Гърди-долна част ?!?

05.06.05
18:12

Проблема ми е следния: Развивам смея да кажа добре гърдите си но проблема е че искам да работя върху долната част. По принцип знам че за долна част се правят упражнения о обратен лег или кофички. Ами проблема е, че съм прекалено дълъг за лежанката с обратен лег :lol:  :lol:  и раменете ми са на земята а за кофичките няма каде в смисъл във залата в нашия град няма успоредка само една пътека, на която съм виждал че правят някои като се хванат за перилата ама пак съм дълъг и дори и да си свия краката пак не става Бихте ли ми казали някакво упражнение с което да започна да развивам и долната част че много изостава и е смешно циците ми са увиснали като на женско а отгоре са корави  :cry:  :cry:  :cry:

05.06.05
18:36

тогава прави от обикновен лег,пак ще ги стегнеш,не е казано че като си на обратен лег само долната част тренираш,просто акцентираш

05.06.05
18:39

Да не бъркаш нещо понятията... щом като са увиснали, значи има доста неща да поработиш.

Направи си успоредка, ако няма... Събери се с няколко авери и сглобете нещо, не може да не се справите да си избачкате една. Внимавайте само да не направите фал с успоредката, че травмите са сериозни...

05.06.05
21:09

бе верно е че има много ама МНОГООО работа още по тях ама нали ви казвам като стегна и барна отгоре кораво и почти няма мас пък отдолу зле работата.

А да ви се похваля нещо преди 2 месеца като писах тука за помощ ви питах как да увелича силата щот праех гърди със 40 кила апък сега във петък си напраих чисто 2 пълни сериики със 70 почти всичко дължа на вас БЛАГОДАРЯ ВИ :!:  :!:  :!:

06.06.05
18:00

ами бутни един два диска под краката на лежанката и вече имаш обратен наклон, на който дори ти се събираш  :wink:

08.06.05
18:15

[quote author=“Voltmachine”]ами бутни един два диска под краката на лежанката и вече имаш обратен наклон, на който дори ти се събираш  :wink:

Еееее само за тва се не бях сетил веднага ще го пробвам :!:  :!:  :!: 10х

09.06.05
21:59

Аз бих ти препоръчал “Кейбъл крос оувър”. Ако си прекалено дълъг, просто коленичи.

10.06.05
16:31

10х пичове разбрах квот ми тряяше мн ми помнохнахте нямам повече въпроси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1