треноровка

05.06.05
21:06

значи тренирам 3 пъти в седмицата в зала и 3 пъти карма колео ,та искам през дните когато не ход да тренирам в нас , като лицеви опори,коремни преси имам лейнака и нещо за ръце ,кажете ми кака точно да подходя кам тази програма парво лежанка ли парво лицеви ли после корем ли после ръце ли ,имам предвит тия упражнения плюс  някое от вас ама да ми кажете подредбата плс предварително

06.06.05
11:02

Тренировките в залата са ти напълно достатъчни! Кажи какво се цели с тези допълнителни тренировки, защото изглежда напълно безмислено.
по-здрави

06.06.05
11:36

само корем можеш да правиш вкъщи ако не го правиш в залата,обаче  и с него не прекалявай

06.06.05
21:10

значи искам да сваля корема .правя 3 пъти в зала за корем и 3 пъти карам колео което пак еза корем и искам ж късхти

06.06.05
21:28

просто искам да наблегна яко на корема защото ми е слабата част ,като стана сутрин и го няма като се наям и повисва искам за максимално бързо време да го изчистя правя и НВД 3 седмици ,та ква да бъде подредбата

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1