Въпрос отсносно стягането на тялото ми

01.08.11
22:00

Здравейте, реших че трябва да се взема в ръце и да си стегна тялото (1,87 съм висок). Обаче проблемът е такъв, че в момента тежа 90 килограма и имам някаква натрупана маса, която искам да я превърна в мускули с максимум някакъв протеин, а другият проблем е че имам и някакво малко коремче което искам да махна максимум с Л-карнитин. Дилемата е че не знам кое първо трябва да се направи, първо да се стегна със протеина и тренировките във фитнеса или да си взема колан, да пия Карнитина и да си махна корема.
Благодаря предварително! :)

При свалянето на килограми, както и стягането става, в твоя случеи с ниско въглехидратна диета и кардио. Може да комбиниращ и с Л-карнитин. Коланът е добра идея, но както всичко има и странични ефект- изприщване (това вече си зависи и от човека). Ако искаш първо пробваи с домакинско прозрачно фолио, което има същтият спарващ ефект за да не изпадаш в разход за нещо което може и да не ти върши работа. Протеина по натам....  ;)

01.08.11
22:54

От това което си написал разбирам че не си тренирал до сега?Или се бъркам?АКо е първото,то обезателно ще се стегнеш,качиш мускулна маса и изгубиш мастна такава първите месеци ,обикновено така става,за съжаление само в началото

Е,разбира се,ако хранителния ти режим е добър

И честно казано не виждам какво пречи да приемаш и карнитин и протеин едновременно(разбира се не заедно,има много схеми,потърси в сайта)

То не пречи да си взима протеин, но както знаем- за усвояване на протеина са нужни въглехидрати...

01.08.11
23:31

казано от Мартин Евлогиев на 01.08.11, 23:18:

То не пречи да си взима протеин, но както знаем- за усвояване на протеина са нужни въглехидрати...

Аха,да си кара значи само на мазнинки и 50 грама въглехидрати тогаз,за чий са му тия неусояеми протеини?Ама си сладък ... :)

MF

02.08.11
09:01

казано от Мартин Евлогиев на 01.08.11, 22:29:

Коланът е добра идея, но както всичко има и странични ефект- изприщване (това вече си зависи и от човека). Ако искаш първо пробваи с домакинско прозрачно фолио, което има същтият спарващ ефект за да не изпадаш в разход за нещо което може и да не ти върши работа. Протеина по натам....  ;)

Ееее това с фолиото не отживя ли вече?!!  Фактът, че се потиш, не е задължително да значи, че сваляш мазнини!

02.08.11
14:28

казано от Pavlin Mihov на 01.08.11, 22:00:

Здравейте, реших че трябва да се взема в ръце и да си стегна тялото (1,87 съм висок). Обаче проблемът е такъв, че в момента тежа 90 килограма и имам някаква натрупана маса, която искам да я превърна в мускули с максимум някакъв протеин, а другият проблем е че имам и някакво малко коремче което искам да махна максимум с Л-карнитин. Дилемата е че не знам кое първо трябва да се направи, първо да се стегна със протеина и тренировките във фитнеса или да си взема колан, да пия Карнитина и да си махна корема.
Благодаря предварително! :)

1-во мазнини =/= мускул. Неможе от едното в другото.
Минимум с яки тренировки -3 силови и поне 2 кардио.
Минимум л-карнитин не ти трябва.Направи хубава диета чиста от към въглении и накарй тялото си да си взема енергия от мазнините. Вкарай се в калроиен дефицит 7000ккал = 1 кг мазнина. За 2 седмици можеш да направиш 7000 калориен дефицит , което означава ,че за 2 седмици сваляш 1 кг. Може и по-бързо, но трябва до грам да изчисляваш.

02.08.11
16:52

казано от Мартин Евлогиев на 01.08.11, 23:18:

Братле, от 2та ти поста.. ти наистина или се бъзикаш нещо :D

02.08.11
17:34

Като чета постовете на Мартин и има и още един Иван Д и направо ми се реве като ги вида да дават съвет на някой начинаещ :D

Колкото до автора както казаха колегите направи си едно хубаво НВД с 500калории дефицит прави HIIT(високо интензивно кардио) тренирай с тежести л-карнитин може да ти свърши някаква минимална работа но може и без него виж протеина е хубаво нещо по-добре него колкото до колани и всякакви такива простотии сам твърдо против да се дават пари за някакви колани който за нищо не стават ако си мисли някой че от това се отслабва много се е излъгал мазнините се горят докато спиш не докато се потиш много хора си мислят че многото пот значи много свалени мазнини голяма грешка виж обаче яка мускулна треска с калориен дефицит=Свалени мазнини.

03.08.11
09:07

казано от Филип Буцев на 02.08.11, 17:34:

Като чета постовете на Мартин и има и още един Иван Д и направо ми се реве като ги вида да дават съвет на някой начинаещ :D

Колкото до автора както казаха колегите направи си едно хубаво НВД с 500калории дефицит прави HIIT(високо интензивно кардио) тренирай с тежести л-карнитин може да ти свърши някаква минимална работа но може и без него виж протеина е хубаво нещо по-добре него колкото до колани и всякакви такива простотии сам твърдо против да се дават пари за някакви колани който за нищо не стават ако си мисли някой че от това се отслабва много се е излъгал мазнините се горят докато спиш не докато се потиш много хора си мислят че многото пот значи много свалени мазнини голяма грешка виж обаче яка мускулна треска с калориен дефицит=Свалени мазнини.

Леле човече... това последното изречение как го написа? Няма един препинателен знак в него

03.08.11
10:05

казано от NeDD на 03.08.11, 09:07:

казано от Филип Буцев на 02.08.11, 17:34:

Леле човече... това последното изречение как го написа? Няма един препинателен знак в него

Пробвай ти да пишеш от телефон докато ходиш , да те вида колко ще мислиш за препинателните знаци :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1