Мале чувствам се като поредния пернишки дискотечен бек :D:D Рекох да драсна снощната случка да се посмеем малко, а и няма какво да правя.
Някакъв тъпанар на 20+ години, ама висок не повече от 155 и не тежи повече от 50кг, ще се закача с приятелката ми.... и след малко както съм седнал на стола, той пак по-нисък от мен и ми казва “Ще се бием” :D Не знам никога не се бия и гледам да не си правя проблеми, ама бях пийнал и ми влезе черната кръв в главата и го завлачих надолу. Най-интересно беше, че неговата компания бяха на моя страна и му биха шамари да се осъзнае, охраната ме вика и ми казва “държим го долу, ела” и дойдоха 3ма човека, които не ги познавам с бутилки и ме питат къде е тоя :D:D… После оня се беше ошашавил и искаше да ми се извини, слизам при него и седя и се чудя да го бутна ли по стълбите, ама беше толкова пиян, че щеше да падне на лошо и не знам от къде ми дойде го хванах през лицето и го стискам колкото мога :D:D:D и в крайна сметка му викнаха такси, неговите хора ми се извиниха и искаха да ме черпят..... не е добре това май, сега малко ме е яд, че не го ударих поне 1 път и много ме е срам от селските изпълнения....
еех... спомени.... едно време преди да ми забранят алкохола, немаше масовка по дискотеките, аз да я проопусна :D
Айде като съм почнал с дебели клипове от вчера.. този е адския ;-)
Мнението беше редактирано от Riko на 07.08.11 21:33.
Аве как не измислиха добавки за МОЗЪК?!!??! И защо по дяволите няма такива теми- как да пия нещо и да стана по-умен?!!?!
казано от Скота на 07.08.11, 22:53:
Деб@ не ми достигна на мен да се досетя :D
Има, не четеш достатъчно явно :D Nootropics се казват, има няколко огромни форума посветени на това.
http://www.nootropics.com/
08.08.11
09:27
За добро утро!
08.08.11
10:30
И още малко интересен спам. :)
08.08.11
10:45
Това обяснява всичко. :)
08.08.11
14:32
О,не! :D
Има ли някой желаещ да скочи със 20 бона назаде, аз ще му ги връщам :) :?
казано от Петко К на 08.08.11, 18:03:
Има доста банки, които ще изяват желание ;)
и мерцедеса ми ще изчезне на втория месец :D
Знам и други, дето дават пари на заем, ама при тях има опасност да загубиш доста повече от Мерцедеса :D
Мнението беше редактирано от Петко К на 08.08.11 20:55.
08.08.11
20:58
Айде, айде...ще прежали един-два пръста. За 20 бона си е оферта. :D
казано от Тихомир Велев на 08.08.11, 20:58:
Айде, айде...ще прежали един-два пръста. За 20 бона си е оферта. :D
Ми да и едно ухо , колко му е :D
08.08.11
21:58
Emzo да не съм аз :D иначе за мерца е оферта само да са малки крайниците ( пръсти, уши, нос.. ) кофти е ако намериш главата на любимия си жребец Роберто в леглото си но такъв е живота :D
08.08.11
23:36
казано от kristiancho на 08.08.11, 21:58:
Emzo да не съм аз :D иначе за мерца е оферта само да са малки крайниците ( пръсти, уши, нос.. ) кофти е ако намериш главата на любимия си жребец Роберто в леглото си но такъв е живота :D
Кофти е да намериш “главата” на една част от тялото си до възглавницата :D Съмнява ме за 20к да се размине само с няколко пръста и едно ухо :D :D :D
На Иванчо са му дали 3 ябълки.
Той е изял 2.
Колко ябълки има Иванчо?
Мислите си че 1?
Ама никъде не е казано, колко ябълки е имал Иванчо преди да му дадат 3-те.
Извод: нулирайте си променливите!
