И най-голямата глупост е, че покрай тия dumbfucklowlifes намразвам и самия Ханибал без да го е заслужил с нищо, въпреки, че той просто прави това, което обича, и го прави адски добре. И нищо повече.
Ханибала дали не е влизал в зала или е ял само junk? И друго защо всеизвестният фитнес бог, изверг Тачев един път не влезе в зала да му видим силата?
26.08.11
07:42
казано от dr jack на 26.08.11, 07:16:
Ханибала дали не е влизал в зала или е ял само junk? И друго защо всеизвестният фитнес бог, изверг Тачев един път не влезе в зала да му видим силата?
Ох и тоя сладур се взе на сериозно. Вчера гледам едно клипче във Vbox, като избор на редактора, та от там разбрах за “изверга” :D
Даже една фирма вносител на хранителни добавки го бяха поканили да съдийства на импровизирано състезание по “стрийт фитнес” :D
Ей така в България се става известен - снимаш клипове, качваш в сайт, чиято аудитория е средно 10-16 години, хвалят те до небесата за неща, които на времето бяха задължителни в часовете по физическо възпитание и накрая те канят, като “Председател на журито” в импровизирано състезание. Чакам скоро тоя младеж да го видя по телевизията и той да изкаже мнение, като “капацитет” за хранителните добавки, забранените медикаменти, тренировките, храненето и за последно мъдро заключение за нивото на спорта в България.
26.08.11
10:28
Че то ако не се лъжа по бтв имаше репортаж за ‘’новата мания’’ стрийт фитнеса и той беше тама ... как без него :D поне си прави труда да организира хубавицте а не да киснат по 1-2ма във всяко училище :D
26.08.11
10:44
казано от kristiancho на 26.08.11, 10:28:
Че то ако не се лъжа по бтв имаше репортаж за ‘’новата мания’’ стрийт фитнеса и той беше тама ... как без него :D поне си прави труда да организира хубавицте а не да киснат по 1-2ма във всяко училище :D
Да си организират и екскурзии до Анадола ако искат, но да не се явяват, да ръсят нещо, което определено не притежават ;)
Човек ако гледа изказванията на подобни “спортисти” ще рече, че в България това са “капацитетите” :D На мен лично, като видя някой такъв “умник” да говори неща, които е чул-недочул или гледал някъде, ми идва да си изхвърля телевизора.
Седне някой такъв хубавец да ми обяснява как разбираш ли този “стрийт фитнес” бил в пъти по добър от залата и как много по-добре се развивало тялото и т.н (puke) Разговора обикновено приключва с въпрос от моя страна “Абе а крака как тренираш?” и следва мълчание :D
То крака могат да се тренират, ама повечето си нямат идея как, а и не желаят.
26.08.11
10:58
казано от SportFreak на 25.08.11, 21:05:
Някое готино филмче с нацепени батки да предложите ?
Гледай Tom Yum Goong .
Мнението беше редактирано от Николай Георгиев на 26.08.11 10:58.
казано от Петко К на 26.08.11, 10:49:
То крака могат да се тренират, ама повечето си нямат идея как, а и не желаят.
Мда щото се набиваш и оставаш нисък :D
Дайте някакви форуми за техника (освен сеткомбг), където да мога да пусна за продажба едно домашно кино и една уредба.
26.08.11
12:08
НadrwareBG? Ако нямаш акаунт там, няма смисъл да го създаваш сега...
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.08.11 12:08.
26.08.11
12:11
В HadrwareBG право да пускат обяви имат само потребителите, които са регистрирани минимум от 6 месеца и имат над 120 поста във форума. В смисъл... ако не бързаш - става. :) ...друга идея не ми идва, обаче.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 26.08.11 12:12.
хехе, добре са го измислили. Бързам да ги разкарам, че ме чака ремонт и ще си обновявам всичко :)
казано от Скота на 26.08.11, 13:02:
Дата.бг- куп неща съм купил и продал там : )
+1 и щу спам сме отнесли :D
26.08.11
16:46
казано от Николай Георгиев на 26.08.11, 10:58:
казано от SportFreak на 25.08.11, 21:05:
Някое готино филмче с нацепени батки да предложите ?
Гледай Tom Yum Goong .
Ще го изгледам. Ако някой има други оферти, но не с жълтите, защото ми станаха леко досадни вече - да казва.
26.08.11
16:47
Рекламата твърди, че самобръсначката Жилет притежава смазваща лента и плаваща глава, oсвен това и вибрира! На мен това не ми звучи като самобръсначка.... :P
26.08.11
22:21
така е Ники така е...
Имам пореден PC сблъсък... искам да направя документ в който да поставя линкове... как мога да го направя... нестава с обикновения Text Document с Word дали ще стане ?! и ако да откъде да изтегля само Word а не целия Office
26.08.11
22:26
казано от kristiancho на 26.08.11, 22:21:
така е Ники така е...
