Black jack oder jack 3D

10.08.11
11:22

Някой пробвал ли го е този black jack ?
Него ли да избера или jack 3D ?

Аз пробвах еднократна доза на продукта. Удря по-силно от Jack3d. Основният комплекс е в по-голяма дозировка, а на мен лично ми допада комбинацията на здравец с йохимбин. Йохимбина е изцяло в плюс на продукта. Пил съм jack3d, но този продукт е определено по-добър.

10.08.11
11:39

На коя марка е този Black jack?

10.08.11
12:02

—purenutrition

Само него ако пия да ли е добре или ще е необходимo с още нещо да го съчетая ? Разбирасе освен с протеина и витамините :D

Аз евентуално бих добавил аминокиселини или креатин, в зависимост дали търсиш по-добро възстановяване или повече сила.

10.08.11
12:27

Толкова много креатин на пазара ,че да се чуди човек към кой да се насочи. Ще предложиш ли някоя марта ... този на All American EFX как ви се струва ?

10.08.11
12:50

Десо, азотен бустер и креатин не е ли лоша комбинация заради кофеина в буустера ?

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 10.08.11 20:31.

Зависи какъв креатин, но еднократен прием на кофеин преди тренировка, по никакъв начин няма да повлияе на креатина.

12.08.11
20:28

Ок :)

12.08.11
23:01

бих заложил на блек джек-а, просто от любопитство

26.11.11
20:58

Някой изпитвал ли е световъртеж,гадене и отпадналост от блек джека?

Колебаех се между него и джак-а,но healthstore голяма реклама му правят и реших да уважа марката да видим :) Днес ми беше втората доза и направо ме довърши,след 2рото упражнение трябваше да прекратя тренировката...Първия път изпих доза и половина и нямаше проблем,днес взех само 1 и тотален погром.

С джака никога не съм имал такива проблеми и разликата в съставките е само една - йохимбина.
Доколкото знам точно той може да породи подобни симптоми и явно нямам късмет. Лошо че не пише и какво му е количеството в една доза...

26.11.11
21:02

казано от mantodeus на 26.11.11, 20:58:

Някой изпитвал ли е световъртеж,гадене и отпадналост от блек джека?

Колебаех се между него и джак-а,но healthstore голяма реклама му правят и реших да уважа марката да видим :) Днес ми беше втората доза и направо ме довърши,след 2рото упражнение трябваше да прекратя тренировката...Първия път изпих доза и половина и нямаше проблем,днес взех само 1 и тотален погром.

С джака никога не съм имал такива проблеми и разликата в съставките е само една - йохимбина.
Доколкото знам точно той може да породи подобни симптоми и явно нямам късмет. Лошо че не пише и какво му е количеството в една доза...

Направих 10-на тренировки с Блек-джак и не съм имал никакъв проблем от горе споменатите колега.Само страхотно напомпване,мотивация,концентрация и фокус.Щом си пил Джак и не си имал проблем , може да е от йохимбина.

26.11.11
21:20

Ясно, при мен си е проблема, благодаря. За другия път първо мостри и после цяла кутия.

Мнението беше редактирано от mantodeus на 26.11.11 21:23.

04.12.11
10:15

казано от mantodeus на 26.11.11, 21:20:

Ясно, при мен си е проблема, благодаря. За другия път първо мостри и после цяла кутия.

Имах такива симптоми при предозиране с азотен бустер. Намали дозата и всичко ще е ок.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1