09.08.11
11:31
Ramon, тая серия са много яки. Ето и останалите :
Иванчо има 3 ябълки. Дали му още 3. Той изял 2. Колко ябълки има Иванчо?
4? Неееееееееее! 6! Двете ги е изял един ден по рано.
Извод - синхронизирайте си нишките!
Иванчо имал 5 ябълки. Изял 2. Колко са му останали?
3? Нееее! Той не е ял свои ябълки! Пак има 5!
Извод - защитавайте си адресното пространство!
На Иванчо му дали 3 ябълки. Той ги изял.
На другия ден дошли да му ги искат, защото били дадени само за съхранение.
Извод - четете си спецификацията.
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 09.08.11 11:31.
@head_hunter/който друг иска - идваш ли в четвъртък? (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/54991#p-659354)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.08.11 15:37.
09.08.11
16:18
@Karpi - Linkin Park > All! :-)
Форумът все повече запада и се пълни с утрепки.Преди го четях с удоволствие, сега влизам, колкото да не е без хич.
09.08.11
16:52
То няма какво ново да се каже. :) Повтаряме старото на стадото.
Амм..сега като замина ще отворя дневник специално за стронгмен тренировки.Може да е фън.
Дед, къде ще ходиш, коя страна?Кандидатсването само по интернет ли го направи?
09.08.11
18:40
Деда бръкна в меда ,кандидатствах само с диплома,едно изпитче за английски език и всичко по нета.
UCAS -> Manchester University,UK
Евала,че ни признават кирливите дипломи и евала,че 6ца в БГ = 6ца в UK. :D
09.08.11
18:59
е това би трябвало да е един от плюсовете от факта, че сме в ЕС все пак :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.08.11 18:59.
Много се кефя, че са те приели!Аз още се чудя между няколко университета.
Честито, Мартине!!! И аз викам евала за всичко това, защото ще кандидатствам по същия начин, а да видим дали ще ме огрее ; )))
Как се води специалността?
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 09.08.11 21:45.
казано от DeadManWalking на 09.08.11, 18:40:
Деда бръкна в меда ,кандидатствах само с диплома,едно изпитче за английски език и всичко по нета.
UCAS -> Manchester University,UK
Евала,че ни признават кирливите дипломи и евала,че 6ца в БГ = 6ца в UK. :D
Семестъра колко ти струва и изобщо всички “екстри” в университета, общижития, фитнес зала ако има ;Д, спорт и.т.н.
@Абе в НСА има ли американски футбол ;ДДДД
09.08.11
23:55
За от 2011/2012 учебна година ли са те приели или за другата ? Защото повечето унита в Англия отварят врати чак на 1ви септември, то аз това чакам в същност. :-)
казано от Николай Георгиев на 09.08.11, 16:18:
@Karpi - Linkin Park > All! :-)
Не може ли или не е в мой стил? :)
Ти защо не дойде в понеделник? Изплаши се от Kiss the Girls ли? :D
10.08.11
08:20
Може,просто отбелязвам,че ми е много любима група. :)
Ами не, просто имах уговорка, която мотаех вече 2 месеца и нямаше как да избягам от нея. :)
Иначе Kiss the Girls звучи добре,но при Юли само машини, няма жени за целуване.... :D
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 10.08.11 08:20.
В последно време голяма част от дневниците не приличат на дневници, а на една голяма СПАМ тема. Това малко започва да дразни. Целта им е друга нали? Модераторите да влизат действие :).
Контролът трябва да се засили. :D
казано от karpi на 10.08.11, 12:23:
В последно време голяма част от дневниците не приличат на дневници, а на една голяма СПАМ тема. Това малко започва да дразни. Целта им е друга нали? Модераторите да влизат действие :).
Контролът трябва да се засили. :D
Ами аз мога да се захвана, ама крайния ефект няма да се хареса (devil)
Мнението беше редактирано от emzo на 10.08.11 12:57.