02.08.11
23:51
Бива ли човек със собствено безнесче да носи цимент :) предполагам имаш 18 така, че ти си министър в новото правителство :D
2х18 :D
Ама аз казах, че взимам скъпо.. :D
Мнението беше редактирано от FaceOff на 02.08.11 23:55.
03.08.11
07:05
Сега къде си? Трябва като си по-свободен да се видим да пием по нещо.
03.08.11
09:16
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 03.08.11 09:43.
03.08.11
11:07
Парчето е супер чук!
03.08.11
11:54
Ето такава стратегия ни трябва и тук. :)
03.08.11
12:05
казано от Николай Георгиев на 03.08.11, 11:54:
Ето такава стратегия ни трябва и тук. :)
Ако не става със сила, става с повече сила! :D
03.08.11
12:49
Само в българския език има израз, в който сравнителната степен е по-силна от превъзходната. Това е изразът:”Най ми се е*е, ама по ми се пие”. Има израз, който едновременно звучи като отказ, съгласие, въпрос и възклицание - това е отговорът на въпроса “Ще пиеш ли една ракия? А не, бе!” и израз, съдържащ в себе си едновременно и трите основни времена-минало, настояще и бъдеще: “Ей ся ти е*ах майката!”
Както само на български имаме 1 и съща дума за извинение, поздрав, възклицание - “опа” :D:D
казано от head_hunter на 02.08.11, 23:35:
Нутрим са си направили страница във ФБ и си мислех да ги избъзикам с нещо от рода “За толкова години, научихте ли се как се правят хранителни добавки и подобрихте ли иначе лошото им качество”, но пък трябваше да ги харесам да пиша на стената им, а от самата мисъл ми се драйфа :D :D :D
п.п. Замислям се, дали септември да не им пусна пак едно контролно изследване на ПроГолд 46 :D
хахахаха :D Аз съм навит да помогна при организирането на съфорумците за анализ, ако сам не ти се занимава! Любопитен съм какво ще покаже към днешна дата. Дори, ако има желаещи, може да пуснем и на други пудри...
03.08.11
17:24
казано от Стоянчо на 03.08.11, 16:55:
казано от head_hunter на 02.08.11, 23:35:
Нутрим са си направили страница във ФБ и си мислех да ги избъзикам с нещо от рода “За толкова години, научихте ли се как се правят хранителни добавки и подобрихте ли иначе лошото им качество”, но пък трябваше да ги харесам да пиша на стената им, а от самата мисъл ми се драйфа :D :D :D
п.п. Замислям се, дали септември да не им пусна пак едно контролно изследване на ПроГолд 46 :D
хахахаха :D Аз съм навит да помогна при организирането на съфорумците за анализ, ако сам не ти се занимава! Любопитен съм какво ще покаже към днешна дата. Дори, ако има желаещи, може да пуснем и на други пудри...
Ще гледам сам да го направя, че ще имам няколко свободни дни през седмицата. Аз мисля да правя изследване на общ белтък, както беше предишното и на същото място. Ако се организирате нещо, ще мога да помогна и да занеса протеините, които искате да изследвате. Ако някой се навие да дойде с мен - ще се радвам на компания (party)
На същото място е най-добре да се направи за да бъде анализиран при еднакви условия. Колко сътрува 1 анализ и какво количество пудра им трябва?
03.08.11
18:55
казано от Стоянчо на 03.08.11, 17:39:
На същото място е най-добре да се направи за да бъде анализиран при еднакви условия. Колко сътрува 1 анализ и какво количество пудра им трябва?
30-тина лева струваше мисля, че беше за съдържание на белтък :D Аз предния път носих най-малката разфасовка, защото в протокола се изписва, че опаковката не е отваряна, партидния номер и т.н. Не съм си искал остатъка он това, което бях оставил за изследване, като видях резултата :D
03.08.11
19:39
ако ви трябва опитно зайче за проучванията.... зобете мене (sun)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.08.11 19:40.
03.08.11
20:47
О, боб! Защо те ядох снощи?!
Сега изпълнен съм със твоя газ
и той надува тялото ми в пристъп мощен
и не издържам вече аз...
Салют! Експлозия разцепи мрака.
Заря изригна в нощната тъма -
сякаш цистерна имах между двата крака,
избухнала със мощна миризма
Във този миг разтресе се земята;
стени и сгради падаха със вой;
прощална песен пееха стъклата
и сипеха се долу във порой...
О, ужас! Сякаш в Хирошима
попаднал бях незнайно откъде...
безсилна ще е даже мойта рима
да преразкаже що око виде...
