31.08.11
15:59
Днес ми доставиха 100% Whey Protein Professional на скайтек и като го разбърквах в шейкара имаше 5-6 см пяна, до сега не ми се е случвало с друг протеин такова чудо. Вие какво мислите ?
Модерация: Моля, поставяйте ЯСНИ и СМИСЛЕНИ заглавия на темите, които публикувате!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 31.08.11 16:07.
31.08.11
17:15
За Саймек е нормално :D
Я сложи в шейкъра един “Нектар” да видиш дали ще стане такава пяна а?
Това с пяната е към признак “Разтворимост”, когато се оценява един протеин.
Пробвай да го разбиеш в мляко,тогава не би трябвало да има пяна.
п.п. Хънтър,много обичаш да оплюваш сайтек :)
31.08.11
19:54
казано от VaN на 31.08.11, 19:37:
И сигурно има защо ;)
Тази година хвърлих добра сума за тяхни продукти, някои бяха подарени - защо ли? :D
Няма да казвам, че с тези пари щях да си взема доста по-читави продукти и още си хапя задника, като се замисля по въпроса :D :D :D
п.п. Унгарски, нискобюджетни добавки на цени, като доказани марки :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.08.11 19:57.
казано от son of a gun на 31.08.11, 19:50:
VaN, точно в мляко го разбивах, сега мисля да пробвам с вода или някакъв сок ?
Еми незнам какво да ти кажа....пил съм същия протейн,имаше пяна когато го разбия във вода,но беше един-два пръста а не 5-6 см.Когато го разбивах в мляко почти нямаше пяна....
казано от head_hunter на 31.08.11, 19:54:
И сигурно има защо ;)
Тази година хвърлих добра сума за тяхни продукти, някои бяха подарени - защо ли? :D
Няма да казвам, че с тези пари щях да си взема доста по-читави продукти и още си хапя задника, като се замисля по въпроса :D :D :Dп.п. Унгарски, нискобюджетни добавки на цени, като доказани марки :D
Sci-Tec унгарски?
Btw сега пия техен протеин, пяната дори няма 1.5см, но дори това е малко, като се има напредвид ,че го разбивам в шейкър и тръскам като откачен :–)
31.08.11
22:24
Scitec, Sci-Tec, скайтек, както и да ги наречеш все са си унгарски...
31.08.11
22:29
Ми...то като се замисля всички,като почнем от Голд Стандарта,минем през ИСО 100 ,че и този на Ултимейт се пенят
И всичките имат един приятен ненатрапващ вкус
За разлика от непенещия се PhD който обаче е някакъв гаден микс от ...има вкус на гъст шоколад с нишесте
Не мисля че пененето е признак на нещо обезпокоително
Ами незнам, аз лично им харесвам продуктите, още повече ,че са на достъпни цени :) Ако може да се вярва на сайта им, пише ,че произвеждат от 1996, което според мен е доста и може би няма начин да пробутват гадории. 100% тука в Булгаристан се случват врътките :)
казано от Ramon Dekkers на 31.08.11, 22:31:
пише ,че произвеждат от 1996, което според мен е доста и може би няма начин да пробутват гадории.
Ами в дълбока заблуда си. NOW са 40години на пазара, Solgar мисля 60г - за това може да се каже ‘доста’.
02.09.11
09:47
казано от head_hunter на 31.08.11, 17:15:
Това с пяната е към признак “Разтворимост”, когато се оценява един протеин.
Нектара също прави пяна, а и на вкус не е нищо особено имайки предвид големите хвалби от рода на “може да се яде с лъжица направо от кутията” :D
02.09.11
09:49
казано от head_hunter на 31.08.11, 19:54:
И сигурно има защо ;)
Няма да казвам, че с тези пари щях да си взема доста по-читави продукти и още си хапя задника, като се замисля по въпроса :D :D :Dп.п. Унгарски, нискобюджетни добавки на цени, като доказани марки :D
Че даже и с по 20 лв отгоре, визирам протеините им от по 5 либри :)
02.09.11
12:54
казано от Румен Кръстев на 02.09.11, 09:47:
казано от head_hunter на 31.08.11, 17:15:
Това с пяната е към признак “Разтворимост”, когато се оценява един протеин.Нектара също прави пяна, а и на вкус не е нищо особено имайки предвид големите хвалби от рода на “може да се яде с лъжица направо от кутията” :D
Разликите са огромни - има пяна и пяна, но при единия продукт, като видиш как се пени и се замисляш дали да не го пробваш в пералнята как ще е с цветно пране :D Не съм написал, че нектара не прави пяна, а че не прави такава пяна ;) Има ли разбъркване в шейкър - има и пяна, а при някои продукти, какво вметна Стоянчо и утайка. Нектара предвид вкуса си и съставките, вади много добър вкус в сравнение с останали протеини в същия клас ;) Иначе за цените съм много съгласен и тук вече кусурите са много, но докато се търсят масово - така ще е.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 02.09.11 12:55.
@Румен Кръстев- не знам за какви цени говориш но аз си взимам 2кг изолат на сайтек за 65 кинта. Ся верно ,че ми пристига на 78 обаче тва е щото ми набиват 13 лева доставка , мамицата им куриери...
Виждал съм и ON Gold Standart за 75 лева , но докато се наконтя да го взема , свърши промоцията ..
Мнението беше редактирано от Абазаба на 02.09.11 12:59.
02.09.11
13:15
казано от Ramon Dekkers на 02.09.11, 12:59:
@Румен Кръстев- не знам за какви цени говориш но аз си взимам 2кг изолат на сайтек за 65 кинта. Ся верно ,че ми пристига на 78 обаче тва е щото ми набиват 13 лева доставка , мамицата им куриери...
