24.08.11
13:53
Здравейте на всички, имам конкретен въпрос свързан с закуската на ученик през училищно време целящ покачване на маса (мускулна) ,малко за мен висок съм 182 и тежа около 63,64 килограма и имам нужда от някое друго килце :Д, тренирам в зала от началото на миналата учебна година , оформят ми се около 6,7 месеца ,а сега съм ваканция и съм на лостове.Та добре ли е сутрин 30-40 минути преди училище 80-100 гр. бъркани яйца с чаша айрян и може би ядки за тонус и вечер преди лягане 30-40 минути 100 гр. нискомаслена извара , а през остатъка от деня ще наблягам на качествени храни,ако има други препоръки споделете готов съм да коригирам .. идва зимата и съм силно амбициран да кача и тренирам усилено !!!
Закуската е най-важна. Препоръчвам ти да се научиш да ядеш овесени ядки сутрин. Ще ти бъде от полза за цял живот :) Така няма да си зверски гладен поне до обяд и по-трудно ще чийтваш. Това плюс 3-4 яйца си е перфектната закуска.
24.08.11
18:01
определено ще пробвам тази комбинация нали под овесени ядки имаш предвид ‘’Миусли’’ и ако е така преди време закусвах именно това , мисля че беше за 1.20 най-много до 1.50 да струваше макар и най-обикновеното ,но определено ме държеше сит!!!
Значи ‘’Миусли’’ + Яйца(бъркани) за закуска
Извара , Ядки (фъстъци,бадеми,орехи..) за преди лягане
Благодаря много и поздрави :)
Овесените ядки НЕ са мюслито !!!!!
За закуска 100гр. овесени ядки + 4-5 яйца(варени,бъркани каквито искаш) е перфе
26.08.11
08:43
И нещо полезно за ученици:
Фитнес и здравословно хранене за учениците първа смяна
Фитнес и здравословно хранене за учениците втора смяна