05.06.05
18:12
Проблема ми е следния: Развивам смея да кажа добре гърдите си но проблема е че искам да работя върху долната част. По принцип знам че за долна част се правят упражнения о обратен лег или кофички. Ами проблема е, че съм прекалено дълъг за лежанката с обратен лег :lol: :lol: и раменете ми са на земята а за кофичките няма каде в смисъл във залата в нашия град няма успоредка само една пътека, на която съм виждал че правят някои като се хванат за перилата ама пак съм дълъг и дори и да си свия краката пак не става Бихте ли ми казали някакво упражнение с което да започна да развивам и долната част че много изостава и е смешно циците ми са увиснали като на женско а отгоре са корави :cry: :cry: :cry:
тогава прави от обикновен лег,пак ще ги стегнеш,не е казано че като си на обратен лег само долната част тренираш,просто акцентираш
Да не бъркаш нещо понятията... щом като са увиснали, значи има доста неща да поработиш.
Направи си успоредка, ако няма... Събери се с няколко авери и сглобете нещо, не може да не се справите да си избачкате една. Внимавайте само да не направите фал с успоредката, че травмите са сериозни...
бе верно е че има много ама МНОГООО работа още по тях ама нали ви казвам като стегна и барна отгоре кораво и почти няма мас пък отдолу зле работата.
А да ви се похваля нещо преди 2 месеца като писах тука за помощ ви питах как да увелича силата щот праех гърди със 40 кила апък сега във петък си напраих чисто 2 пълни сериики със 70 почти всичко дължа на вас БЛАГОДАРЯ ВИ :!: :!: :!:
06.06.05
18:00
ами бутни един два диска под краката на лежанката и вече имаш обратен наклон, на който дори ти се събираш :wink:
Еееее само за тва се не бях сетил веднага ще го пробвам :!: :!: :!: 10х
Аз бих ти препоръчал “Кейбъл крос оувър”. Ако си прекалено дълъг, просто коленичи.