Предложения за подходящи добавки. Тестостеронови стимуланти.

18.08.11
19:02

Здравейте и от мен! Проблема е следния, отскоро забелязах, че въпреки усилените тренировки, хранителния режим и многобройните добавки забих на едно място и няма мърдане от 2 месеца. Като за начало ще почна с това, че за 4 месеца качих 13кг. /от 70кг. на 83кг./, приемах следните добавки: Hypermass 5000 (BioTech), Milk and Egg (BioTech) или Pro Complex-4 (Alternative Nutrition), Amino 2222 (ON), BCAA (ON). На третия месец добавих Animal M-Stak, защото усетих отслабване на силата, желанието за сутрешните тренировки преди работа, чувствах отпадналост и застояване, затова и реших да го пробвам този продукт като чух добри неща за него. Преди това съм ползвал Animal pak комбинация с CGT-10 (ON), като ефект нямаше особено с изключение на силната неприятна миризма и пикаенето на “лимонада”. Но като се има на впредвид, че това са само минерали и витамини, тогава незнаех и какво да очаквам. Както и да е отплеснах се :) Ефекта от M-stak-a пак не оправда средстата и очакванията за бодрост и сила, въпреки че ми го пробутаха за тестостеронен стимулант. 5 месец малко се поотпуснах и го ударих на кардио и чистене понеже почнаха да се появяват разни мазнинки. Като добавки се ограничавах само с аминокиселини. Свалих ги до 80кг.. После ми препоръчаха Jack3d, като преди това не бях ползвал азотни бустери и незнаех какво да очаквам. Ефекта беше “да си е*е мамата”. Сега разбирам хората на които им действа кафето или някоя енергийна напитка. Точно каквото исках! Бодрост, сила! Реших да почна пак със сериозните добавки за това събрах кешовица и си взех: Whey (PhD), Amino (ON), BCAA (ON), Fish Oil (ON), Glutaform (Primaforce), Elastamine (Primaforce), L-Arginin (NOW). Всичко това в комбинация с азотния бустер. Видим ефект първия месец нямаше /разтеж/, но поне не се чуствах отпаднал. Отскоро ми разказаха най-подробно какво всъщност е азотния бустер и как е по-подходящ за аеробни и кардио упражнения, където ти трябва повече въздух в дробовете отколкото в силовите упражнения. Разясниха ми и как има възможност да стана асматик при продължително ползване, което ме отказа тотално. Приключих с Jack3d и сега му търся заместител. Ако някой има предложения, опит и резултати да сподели, ще съм благодарен.
Обмислям да върна и Hypermass-a, но не желая пак да се появат мазнинките, въпреки че постигнах много с него. Все пак дайте едно мнение.

TN

18.08.11
19:21

Все пак дайте едно мнение.

Да опишеш храната :)

18.08.11
19:28

Не можах да видя на колко години си но толкова добавки май са множко. И аз съм се подвеждал и съм пил доста наведнъж но като си поблъсках главата стигнах до извода /той си е личен разбира се и не ангажирам никой/ , че организма няма да усвои толкова много неща наведнъж. Или пък няма да можеш да разбереш кое наистина работи за теб и кое не.Бих ти препоръчал да ги разбиеш във времето. И на мен ми е интересно какво е храненето.

6:00ч. - ставане
6:05ч. - 2000мг аргинин + 5000мг глутамин
6:10-6:15 - закуска /мляко+овесени ядки с плодове/
7:00 - тренировка /2 капсули Amino 2222 + 2 капсули BCAA (ON)/
8:00 - лъжичка и 1/2 PhD Whey /на опаковката пише 1 мерителна 25гр. протеин/ + 2 капсули Amino 2222 + 2 капсули BCAA (ON) + 2000мг аргинин + 5000мг глутамин + 3 капсули Elastamine (Primaforce) - чудя се дали да не добавя и мерителна лъжичка Hypermass?
9:30 - хранене + 2 капсули Fish Oil (ON)
Следват поредица от хранения през три часа и полувина - четири.
Преди сън пия 5000мг глутамин + Pro Complex-4 (Alternative Nutrition) /понеже ми остана, та да го доизпия/ + 3 капсули Elastamine с вечерята.
Предимно си нося от вкъщи кутийте с яденето :D Ориз, зеленчуци, кайма, плодове, хляб, варени картофи, пилешко, риба, боб, телешко, ядки, яйца, колбас, паста. Примерно меню:
понеделник - ориз, зеленчуци, кайма
вторник - картофи, зеленчуци, пилешко
сряда - риба, картофено пюре
четвъртък - боб, картофи, телешко
петък - яйца, ориз, колбас
събота - пилешко, зеленчуци
неделя - паста, пилешко, картофи

Тренировките съм ги подредил така 2:1 :
1ден - гърди, бицепс
2ден - крака
3ден - почивка
4ден - гръб, трицепс
5ден - рамо, трапец
6ден - почивка

Права само основните упражнения, но всеки месец ги завъртам и сменям упражненията. Иначе съм на 22г. в момента 80-81кг. 187см. Цел поне 90кг. ^^ Затова искам и някакъв тласък, защото от време на време губя амбция и желание. :/

Мнението беше редактирано от Жекайски Боец на 18.08.11 22:51.

TN

19.08.11
00:00

Where is the food ? Само добавки виждам и това да опишеш просто храната естествено,че не стига,като правиш нещо прави го както трябва,трябва ти е грамаж и да видим съотношението на макронутриентите..

Най-вероятно си скочил на тренировъчна програма за професионалисти, тренирал си като невиждал, заедно с добавките тялото ти е изпитало такъв шок, че...накратко си претренирал.

Сега...разкарай всички добавки, остави най-важните за начинаещ - витаминен и минерален комплекс (но не Animal Pak), рибено или ленено масло и евентуално протеин. Всичките добавки по-горе остави за след около 1 година, когато тялото ти ще може да ги използва по-ефективно. Доусъвършенствай си хранителния режим и започни да тренираш по програма, която отговаря на стажа ти. Можеш да си избереш от тук.

Поздрави!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 19.08.11 09:29.

Макронутриентите? Май ще падне четене... Все пак ще взема да си премеря грамажите на менюто и ще го споделя. Принципно гледам винаги да съм сит, затова и не съм ги мерил досега. Прегледах една таблица за калорийния баланс във форума. Играчка си е да си меря храната, но мисля да я пробвам. Колкото до стажа, занимавам се от ‘09 с прекъсване за 4 месеца през лятото на ‘10, че поболедувах. Преди това лостове и бокс. Като влезнах в залата отначало се ограничавах само с Animal Pak, Whey Scivation и CGT-10. Като поддържах ниво от 70кг.. От януари тази година почнах със споменатите по-горе и ефекта беше 13кг. повече. Мисля, че ми е време да се подсиля с нещо, но да не са стероиди. Мерси за инфото с програмите, но според мен добавките или храната ми куцат.

Моят съвет е да си прегледаш храненето. С този арсенал от хранителни добавки...ако сега си се приспособил, след 1 година ще посегнеш към нещо много по-сериозно.

Храненето е основата. Върху нея трупай добавки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1