Имам пореден PC сблъсък... искам да направя документ в който да поставя линкове... как мога да го направя... нестава с обикновения Text Document с Word дали ще стане ?! и ако да откъде да изтегля само Word а не целия Office
http://www.youtube.com/watch?v=G6awy12sTGw
Предполагам това ще ти свърши работа. Не се ли учат още такива неща в училище? HTML поне?
Не знам дали можеш да инсталираш само Word. Изтегли някоя версия от Замунда например която е правена от техните си хора, имам спомен, че там можеше да се избира кое от офиса да се инсталира и кое не.
26.08.11
22:30
супер мерси Георги ! :)
26.08.11
22:46
Страхотия ви казвам!
казано от Niki G на 27.08.11, 00:29:
100% cerwin vega
Е, принципно и аз натам клоня, ама защо 100%? :)
Еми, така както си задал въпроса, ето защо:
1. Защото аз съм с такива:)
2. JBL мисля, че са твърде скъпи за качеството си.
3. Супер здрави са вегите.
4. В който и регион на света да са произведени - всички са еднакви.
5. Имат по-добър дизайн и баси якото лого:))
Сега сериозно! Ако си решил да инвестираш сериозна сума за озвучаване, би трябвало да проучиш и да прослушаш
повече(щото така си малко като летен билдър, търсещ протеин:)). А ако инвестицията не е много голяма и нямаш
особени претенции, смятам, че и от двете фирми ще си предоволен.
Успех!
казано от Миsh0 на 25.08.11, 01:02:
Мерси и на 2та, ама явно няма как да се намери ;) Гледах да мина без пари, ама ще се наложи да си купувам книги :)
Ееее, как го казааа, все едно че ще даваш пари за не знам какво! Аз пък с голямо удоволствие давам пари за книги и до момента имам всичко на Букай,издадено в България.(rock)
Друг е въпросът, че имам приятелка, която ми ги дава с отстъпка, а за празници винаги ми подарява книги.(party) За рождения ми ден получих “Трите въпроса” и “Разказвай с мен” - последните две на Букай.
казано от Niki G на 27.08.11, 02:08:
Еми, така както си задал въпроса, ето защо:
1. Защото аз съм с такива:)
2. JBL мисля, че са твърде скъпи за качеството си.
3. Супер здрави са вегите.
4. В който и регион на света да са произведени - всички са еднакви.
5. Имат по-добър дизайн и баси якото лого:))Сега сериозно! Ако си решил да инвестираш сериозна сума за озвучаване, би трябвало да проучиш и да прослушаш
повече(щото така си малко като летен билдър, търсещ протеин:)). А ако инвестицията не е много голяма и нямаш
особени претенции, смятам, че и от двете фирми ще си предоволен.
Успех!
Ами...мерси! Виж, принципно ще дам до 500-600лв за чифт колони и ще си купя един усилвател към тях. Тази инвестция лично аз не я считам за особено голяма. начинът, по който си задавам въпроса е умишлено тъп, защото ги слушах и двете колони и разликата е доста голяма - cerwin вдига повече шум, JBL дава 1 идея по-ясен звук. Моето желание е принципно да ги съчетая и двете, но за този ценови диапазон няма как. Казваш, че ще съм предоволен, ама всъщност не е точно така, останах просто задоволен :D
27.08.11
10:23
http://www.youtube.com/watch?v=c-4flnuxNV4&feature=player_detailpage#t=1015s
за 2 минути Дан Гилбърт ще ти обясни че няма голямо значение кои колони ще си купиш :)
Хммм чакай да се помисля. Май ги правих преди час. А да и в четвъртък пак. Във понеделника също. Като гледам накъде вървят нещата и утре се очертава тренировката ми да започва с такива упражнения. ^^
казано от gips на 27.08.11, 15:06:
Хммм чакай да се помисля. Май ги правих преди час. А да и в четвъртък пак. Във понеделника също. Като гледам накъде вървят нещата и утре се очертава тренировката ми да започва с такива упражнения. ^^
Това говори добре за теб :)
Не цяла да прозвучи като реклама, но май е по-правилно да се каже:
Това говори добре за @Oranje ^^
И добре за треньора. ;)
Изпревари ме. ^
Мнението беше редактирано от ~ DN на 27.08.11 15:41.
27.08.11
19:41
аа момчета как се изписваше задно бедро на английски, изчезна ми направо от главата....
27.08.11
19:54
казано от kristiancho на 27.08.11, 19:41:
аа момчета как се изписваше задно бедро на английски, изчезна ми направо от главата....
Hamstring :)
27.08.11
22:46
А казват, че от гейнърите нямало ефект: http://uk.eurosport.yahoo.com/27082011/58/world-athletics-championships-sprinter-clocks-15-66-100m.html
Ади, на 18 станах, да са .. ба* Вече ако извърша престъпление ще ме вкарат в кафеза :D
28.08.11
01:14
Колеги, тези дни ако някой има път към стадион Георги Аспарухов да внимава по Александър Екзарх! В отсечката м/у ул. Плакалница и бул. Ботевградско шосе има разлято масло и преди около час се обърна джип на СОТ, та вадихме с още един човек момчетата от вътре. Късметлии бяха - без сериозни наранявания :)