какво става ако..

08.06.05
20:17

Искам да  знам какво точно става ако човек се пренатоварва с упражнения.тренира и нямя резултат от тренировката ,чувства  се  скапан или трети вариант.

LA

08.06.05
20:26

чувстваш се скапан и няма резултат  :P

08.06.05
22:03

Тогава този човек влиза в сайта на bb-team, чете, каквото го интересува, прави необходимите промени в тренировъчния си режим и впоследствие този човек има напредък.  :D

08.06.05
22:05

обикновено се отчайва и се отказва рано или късно,като остаа с лоши впечатления от фитнеса

08.06.05
22:08

ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва
а ти защо я пусна тази тема

08.06.05
23:57

[quote author=“Size”]ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва

защото правя нечовешка тренировка  без в неделя обаче резултатите ми са неадекватни.една седмица тялото ми изглежда все едно съм помпал с години за маса а следващата съм горе - долу добре урелефен  и се чудя какви са тия аномалии та мислех че когато вземат да ми се очертават мускулите значи тогава съм се преуморел и в следствие на това почвам да слабея въпреки че си седя на едни и същи кила даже качвам по малко

09.06.05
00:13

[quote author=“fotev10”][quote author=“Size”]ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва

защото правя нечовешка тренировка  без в неделя обаче резултатите ми са неадекватни.една седмица тялото ми изглежда все едно съм помпал с години за маса а следващата съм горе - долу добре урелефен  и се чудя какви са тия аномалии та мислех че когато вземат да ми се очертават мускулите значи тогава съм се преуморел и в следствие на това почвам да слабея въпреки че си седя на едни и същи кила даже качвам по малко

Че си се почупил е едно на ръка. Но и после яко си въобразяваш. :) Тялото ти не може да изглежда по КОРЕННО различен начин от едната седмица до другата. :)

09.06.05
14:24

ПРЕТРЕНИРАНЕ! Това е.Дай си почивка

09.06.05
16:05

ама ако претренираш не можеш да деградираш и да рушиш направеното досега.нали?

09.06.05
19:06

напротив при всяка тренировка се късат мускулни влакна и ако мускула няма време да ги въстанови прави си изводите затова почивката е толкова важна

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1