05.06.05
11:54
Правя гръбни преси,но ефекта не ме задоволява.Искам да си
стегна задните части и да сваля 5-10см от тях,но това едва ли ще стане с това упражнение,затова ви моля за съвет.Ако някой има
представа какво друго упражнение мога да използвам нека пусне
един пост.
Благодаря ви предварително!
пич, аз имах същия проблем като тебе...зимата се бях поотпуснал малко и гъ*а ми висна.Обаче оттогава правя едно много яко упражнение.Намираш уред, където да си облегнеш краката до чатала и почваш да се навеждаш напред с изправен гръб.Правиш 30-40 бавни повторения и като се изправяш си стягай задника.Ефекта е забележителен...
Ако имаш мазнини там, с никакви упражнения няма да стане - само диета за чистене и бягане (или друга аеробика), за да ги изчистиш.
Ако искаш да си стегнеш мускулите, клека и тягата са незаменими за стягане на седалището.
[quote author=“Solmyr”]Какво друго упражнение освен гръбните преси мога да правя за
да си постегна седалищата?При тях има ефект но не е много голям.
А също ако мога и да сваля 5-10 сантиметра от обиколката на “дупарата” с някакво упражнение няма да е лошо.
Упражнения:
Дърпане на тяга с прави крака
Сгъване на бедрата на машина
Напъди и клекове на смит машина и други машинарии
Но ако искаш да свалиш от обиколката му тренировката или претренирането няма да помогне! Трябва правилен хранителен режим за сваляне на килограми и орелефяване!
по-здрави
06.06.05
15:14
Преди също имаше подобна тема значи аз лично правя напади с щанга.