19.08.11
13:04
Понеделник: Гръб, Бицепс, Прасец, Трапец и Корем
Вторник: Гърди, Трицепс, Крака (задна част), Врат и Корем
Сряда: Предмишница Крака (Преса) и Корем
Четвъртък: Рамо, Крака (Клек), Трапец и Корем
Петък: Бицепс, Трицепс, и Корем
Събота: Врат, Набирания, Лежанка, Лицеви и Корем
Неделя: Предмишница, Кофички, Набирания и Гръбни преси и Корем
Това е програма, която аз лично ‘изработих’. Тренирам от година и то сериозно и от около месец я спазвам. След тренировка в залата отивам веднага да ритам. Искам да попитам, какво трябва да променя. Ясно е, че не съм професионалист и има нещо, което явно не се връзва. Ритам по 4-5 пъти в седмицата и ходя всеки ден на фитнес (както се вижда).
Предполагам първото нещо ще е да правя корем през ден... но все пак когато ми е уморен корема правя по малко серии и повторения. Също така ще е хубаво и 1 ден да почивам, макар че не усещам умора.
Целта ми е да балансирам сила и тяло. Най-здрав, така да се каже ми е прасеца и като цяло краката и гърба. Най-слаби са ръцете. 184см на 83кг, 20 години.
Благодаря предварително на всички отзовали се.
Темата беше редактирана от Alexander Georgiev на 19.08.11 13:06.
19.08.11
13:11
Не виждам нито една основателна причина да се натоварваш всеки ден.
19.08.11
13:21
Фитнеса ми е на 1мин от нас и имам доста свободно време. А и след тренировка и като цяло физическо натоварване се чувствам ‘по-жив’.
19.08.11
13:45
казано от Alexander Georgiev на 19.08.11, 13:04:
Ритам по 4-5 пъти в седмицата и ходя всеки ден на фитнес (както се вижда).
Какво “риташ”?
казано от Alexander Georgiev на 19.08.11, 13:04:
Целта ми е да балансирам сила и тяло.
Кое ти изостава - силата или пропорциите?
Всъщност, което и да е тази програма няма да ти помогне много.
19.08.11
13:49
Футбол (soccer).
Пропорциите като че ли. Ръцете са ми малки в сравнение с гърба и гърдите.
19.08.11
14:07
Значи си избери друга схема на трениране - с акцент на качествата, които са ти необходими за футбола(долна част на тялото) и по-малко, но по-нормални тренировки за горната.
Това че живея на 50м от Мак Доналдс не означава, че трябвада ям там, нали? Премисли добре нещата, както колегите ти казаха, защото има нужда и от възстановяване, а нали имаш и тренировки по футбол...
19.08.11
15:23
С тая програма в която имаш вероятно по 8-10 упражнения на ден и както и футбол тренираш и Колман не го виждам дали ще се възтановява достатъчно добре.През всичкото останало време трябва да ядеж по6-7-8 пъти в деня и да спиш 10 часа и пак не знам дали ще е достатъчно...Но,ако няма да послушаш какво са ти писали не знам защо си направил темата изобщо.
19.08.11
16:38
Затова съм и написал темата, за да получа съвет от вас.
Колкото до футбола, за кеф цъкам. Не тренирам от години. Фитнеса го правя със същата цел, не съм професионалист и нямам намерение, но просто ‘обичам’ физическото натоварване и ме прави по-пълноценен.
Колкото до спането 9 часа не ми мърдат на ден лятото. А за ядене поне 3 или 4 пъти ям (яйца, пържоли, плодове, зеленчуци и т.н.)
Преди като почнах да тренирам (мин. година) ходех 4 пъти (пон, вт, чет и пет).
Иска ми се да наблегна на ръцете. От краката съм предоволен и си правя по 4-5 упражнения на седмица (клек, прасец, преса, задна част).
Гърдите са ми сравнително добре вдигам си тежеста 6 пъти. Гърба също, но ръцете ...