07.08.11
18:18
Здрвейте предлагам ви една от моите импровизации за закуска.
Овесени ядки с киви и боровинки.
Продукти:
400мл прясмо мялко.
Супер лъжица мед.
150 гр овесени ядки-тук според вкуса и диетата може повече или по-малко.
1 киви.
Боровинки 100 гр-може и повече за любителите им.
Натурално какао за поръсване(какао за сладкиши)
Не очаквах да се получи нещо толкова вкусно и добре изглеждащо.Леко киселият вкус на боровинките и кивито се съчетават перфектно с меда.А за любителите на шоколада какото придава невероятен аромат.
Темата беше редактирана от Biad__ на 07.08.11 18:24.
07.08.11
18:54
Много добре ми звучи и изглежда!
Все пак, може би една не малка част от съфорумниците ще има реакция сходна на “Е да ама пак овесени ядки..” :D :D
07.08.11
23:20
Супер аз обожавам да ям овесени ядки с пресни плодове,скоро и тази комбинация ще пробвам :) Любимо ми е да си ги хапвам с пресован банан :)
Само че,чесно да си призная,малко не мога да си представя,как ще се свържат вкусовете на плодовете с какаото,но като го пробвам ще разбера :)
Смесването на пресни плодове, мляко и овес е много вкусна комбинация, независимо от количеството и видът на продуктите
Пробвал съм и с протеин,но тогва трябва да се махне меда,иначе поне за мен става много сладко(това зависи и от вида и вкуса на пудрата).Аз лично не харесвам чистият вкус на мляко,овес и пудра.ВКуса на овеса сякаш се променя.Другото решение,ако има място след това чудо,да изпиете една доза протеин.Лично на мен закуската ми излиза около 1л и ми е доста трудно след това да пия каквото и да е. :D.