Трагедията беше нечовешка -
децата плачат, майките пищят
В прегръдката си ледено-мъртвешка
за вечен сън притиска ги нощта.
Аз гледах вцепенен, недоумявах,
реалност ли е, сън ли е това?
Как цялата трагедия направих
с една-едничка... бобена пръдня...
казано от kristiancho на 03.08.11, 19:39:
ако ви трябва опитно зайче за проучванията.... зобете мене (sun)
Хаха знаех си, че ще искаш върху теб да експериментират в краен случай :D.
казано от dr jack на 03.08.11, 17:57:
Аз незнам какво ще и изследват на тая глюкоза.
Всъщност проблемът е доста по-голям от това, че Нутрим не струват. Според мен дори не подозираме какво пием в голяма част от случаите (не говоря само за протеиновите пудри).
03.08.11
22:40
казано от Стоянчо на 03.08.11, 22:34:
казано от dr jack на 03.08.11, 17:57:
Аз незнам какво ще и изследват на тая глюкоза.
Всъщност проблемът е доста по-голям от това, че Нутрим не струват. Според мен дори не подозираме какво пием в голяма част от случаите (не говоря само за протеиновите пудри).
Напълно съгласен. И да допълня, че забелязвам различно качество при различни продукти, които дори могат да се усетят. Може Scivation да пуснем за изследване а? Имаше няколко мнения от форума, които посяха семенцето на подозрението за този протеин. Пил съм го, купувал съм го от България и смело мога да потвърдя, че е с по-лоши качества, като разтворимост и вкус от овкусения на Блук-а ;)
Аз съм навит за Сайвейшъна - още на времето ме съмняваше. Той има и мостри и така няма нужда да се взима цяла кутия за анализа.
04.08.11
00:15
Е нали scivation олицетворява АМЕРИКА,а пък АМЕРИКА Е ВЕЛИКАТА СТРАНА!! :D Който да питаш,българското е брашно и нишесте,американското чист суроватъчен протеин,от които виждаш огромни резултати с по 2-3 дози на ден.За мен т’ва са глупости :D
За Нутрима,не съм много сигурен,то в нищо не съм,ама как да станат нещата..Кой ще вземе някой път да го изследва да видим за какво става въпрос?
Ей сега ги изследвах. Всичко им е много добро. Отивай в най-близкия магазин и купи всичко на Нутрим ;Д
04.08.11
02:12
Как ги изследва бе :D Вари ли го протеина ?
04.08.11
07:21
казано от The Next на 04.08.11, 00:15:
Е нали scivation олицетворява АМЕРИКА,а пък АМЕРИКА Е ВЕЛИКАТА СТРАНА!! :D Който да питаш,българското е брашно и нишесте,американското чист суроватъчен протеин,от които виждаш огромни резултати с по 2-3 дози на ден.За мен т’ва са глупости :D
За Нутрима,не съм много сигурен,то в нищо не съм,ама как да станат нещата..Кой ще вземе някой път да го изследва да видим за какво става въпрос?
Правил съм вече изследване и ако ти се занимава го потърси. Вече ще си сигурен, че за нищо не стават. Идеята тук е да се види дали след толкова години са спряли с мизериите /което ме съмнява/ или си продължават по същия начин. Най-малко може да се пусне след това сигнал до тази новата агенция по храните и да се разсмърдят малко нещата, докато от агенцията още са нахъсани да вършат работа. Същото важи и ако се установи нередност и в други протеини. Само да уточня, че нямам нищо против фирмата Нутрим, а ме дразни това, че на пазара се пускат лайна, опаковани, като шоколад.
Това е начина да се променят нещата, а не да се джавка от разни домашни терористи в теми тип “ON Gold Standart Менте”. Преди години, така се усъмних, че има нередност с продукт на въпросната фирма и ходих да си пусна изследване на това, което ме интересуваше. Все пак 30 лв. не са нищо на фона на 5 либри протеин и това е най-малкото, което може да се направи. Има тема по въпроса и съм обяснил ако някой иска да го направи.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.08.11 07:21.
04.08.11
09:44
Хънтър както знаем, само балъците са повече от Китайците.
Като има хора които да си дават парите за акита опаковани като шоколад, да ги дават.
04.08.11
11:01
Димзата има брутален аватар ! :D много ме кефи :D
04.08.11
12:44
Току що бях изловен с парче пица в ръка от Стоянчо, а след това от Карфичка и Иван :)
Една много непринудена форумна среща стана, макар и за кратко време :D
04.08.11
13:26
head_hunter, видимо те налазват юристи... провери си хороскопа и бъди внимателен! :D
04.08.11
13:37
казано от Кольо Пияндето на 04.08.11, 13:26:
head_hunter, видимо те налазват юристи... провери си хороскопа и бъди внимателен! :D
Хахаха ама те с добро и ми се зарадваха :D
п.п. Срещу юристи съм получил имунитет :P
Мнението беше редактирано от head_hunter на 04.08.11 13:38.
