Тренировка за гърди и гръб ..

19.08.11
18:06

В гърдите и гърба съм много зле .. та реших да пробвам моята собствена програма,която изобретих !
Тренировка за гърди :
Повдигане на щанга от полу-лег - 4x8
Повдигане на щанга от лег - 4x8
Флайс - 3x10
Кофички - 3x10
Може да включа някоя друга лицева опора ..

Тренировка за гръб ..
Придърпване на вертикален скрипец - 3x15
Мъртва тяга - 2x15
Гребане с дъмбели - 3x15
Гребане с щанга - 3x10

Ако нещо не е както трябва го напишете тук, за да я поправя . :)

19.08.11
19:18

Ами като цяло за мен е по-добре да се почва с гърба. По-голям мускул е. Отделно че гърба е по-труден за развиване - няблягай не него. И защо имаш 14 серии гърди, а гръб 11?????

DE

19.08.11
21:15

На твое място за гръб специално даже и не бих включил скрипци и 15 повторения.Лично аз бих поставил тягата на първо място може би 5 серии по 5-6 повторения (ТЕЖКИ),после едни набиранки 4х5-6(ако можеш с тежест) абе като цяло 4 упражнения всички със свободни тежести :) Като намалиш и повторенията при гърдите...демек вдигаш тежеста мисля,че ще стане.АААааа да забравя за малко,ако ще ядеш дюнери,пици,джобове просто се откажи,надявам се разбра какво имах в предвид.

П.П. Дай стаж,години,ръст,добавки ако приемаш :)

19.08.11
23:01

Нека изоставащата мускулна група бъде първа , не е задължително това е гърбът , Мъртвата тяга и Скрипеца/Набиранията ги свали на 6-10 повторения,както и гребането с дъмбел на 10-12. ;) Успех !

АЧ

20.08.11
16:19

Един приятел, който сега е лостаджия, но преди е тренирал само във фитнеса, ми каза че трябвало първо гърдите да се тренират, когато програмата е сплит. Но аз съм и съгласен с мнението на Петър.

20.08.11
16:23

казано от Denis22 на 19.08.11, 21:15:

На твое място за гръб специално даже и не бих включил скрипци и 15 повторения.Лично аз бих поставил тягата на първо място може би 5 серии по 5-6 повторения (ТЕЖКИ),после едни набиранки 4х5-6(ако можеш с тежест) абе като цяло 4 упражнения всички със свободни тежести :) Като намалиш и повторенията при гърдите...демек вдигаш тежеста мисля,че ще стане.АААааа да забравя за малко,ако ще ядеш дюнери,пици,джобове просто се откажи,надявам се разбра какво имах в предвид.

П.П. Дай стаж,години,ръст,добавки ако приемаш :)

Стажа ми е година и 1 - 2 месеца .. На 13 години съм .. знам , че много хора ще ме критикуват , че нямам нужните години , но вече съм много яко зарибен и не мисля да спирам ! :) Около 173-175 см. съм .. не знам с точност и не приемам никакви добавки .

20.08.11
23:09

Еми предлагам ти да направиш няколко тренировки първо гърди после гръб и след това гръб/гърди и да видиш кое е по доброто за теб , лично аз когато тренирам така гърдите са на първо място , но аз правя 1 серия гръб / 1 серия гърди ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1