05.08.11
18:26
Здрасти! Значи имам чувството ,че левия латисимус ми изостава. Как освен със повече повторения на лявата ръка на гребането с дъмбел, да го натоваря повече? Мерси :)
06.08.11
10:29
Освен да се мъчиш да го натовариш повече при гребане с дъмбел не се сещам друго.Може да вдигаш по-тежичко,да сложиш една допълнителна серия..Но за да натовариш дадена ,било то лява или дясна страна , би трябвало да правиш упражнения с 1 ръка , а те не са много :/ Надявам се някой от по-опитните да даде съвет ! (и при мен го има лееко изоставане поради травма в рамото -.-)
http://www.youtube.com/watch?v=g5dKQeFU7Hc - може това да пробваш,но горе доло същата работа като дъмбела :)
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 06.08.11 10:45.
06.08.11
10:40
Дрън Дрън Дрън.... никакви допълнителни серии, нито повече повторения от колкото за дясната.... тренираш си лявата страна огледално на дясната ;) гребане с дъмбел ти е достатъчно може и хоризонтален скрипец с една ръка да правиш
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 06.08.11 10:40.
Пич, ти си само на 16. Как разбра, че ти изостава ЛЯВАТА ЧАСТ НА ГЪРБА?!?! Айде разбирам ръка, бедро ама.... Съветвам те да си тренираш тежко. Гребане, набирания, мъртва тяга. От самосебеси ще се изравнят ако има нещо. Успех.
06.08.11
16:30
Абе ти с тия форуми където ги пускаш, май се гъбаркаш с нас. Сигурен ли си че лявото полукълбо не ти изостава в развитието спрямо дясното?