10.08.11
15:47
казано от Marty Sun на 10.08.11, 13:28:
абе, банда.. ами тренировката в четвъртък?
Марти, строяваш кросфитърската банда, начело с Юли и с маршова стъпка се отправяте към мястото на срещата. Трябва само да си носите усмивките и доброто настроение. А пък тренировката ...
Влади, само заради автографа от теб бих размислила, НО!!
Я какво казва Марина от Бургас: “И да вали тренировката няма да се отменя. Ние ще сме там.” Сериозният кросфитър не би се отказал, независимо от метеорологичните условия, да не говорим пък заради няколко бири! При положение, че хората общо взето разполагат с времето си и нямат проблеми с петъка... за мен щеше да е по-разбираемо тогава да бъде срещата и щях да дойда с удоволствие :-) Сега, не че аз съм кросфитър, да не говорим за най-сериозния, но не бих си уговорила среща баш в деня, в който знам, че има тренировка ;-)
Ако още не сте категорични за деня, с радост бих дошла.. в петък :-)
10.08.11
16:23
Големи кросфитъри станахте всички :D
казано от Marty Sun на 10.08.11, 15:57:
Сега, не че аз съм кросфитър, да не говорим за най-сериозния, но не бих си уговорила среща баш в деня, в който знам, че има тренировка ;-)
Айде златце погледни го от малко по-друг ъгъл и помисли как изглежда тази невинна организация ;-)
Наздраве иначе на всички и да ви е весело. Аз ще се запиша следващия път (ако не изберете пак ден за тренировка) :-)
Сериозният кросфитър не би се отказал, независимо от метеорологичните условия, да не говорим пък заради няколко бири!
Бъркаш понятията “заблудено вманиачен” и ” сериозен “
Пък и един сериозен спортист не би говорил никога как 1 пропусната тренировка едва ли не ще му провали подготовката :D Не, че има за какво да се готвиш де.
btw - не е “сбирка на кросфита” а “сбирка на форума”
Мнението беше редактирано от Madboy на 10.08.11 16:35.
10.08.11
16:34
Ами всеки има право на избор, не е ли така?
То е хубаво, когато човек подхожда сериозно и отговорно.
Само че не всички са кросфитъри във форума и присъстват на организираните тренировки, за да се съобразяват всички с тях. А дори и така да беше, едва ли и вие, които ги посещавате, всеки път се събирате в пълен състав... За мен няма проблем който и да е ден, понеже тренирам сутрин, но и вечер да тренирах, сигурно щях да преживея липсата на една тренировка...
Думите ми бяха отправени точно към 4-ма души и съображенията ми нямат нищо общо с предполагаемата подготовка. Няма за къде да се подготвяме :-)) И да, всеки има право и е направил своя избор. Peace :-) And have fun!
Мнението беше редактирано от Marty Sun на 10.08.11 16:41.
10.08.11
16:43
Ще изям една пържола в твоя чест :D
казано от Десо на 10.08.11, 16:43:
Ще изям една пържола в твоя чест :D
А ще направиш ли снимки за мен? Ама така, по-страстни? (wasntme)
казано от aMneSia на 10.08.11, 11:15:
казано от karfi4ka на 10.08.11, 00:49:
казано от aMneSia на 09.08.11, 22:38:
Айде петък или събота???
Айде прочети по-горните постове + заглавието на темата ;)
Айде да съм ги прочел, а??
Интересно тогава защо задаваш въпроси, на които отговор вече е даден ;)
Хора, ако утре имате колективна тренировка и това ви възпрепятства...да го направим в почивните дни, знам колко е неприятно да се пропускат тренировки.
10.08.11
23:18
а тия дето тренират почивните дни?
казано от Стоянчо на 10.08.11, 23:10:
Хора, ако утре имате колективна тренировка и това ви възпрепятства...да го направим в почивните дни, знам колко е неприятно да се пропускат тренировки.
Значи, срещата е за утре, всеки си преценява. Уточнили сме го вече! Аз лично няма да умра, ако не тренирам, сигурна съм и за още поне 4ма човека,завили участие, за които светът няма да свърши ако пропуснат. Решили сме го, ако продължаваме да сме “ама защо не еди какво си...”, знаеш какво става. Хайде да не променяме повече ;)
Който може - идва утре. Който не може/не иска/има в по-важен ангажимент - не идва утре, а на друга среща. В крайна сметка въпрос на избор. Няма начин да се съобразим с всички.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 10.08.11 23:31.
казано от ts.vassilev на 10.08.11, 23:18:
а тия дето тренират почивните дни?
Eдва ли тренираш цял ден ;)
Не може да се определи ден, удобен за всички, все някой няма да е доволен или ще е зает.
Решавайте една дата и това е. Аз засега за утре нямам планове, така че ако остане, може и да дойда.
10.08.11
23:54
Аз някога пътувах до София по 10 часа в едната посока с рейсове и влак за да дойда на някоя от срещите на форума. По две нощи съм изкарвал по влаковете само за да се запозная с изключителни хора с интереси като моите.
Нещата просто се случваха.
П.П. Тогава не се деляхме на фенове на Цацулин, Жиронда, Цвятно или Христомир, не се деляхме на кросфитери, бегачи, плувци и билдери. Просто обичахме да спортуваме.
Ехх добрите стари времена.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 11.08.11 07:34.
Сега, не че аз съм кросфитър, да не говорим за най-сериозния, но не бих си уговорила среща баш в деня, в който знам, че има тренировка ;-)
Както и Сашко е казал, това е форумна среща, не кросфит среща ;) Аз лично, по принцип, тренирам 6 пъти седмично, вечер, акоо съм на тази логика, значи никакви срещи... ;) Да не говорим, че както казах горе, ако тръгнем да съобразяваме уговорката за среща с тренировката на всеки, нали се сещаш кога ще се срещнем... Пък и неведнъж се каза, всеки прави своя избор. Не виждам защо изобщо се коментират подобни неща, темата е “Среща в четвъртък, 11 август, в 19:00”. Както и д аго погледнеш, останалото е офтопик и е безцелно и безмислено :)
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.08.11 01:18.
