27.08.11
21:42
Здравейте! :)
Та нека разкажа какво правих досега, за да ви е по лесен отговора ви :) !
На 17 съм (63 килограма , 180 см) и имам горе-долу около година стаж (като 5 месеца бях активен и някъде 2 месеца след това спрях и после пак така) и почнах пак преди 3 месеца. В началото на тези 3 месеца правих
Понеделник : Бицепс,Трицепс
Вторник : Релакс
Сряда : Гърди,рамо
Четвъртък : Релакс
Петък : Трапец,Гръб
Събота : Крака
някъде около 3 седмици правих това
След тази програма правих 5x5 приблизително цял месец като повиших лежанката и клека.
Този месец от начaлото правих 3 дневен сплит (някъде 1-2 седмици) но не бях доволен и сега се натъкнах на 10x10.
Един проблем : мъртва тяга с малки тежести мога да изпълнявам правилно ,но с по тежки цялата тежест ми отива на кръста при самото вдигане.
Може да видите в галерията ми снимка направена преди 2 дена.
Благодаря.
27.08.11
21:55
Според мен е по-добре да продължиш с някакъв сплит, като наблегнеш на големите групи. Също така увеличи храната, а и няма да е зле да напишеш както ти е менюто.
Значи...за 4 седмици качих 3см. на рацете и 6 кг. ,друго не съм мерил,но раменете и гърбът видимо са наедрели.Докато тренирах по системата бях на ВВД(също много важен фактор за разтежа).
28.08.11
08:09
10х10 е тежък тренировъчен протокол, който е подходящ за хора с поне 1 година непрекъснат стаж в залата.
казано от Тихомир Велев на 28.08.11, 08:09:
10х10 е тежък тренировъчен протокол, който е подходящ за хора с поне 1 година непрекъснат стаж в залата.
+ това на теб ти трябват килограми,а те се качват с хранителен режим,не само с тренировъчни програми/методи!
Мнението беше редактирано от VaN на 28.08.11 09:08.