Виждал съм и ON Gold Standart за 75 лева , но докато се наконтя да го взема , свърши промоцията ..
Добре де, при тази цена на далавера ли се чувстваш?
За щатските добавки, вносителите вадиха от девет дерета вода за мита, цени на транспорт и какви ли не свободни съчинения! А това някой ще ми обясни ли защо е на тази цена, като Унгария е в ЕУ и е значително по-близо от САЩ?
Хайде за протеина ОК, не може да се разбере дали “работи”, но я сравнете креатиновата им матрица и азотния бустер с нещо качествено, което ме кара да си мисля, че и протеина им е на същото ниво?
02.09.11
13:15
Взимам 5lbs 100% Whey Gold на 75 лв; сега забих един Whey Shake на Syntrax 5lbs на 70 лв. просто да сменя вкусовете ;). За 1лв “дозата” мисля, че няма какво да се коментират и двата са супер.
Мнението беше редактирано от Toma Tomov на 02.09.11 13:18.
казано от head_hunter на 02.09.11, 13:15:
Виждал съм и ON Gold Standart за 75 лева , но докато се наконтя да го взема , свърши промоцията ..Добре де, при тази цена на далавера ли се чувстваш?
За щатските добавки, вносителите вадиха от девет дерета вода за мита, цени на транспорт и какви ли не свободни съчинения! А това някой ще ми обясни ли защо е на тази цена, като Унгария е в ЕУ и е значително по-близо от САЩ?
Хайде за протеина ОК, не може да се разбере дали “работи”, но я сравнете креатиновата им матрица и азотния бустер с нещо качествено, което ме кара да си мисля, че и протеина им е на същото ниво?
Единствения им добър продукт ЗА МЕН е Monster 100 :)
Мнението беше редактирано от Стенли на 02.09.11 13:33.
02.09.11
15:26
казано от head_hunter на 02.09.11, 12:54:
Разликите са огромни - има пяна и пяна, но при единия продукт, като видиш как се пени и се замисляш дали да не го пробваш в пералнята как ще е с цветно пране :D Не съм написал, че нектара не прави пяна, а че не прави такава пяна ;) Има ли разбъркване в шейкър - има и пяна, а при някои продукти, какво вметна Стоянчо и утайка. Нектара предвид вкуса си и съставките, вади много добър вкус в сравнение с останали протеини в същия клас ;) Иначе за цените съм много съгласен и тук вече кусурите са много, но докато се търсят масово - така ще е.
Те вече не се търсят така масово, както беше преди година точно по това време :) Освен това две опаковки нектар по 51-2 лв ти излизат почти колкото 2та кг изолат на сайтек, като цена, а и като количество. Качествата няма нужда да ги сравняваме, ясни са за по-голямата част от аудиторията на форума.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 02.09.11 16:30.
02.09.11
16:25
Румене, няма как да не се съглася с теб!
Нямам идея до колко се търсят, но факт, че до скоро преобладаваха темите за тази фирма, а и сега най-често за тях питат :D
02.09.11
16:38
@head_hunter, според мен причината за да се търсят толкова се дължи на стара слава останала от преди няколко години когато продуктите им (на Сайтек) бяха една идея по-качествени от сега а и цените на повечето известни американски марки бяха ужасно високи за Бг.
Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 02.09.11 16:40.
02.09.11
16:53
Да, така е.... хората (разумните) губят интерес към тях, тъй като могат да си купят голд стандард по-евтин от уей профешънъл и в този ред на мисли, просто вече поевтинелите американски топ продукти ги изместват в десета глуха :)
07.09.11
21:08
казано от head_hunter на 02.09.11, 16:25:
Румене, няма как да не се съглася с теб!
Нямам идея до колко се търсят, но факт, че до скоро преобладаваха темите за тази фирма, а и сега най-често за тях питат :D
Head_Hunter имаш ли разумно обяснение на факта, че на Нектара на етикета пише 144 дози по 7 гр. или нещо подобно
Какво имат предвид с това обозначение?
07.09.11
21:28
Пусни запитване до Хелтстор или Syntrax ;)
07.09.11
21:49
Румен е прав апропо,има много вносители на ГС последно време,и ако го вземе човек на едро 10те либри идват на цената в США
Собствено,съдя за качествата на протеина по друг метод:
-дали прави утайка след зверското му разбиране
-дали ще имам дискомфорт в стомаха след прием
-колко дълго ще задържи гладът ми,или по скоро колко скоро огладнявам след него
-консистенция
ВКус...мхм...до някъде,все пак е суплемент който приемам всеки ден по 2-3 пъти,но не е решаващ
казано от head_hunter на 02.09.11, 13:15:
Виждал съм и ON Gold Standart за 75 лева , но докато се наконтя да го взема , свърши промоцията ..Добре де, при тази цена на далавера ли се чувстваш?
Всъщност, каквато и да е цената- аз не съм на далавера, поради причината ,че е купувам всеки месец добавки- просто нямам финансова възможност :) Все пак наще ме издържат. А иначе гледам щатските добавки в Ю ЕС ЕЙ и тука- ми пак си са супер надути. Там стака 5 либри 100% ГС + 2либри казеин + витамини е $43. А тука само витамините са 60 кинта и това цялото отива много нагоре. За мене лично цялата тая магия с добавките е доста голяма и гледам да ги ограничавам, поне купените от бг.
И бтв 65 кинта за близо 1700гр протеин ми се струва сносно- все пак и някаква суровина трябва да има + кутии + производство + % печалба :), но все пак нямам вашия опит и мога да правя само догатки!