Упражнение за седалищата

05.06.05
11:54

Правя гръбни преси,но ефекта не ме задоволява.Искам да си
стегна задните части и да сваля 5-10см от тях,но това едва ли ще стане с това упражнение,затова ви моля за съвет.Ако някой има
представа какво друго упражнение мога да използвам нека пусне
един пост.

Благодаря ви предварително!

05.06.05
12:41

пич, аз имах същия проблем като тебе...зимата се бях поотпуснал малко и гъ*а ми висна.Обаче оттогава правя едно много яко упражнение.Намираш уред, където да си облегнеш краката до чатала и почваш да се навеждаш напред с изправен гръб.Правиш 30-40 бавни повторения и като се изправяш си стягай задника.Ефекта е забележителен...

05.06.05
14:36

Ако имаш мазнини там, с никакви упражнения няма да стане - само диета за чистене и бягане (или друга аеробика), за да ги изчистиш.
Ако искаш да си стегнеш мускулите, клека и тягата са незаменими за стягане на седалището.

06.06.05
11:23

[quote author=“Solmyr”]Какво друго упражнение освен гръбните преси мога да правя за
да си постегна седалищата?При тях има ефект но не е много голям.
А също ако мога и да сваля 5-10 сантиметра от обиколката на “дупарата” с някакво упражнение няма да е лошо.

Упражнения:
Дърпане на тяга с прави крака
Сгъване на бедрата на машина
Напъди и клекове на смит машина и други машинарии

Но ако искаш да свалиш от обиколката му тренировката или претренирането няма да помогне! Трябва правилен хранителен режим за сваляне на килограми и орелефяване!
по-здрави

06.06.05
15:14

Преди също имаше подобна тема значи аз лично правя напади с щанга.

06.06.05
16:05

Освен тези упр.които ти дадоха,като аеробика ползвай степер,много добре удря тази част на тялото.Поне за мене е най-добрия вариант да стегнеш и изчистиш там,разбира се и с диета

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1