10.08.11
11:22
Някой пробвал ли го е този black jack ?
Него ли да избера или jack 3D ?
10.08.11
11:30
Аз пробвах еднократна доза на продукта. Удря по-силно от Jack3d. Основният комплекс е в по-голяма дозировка, а на мен лично ми допада комбинацията на здравец с йохимбин. Йохимбина е изцяло в плюс на продукта. Пил съм jack3d, но този продукт е определено по-добър.
—purenutrition
Само него ако пия да ли е добре или ще е необходимo с още нещо да го съчетая ? Разбирасе освен с протеина и витамините :D
10.08.11
12:10
Аз евентуално бих добавил аминокиселини или креатин, в зависимост дали търсиш по-добро възстановяване или повече сила.
Толкова много креатин на пазара ,че да се чуди човек към кой да се насочи. Ще предложиш ли някоя марта ... този на All American EFX как ви се струва ?
10.08.11
12:50
Десо, азотен бустер и креатин не е ли лоша комбинация заради кофеина в буустера ?
Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 10.08.11 20:31.
10.08.11
13:05
Зависи какъв креатин, но еднократен прием на кофеин преди тренировка, по никакъв начин няма да повлияе на креатина.
12.08.11
20:28
Ок :)
Някой изпитвал ли е световъртеж,гадене и отпадналост от блек джека?
Колебаех се между него и джак-а,но healthstore голяма реклама му правят и реших да уважа марката да видим :) Днес ми беше втората доза и направо ме довърши,след 2рото упражнение трябваше да прекратя тренировката...Първия път изпих доза и половина и нямаше проблем,днес взех само 1 и тотален погром.
С джака никога не съм имал такива проблеми и разликата в съставките е само една - йохимбина.
Доколкото знам точно той може да породи подобни симптоми и явно нямам късмет. Лошо че не пише и какво му е количеството в една доза...
казано от mantodeus на 26.11.11, 20:58:
Някой изпитвал ли е световъртеж,гадене и отпадналост от блек джека?
Колебаех се между него и джак-а,но healthstore голяма реклама му правят и реших да уважа марката да видим :) Днес ми беше втората доза и направо ме довърши,след 2рото упражнение трябваше да прекратя тренировката...Първия път изпих доза и половина и нямаше проблем,днес взех само 1 и тотален погром.
С джака никога не съм имал такива проблеми и разликата в съставките е само една - йохимбина.
Доколкото знам точно той може да породи подобни симптоми и явно нямам късмет. Лошо че не пише и какво му е количеството в една доза...
Направих 10-на тренировки с Блек-джак и не съм имал никакъв проблем от горе споменатите колега.Само страхотно напомпване,мотивация,концентрация и фокус.Щом си пил Джак и не си имал проблем , може да е от йохимбина.
Ясно, при мен си е проблема, благодаря. За другия път първо мостри и после цяла кутия.
Мнението беше редактирано от mantodeus на 26.11.11 21:23.
04.12.11
10:15
казано от mantodeus на 26.11.11, 21:20:
Ясно, при мен си е проблема, благодаря. За другия път първо мостри и после цяла кутия.
Имах такива симптоми при предозиране с азотен бустер. Намали дозата и всичко ще е ок.