25.08.11
18:23
Здравейте , мисля да тренирам 3 в седмицата ,малко за мен 17 години 182 см около 63,64 кг. (цел покачване на маса)
Понеделник-гърди,бицепс
Сряда-гръб,трицепс
Петък-крака,рамо - ТУК стой проблема ,ще може ли да се съчетае краката и рамото в един ден ,няма ли да има претрениране или нежелан ефект (отслабване ) ? ? ?
Ако храната и възстановяването ти е добре няма да има проблем.Но,ако искаш си остави краката събота или рамото ти си избираш по-добрият вариянт е това.
26.08.11
14:00
няма проблем но дали това е най-удачния вариант :) а и заивси какви упражнения правиш, в колко серии ги правиш и в колко повторения... нали :) ако правиш рамо в самостоятелен ден пак може да претренираш :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 26.08.11 14:01.
26.08.11
16:01
Аха,фитнеса където тренирам не е от най-модерните (училищен е ) .Тренировката ми е предимно със свободни тежести .Мисля да бъде така ако съм пропуснал или сгрешил,готов съм да коригирам..
Крака
1-Клек 3 по 8
2-Напади 3 по 8
3-Kлякания 3 по 8
имаме и един гладиатор ( упражненията на него почти не ги усещам , провеждал съм тренировки само на него и ефекта не може да се сравнява с този на свободните тежести ,натоварването при тях е зверско :Д после 1 седмица с мускулна треска :Д , но ако нещо не е така ,а сигурно има .. ще коригирам :)
26.08.11
16:39
Според мен си прави краката отделно , защото все пак са най-голяма група . Рамо + трицепс за петък ,а гарбът самичак ?