Съвет за програма

11.08.11
03:42

Здравейте.В известен период от време имам възможност да ходя в залата само 2 пъте в седмицата и се чудя каква комбинация да направя.Гърди с Бицепс - и - Гръб с Трицепс , или обратното Гърди с Трицепс -и-Гръб с Бицепс. моля за съвети и препоръки.Мерси предварително :Р

Темата беше редактирана от pine на 11.08.11 03:44.

GG

11.08.11
11:05

Когато правиш гърди се включва като помощен мускул трицепса,когато правиш гръб се включва трицепса.Ако правиш версията гърди плюс трицепс,трицепса е по-изтощен и малко ще ти е трудно да го направиш иначе ще наблегнеш доста на него в такава тренировка,както и при гърба и бицепс същата работа.Според мен варианта гърди бицепс и гръб и трицепс е по-подходящ понеже,при едно малко натоварваш трицепса и имаш сили да си направиш бицепса и при другото малко натоварваш бицепса и имаш сили да си направиш трицепса.Като цяло ги тествай и двата варианта и виж кой е по-добър дали си правиш добре тренировката.

Правил съм ги и двата и аз лично предпочитам гърди с трицепс и гръб с бицепс , но и да ги размениш не е грешно както ти е по-удобно така тренирай няма проблем .

11.08.11
12:17

здравейте.много ми харесва сайта с това че сам можеш да си избираш програма.аз съм начинаещ и разполагам с фитнес зала но всички програми за начинаещи са само за по 3 дни.вупроса ми е няма ли програма която да ми запълни цялата седмица и примерно да по4ивам само в неделя тей като плащам за цял месец  моля за отговор благодаря предварително

11.08.11
15:12

@pine Според мен комбинацията гърди и трипецс е по удачна, защото след като трицепса е участвал в упражненията за гърдите не му трябва кой знае колко, за да го завършиш примерно още 1 максимум 2 упражнение..  В тези 2 тренировъчни дена, които имаш обаче трябва да помислиш къде да включиш краката и рамото..

@пенко Тъй като си начиенаещ програмите не случайно са 3дневни, за да може тялото ти да се възстановява. Мускула расте не в залата, а извън нея, докато почиваш. Ако тренираш 6 дена както ти искаш, ще се получи претрениране и ще имаш негативни резултати. Програмите в сайта за начинаещи са много добри и от тях ще навлезеш бързо в фитнеса ..

11.08.11
17:26

казано от Николай Събков на 11.08.11, 15:12:

@pine Според мен комбинацията гърди и трипецс е по удачна, защото след като трицепса е участвал в упражненията за гърдите не му трябва кой знае колко, за да го завършиш примерно още 1 максимум 2 упражнение..  В тези 2 тренировъчни дена, които имаш обаче трябва да помислиш къде да включиш краката и рамото..

@пенко Тъй като си начиенаещ програмите не случайно са 3дневни, за да може тялото ти да се възстановява. Мускула расте не в залата, а извън нея, докато почиваш. Ако тренираш 6 дена както ти искаш, ще се получи претрениране и ще имаш негативни резултати. Програмите в сайта за начинаещи са много добри и от тях ще навлезеш бързо в фитнеса ..

Имам перот от време в който не мога да ходя повече от 2 пъти за това за около месец няма да правя рамо и крака.След това като имам повече време ще си върна старата програмка :) мерси за бързите отговори очаквам още мнения :Р

Мнението беше редактирано от pine на 11.08.11 17:26.

11.08.11
17:33

казано от Gordon Gekko на 11.08.11, 11:05:

Когато правиш гърди се включва като помощен мускул трицепса,когато правиш гръб се включва трицепса.Ако правиш версията гърди плюс трицепс,трицепса е по-изтощен и малко ще ти е трудно да го направиш иначе ще наблегнеш доста на него в такава тренировка,както и при гърба и бицепс същата работа.Според мен варианта гърди бицепс и гръб и трицепс е по-подходящ понеже,при едно малко натоварваш трицепса и имаш сили да си направиш бицепса и при другото малко натоварваш бицепса и имаш сили да си направиш трицепса.Като цяло ги тествай и двата варианта и виж кой е по-добър дали си правиш добре тренировката.

Това с развиването на трицеса може бе ще ми е от полза.Ръцете не ми вървят добре.Това ако го ползвам като стратегия за напред дали ще има бърз ефект :)

11.08.11
20:53

Можеш да ходиш в залата 2 пъти седмично по 3-дневен сплит:гърди-бицепс,гръб-трицепс и рамо-крака.Или гръб-трицепс,гърди-бицепс,рамо-крака. Ходиш два пъти седмично в които въртиш трите дни от сплита и става идеално. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1