Какво да ядем , когато сме навън?

09.08.11
18:48

Здравейте , търсих статии за темата , но не открих точно това , което искам да знам.
Във ‘’Как да променим хранителните си навици” открих малко от това , което ми трябва , но искам да ви попитам..
Когато примерно съм навън и карам колело или на плажа , дояжда ми се нещо , какво да си купя от магазина ?
За сладолед вече видях заместител , вафлите ги намалих , но когато си взимам се опитвам да ги заменям с “Corny” , но не във всички магазини го има. Газираното не го пия отдавна , а си купувам Данон или нещо млечно.

Та искам да ви попитам вие като сте навън от магазина какво си вземате ? Не говорим за манджи , като кебабчета , салати , ориз , яйца т.н.

Извинявам се , ако не съм много ясен , надявам се да сте ме разбрали. :)

09.08.11
19:02

Ядки. Обикновено си нося сурови, но като нямам си купувам някакви.
Плодове.

пилешко и зеле от близкото бързо, а при особен глад и бадеми

MF

09.08.11
19:06

Освен гореспоменатото - кисело мляко, извара, моцарела или сирене в кутийка, зеленчуци (много обичам на плажа да ръфам свежа краставичка или корнишончета), оризовки.
Махай корнито, голяма глупост е.

09.08.11
19:17

Ходя до някое заведение за бързо хранене и си поръчвам 200 грама ориз със зеленчуци и едно пилешко филе :D

09.08.11
20:14

Сега съм в Китен на почивка. Навън ям кисело мляко (което за жалост е само на Верея и Бор Чвор) - пълномаслено, ядки (бадеми), всякакви шишчета, кюфтаци, кебапчета. За квартирата си купувам и домати и сирене. Не знам защо мислиш, че кебапчетата са манджи, при условие че се ядат на крак много добре ;). 

А корнито и на данон буламачите не могат да се нарекат здравословни заместители :)

09.08.11
21:41

Първо, не е нужно всеки път като му се дояде на човек да яде.
Второ, ако човек закуси като хората не виждам причина да огладнее преди обяд, което важи и за обяда - ако се наяде като хората преди 4-5-6 би трябвало да не се сеща за ядене.
Така че аз просто ям мъжката като има и не подхапвам като няма нищо смислено.

MF

09.08.11
23:00

Аз пък не обичам да ям твърде обилно..обичам да ми е леко и затова си нося разни мини-сандвиченца, изготвени когато попадна на “смислена” храна. :D

10.08.11
00:34

Ям каквото ми се яде! Все пак не съм тръгнал да се готвя за Олимпията, че да спазвам такива строги диети и да ме е страх да изям една баничка... |-(

MF

10.08.11
12:00

казано от Death__ на 10.08.11, 00:34:

Ям каквото ми се яде! Все пак не съм тръгнал да се готвя за Олимпията, че да спазвам такива строги диети и да ме е страх да изям една баничка... |-(

За някои хора здравословното хранене не е с цел Олимпия.

10.08.11
12:04

Сандвичи-домашни
Може също така и ot топлата точка на някой голям magazin

10.08.11
19:35

Бананите са добра идея с някакво кисело мляко например. След каране на колело аз си позволявам шоколадово мляко.

10.08.11
19:47

месо-пушено вакумирано, сурово предполагам няма да ми е вкусно.
кисело мляко 2%+ фъстъци 100гр.
прясно мляко 1 литър и т.н

10.08.11
23:21

На плажа - минерална вода и евентуално плодове. Закуската и обядът са обилни. Корни, фафли, сладки млека...shit.

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 10.08.11 23:22.

11.08.11
00:01

Аз лично чакам тялото ми да изяде собствените ми мазнини ;Д

11.08.11
13:29

Това е една от причините поради които минах на циклично хранене-писна ми да се притеснявам , че от 3,4 часа не съм ял а съм на кафе и няма какво...

11.08.11
13:52

Аз току-що хапнах навън една свинска пържола и 2 телешки кюфтета ;)

11.08.11
14:11

Е,да намират се места : )
И аз си имах 1 място за готвено-имаше ориз със зеленчуци,пилешки шишчета,салати
но излиза скъпо

13.08.11
21:48

Аз днеска за пръв път на плажа не изядох нито грам вредно!
3 Ябълки и 2 банана !

П:С: Намерих още едно добро нещо за навънка - Десерт - Сусамка с мед - Много е яко :D и е полезно нали ?

Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 18.08.11 20:39.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1