04.08.11
14:33
казано от head_hunter на 04.08.11, 13:37:
Да де, те няма да се издадат така елементарно! :P
Поставен си под наблюдение според мен... 8-) ...щом си посегнал съм пица и те изведнъж идват...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.08.11 14:34.
04.08.11
14:36
Значи и аз да ви кажа нещо за протеините които “витаят” в България...Първо ще почна от Scivation Whey-а : преди няколко години си бях взел за пръв път от него с вкус ванилия.Прахът беше много фин.След като го изпих си взех шоколад,който също беше така фин (нищо не съм подозирал тогава).След това си взех някакъв друг и не пих от Scivation известно време.По-късно пак реших да си взема от Сайвейшъна и си поръчах ванилия.Прахът този път беше съвсем различен : не беше фин,а пухкав и мек (като го натиснеш се компресира).Това ме очуди и потърсих малко в нета и видях едно ревю в bodybuilding.com на някакъв как оценява двата вкуса и ги беше снимал праховете.Ванилията му беше точно такава като тази която бях взел (пухкав прах) ,което ме навежда на мисълта,че предишната ванилия (първата) е била ментак.Ето и темата още я има - http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=107466281 Вижте прахта на ванилията е съвсем различна от на шоколада,а на мен първата ванилия ми беше финна като шоколада.Втората беше същата като на снимката.Протеините съм взимал все от един и същ магазин.
Говорил съм си с хора които имат познати в складовете на ПИККО и са ми казвали,че има такива които идват и купуват големи човали с евтин протеин,който после мешат и продават като скъп и го слагат в опаковки на други марки.Аз не веднъж съм се осъмнявал в качеството на протеините.Сега си взех от MGN Pure Isolate шоколад и ми мяза точно на какао със захар,ама това вече сигурно е параноя не знам.На мен вече ми е писнало да се занимавам с разни измамници в БГ и ще почна и протеините да си взимам от чужбина или ще спра да ги пия.Най-добре ще е ако някой в момента пие протеин на Scivation и го е купил от БГ,може да се даде проба от него за изследване и някой ако е навит да си вземе пимерно 2lb. от чужбина да се даде и той да се изследва да се види каква е разликата.Ако някой реши да направи същото с MGN изолата,аз ще дам доза от моя а вече който иска може да поръча от някоя държава и да даде от неговия (трябва също да е шоколад).
Мнението беше редактирано от -=REFLEX=- на 04.08.11 14:40.
казано от head_hunter на 04.08.11, 12:44:
Току що бях изловен с парче пица в ръка от Стоянчо
А, това не беше ли шейкър с 2 дози протеин вътре :P
04.08.11
16:03
head_hunter се е измъкнал точно защото са юристи и знаят законите. Иначе като нищо да са му спретнали една мечка.
казано от head_hunter на 04.08.11, 13:37:
Дааааааааааааааааааа!!!!!! Беше мноогооо изненадващоооо!!!! Аз наистина доста се зарадвах :D :D :D Жалко, че се разминахме със Стоянчо, беше си същинска форумна среща :D :D :D
04.08.11
18:38
04.08.11
18:47
Да много се зарадвах. :) Беше и много изненадващо, че в разстояние буквално на няколко минути срешнах и тримата.
Със Стоянчо се познаваме, но днес успях да се запозная с Карфичка и Ванката (party)
Трябва да си заформиме една форумна среща или поне по-сериозните :D
04.08.11
18:57
казано от head_hunter на 04.08.11, 18:47:
Да много се зарадвах. :) Трябва да си заформиме една форумна среща или поне по-сериозните :D
едвали тази форумна среща ще е със спортна ориентация... по-скоро пиене и ядене на корем :D :D
04.08.11
19:12
казано от kristiancho на 04.08.11, 18:57:
казано от head_hunter на 04.08.11, 18:47:
Да много се зарадвах. :) Трябва да си заформиме една форумна среща или поне по-сериозните :D
едвали тази форумна среща ще е със спортна ориентация... по-скоро пиене и ядене на корем :D :D
Аз пияни не возя :D Тъкмо мислех как към края на месеца ще кача Рекаро салон :D
Колко се заричах, че в тая кола няма да наливам пари, но си ме сърбят ръчичките да набутам някой лев :D
Тези дни трябва да я взема от боя, че я правиха да е без забележки :D