08.06.05
20:17
Искам да знам какво точно става ако човек се пренатоварва с упражнения.тренира и нямя резултат от тренировката ,чувства се скапан или трети вариант.
08.06.05
20:26
чувстваш се скапан и няма резултат :P
Тогава този човек влиза в сайта на bb-team, чете, каквото го интересува, прави необходимите промени в тренировъчния си режим и впоследствие този човек има напредък. :D
обикновено се отчайва и се отказва рано или късно,като остаа с лоши впечатления от фитнеса
ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва
а ти защо я пусна тази тема
[quote author=“Size”]ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва
защото правя нечовешка тренировка без в неделя обаче резултатите ми са неадекватни.една седмица тялото ми изглежда все едно съм помпал с години за маса а следващата съм горе - долу добре урелефен и се чудя какви са тия аномалии та мислех че когато вземат да ми се очертават мускулите значи тогава съм се преуморел и в следствие на това почвам да слабея въпреки че си седя на едни и същи кила даже качвам по малко
[quote author=“fotev10”][quote author=“Size”]ами прецаква си не само трена но и целия ден и нищо не прави както трябва
защото правя нечовешка тренировка без в неделя обаче резултатите ми са неадекватни.една седмица тялото ми изглежда все едно съм помпал с години за маса а следващата съм горе - долу добре урелефен и се чудя какви са тия аномалии та мислех че когато вземат да ми се очертават мускулите значи тогава съм се преуморел и в следствие на това почвам да слабея въпреки че си седя на едни и същи кила даже качвам по малко
Че си се почупил е едно на ръка. Но и после яко си въобразяваш. :) Тялото ти не може да изглежда по КОРЕННО различен начин от едната седмица до другата. :)
ама ако претренираш не можеш да деградираш и да рушиш направеното досега.нали?