12.08.11
01:30
Значи имам въпрос относно една програма която си измислих и имам време само затова.Та дали е добра.Правя ги през ден,а не всеки ден защото сами казвали,че ако правиш за едни мускулни групи всеки ден няма полза защото мускулите свикват и няма голяма полза нещо такова беше.
Понеделник
Набирания 4по8 с над и под хват и хвата който е с обърнати ръце една към друга
За рамо с дъмбел-вдигане встрани пак 4по12(ги правя вече)
Вторник
Лицеви с широк и тесен хват ги редувам 4по20
И за бицепс с дъмбел 4по40
И така сряда и петък правя от понеделник,а четвъртнък и събота от вторник същите само неделя почивам.
И колко трябва да са почивките мужду сериите?Сега правя по 5 минути почивка,защото още съм в началото преди 2 седмици започнах.И на 2,3 и 4та серия повторенията до отказ ли да ги правя пак колко мога повече или малко по малко?
А имам и едни щипки за ръце.За предмишница са точно та тях пак през ден да ги правя?
12.08.11
09:06
Почивките ги прави по 1 минута и нещо,какви са тея 5 мин,отделно предмишница може да си правиш всеки ден без проблем и защо 4х40 за бицепс какви са тия повторения или дъмбела е супер лек и не може да усетиш нищо с него
12.08.11
09:13
Добре повторения ще ги правя по 1.И да имам дъмбел 5кг само затова така.А на другите ми въпроси някои може ли да ми отговори?