11.08.11
08:47
Един последен и ключов въпрос - къде ще се събираме ?
казано от Николай Георгиев на 11.08.11, 08:47:
Един последен и ключов въпрос - къде ще се събираме ?
Ами давайте предложения. НДК, Попа, Витошка...
Нали Дивака? Всъщност за мен няма значение, но се уточнете и кажете къде конкретно.
11.08.11
11:11
+1
Ако сме в ‘Дивака’ на ‘Гладстон’ май ще трябват две маси...в лятната градина има една голяма в ъгъла, която събира около 12 души, но май и тя няма да стигне. Как да го измислим?
11.08.11
11:16
И бате ви Владо получи разрешение да присъства на срещата.
Форумът има 41 991 потребители.
Невъзможно е да се угоди на всички за време и място на седянката. Да не си чешем езиците ами да действаме, че нещата се разводняват и няма да се случат.
11.08.11
11:24
“Дивака” на ул. “Гладстон” 54 днес в 19:00, моля някой ако има телефон на заведението да се обади и да направи резервация.
11.08.11
11:26
Извинявам се, че няма да може да присъствам на тази среща - ще наваксам на следващата, като такава може да направим традиционна веднъж месечно, например.
Само една идея - може да има по-голям успех, ако първо се потвърди броят хора, а след това се намери подходящо заведение. Не са много тези с достатъчно големи маси. Ако е за “Дивака”, последният с големите витрини (срещу Лагуната май) мисля, че имаше повече места за сядане.
11.08.11
18:07
Да.
Искам само да кажа, че ми бе изключително приятно и интересно да запознаем, а също така и доста забавно. Нека стане традиция :) Вечерята бе здравословна :D
Предлагам снимките да се качат в тази тема.
Браво! Жалко, че в последния момент изникна нещо... ако има друг път пак ще се постарая да дойда- изпуснал съм сигурно...
11.08.11
23:11
Още се занимавам с вдигането на един сървър /макар и от вкъщи/, но следващия път ще пробвам да компенсирам.
Стоянчо, беше традиция, която в един момент прекъсна, защото организаторите за запиляха на различни страни, а сега теб цял форум гледа :D
И не пестете подробности де - такива като мен, които не успяха да дойдат трябва да ги е яд :D Едно време ставаха много хубави теми, към снимките пускаха и разни коментари, та беше забавно дори за неприсъствалите :)
Жоре, аз ти звънях, ама не го вдигаш нещо :)
Подробностите - теми най-различни, зелена салата, бяло пилешко месо и минерална вода (снимките ще го докажат) :D Колегите останаха да си допият водата :D
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.08.11 23:26.
Ха!!! Чууууууууууууууууууууууудеееееееееесна среща! Подкрепям да се възроди традицията!!! Смятам, че мноооооооооого добре ни се получи, беше невероятно удоволствие. Скоро пак! Все така здравословно ще си хапваме ;) и пийваме :) СКОТА е предател, но му прощаваме, защото ще се реваншира, Хед, и на теб ти прощаваме, но и ти дължиш реванш! Момчета, следващия път вие организирате.
12.08.11
06:47
казано от Стоянчо на 11.08.11, 23:23:
Жоре, аз ти звънях, ама не го вдигаш нещо :)
Подробностите - теми най-различни, зелена салата, бяло пилешко месо и минерална вода (снимките ще го докажат) :D Колегите останаха да си допият водата :D
Ееее това е щото вдигах ........ сървъра тогава, а видях, че си звънял към 23 ч., но реших, че е извън всякакво приличие да ти звъня по това време :D :D :D
Минерална вода пили - нали течни амино бре? :D
12.08.11
08:12
хапнахме, пийнахме, посмяхме се доста.
12.08.11
09:22
казано от Скота на 11.08.11, 22:49:
Браво! Жалко, че в последния момент изникна нещо... ако има друг път пак ще се постарая да дойда- изпуснал съм сигурно...
Предположих,че така докато си си лафел си забравил да дойдеш. :)
12.08.11
09:33
Ето и няколко снимки,които цъкнах с телефона,защото никой не се беше сетил да вземе един апарат... :P
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 15.08.11 12:36.
казано от Николай Георгиев на 12.08.11, 09:22:
казано от Скота на 11.08.11, 22:49:
Предположих,че така докато си си лафел си забравил да дойдеш. :)
Съвсем не бях забравил, просто имах работа до късно... и малък шанс за идване да имах щях да присъствам...
12.08.11
10:17
Мноооооого здравословно сте си похапнали / пийнали/ :D
12.08.11
11:11
казано от karfi4ka на 10.08.11, 23:04:
казано от aMneSia на 10.08.11, 11:15:
казано от karfi4ka на 10.08.11, 00:49:
казано от aMneSia на 09.08.11, 22:38:
Айде петък или събота???
Айде прочети по-горните постове + заглавието на темата ;)
Айде да съм ги прочел, а??
Интересно тогава защо задаваш въпроси, на които отговор вече е даден ;)
С цел да дойдем +2-3 човека още, ако е в друг ден. Панимайш?
Мнението беше редактирано от Преслав Додев на 12.08.11 11:12.
12.08.11
18:33
Тц, тц, тц...да не ви сложи на маса човек.
Сигурно са ви гледали хората и са се чудили наистина ли е възможно да има толкова яки батки и каки, а да се тъпчат с бира и пържени картофи! :D