08.06.05
22:47
Когато ме мързи,не съм гладен,не ми се готви нищо, нямам протеинов концентрат ,а трябва да хапна нещо мухам 4 сурови яйца.(4 яйца Х 7 гр. протеин = супер).Знам за риска от салмонела, но какви други рискове крие това хапване.Да ви кажа честно много по лесно мога да изгълтам 10 сурови отколкото 4 варени яица.само дето после имам лек стомашен дискомфорт :D .До колкото знам едва след топлинна обработка се активизира специфичен витамин в яйцето,но пък след тази обработка не се ли денатурират белтъците?
08.06.05
23:51
#1
варените яйца се усвоявали по-добре от организма. Не знам обаче защо е така, а само някъде го четох. Риск има иначе но май само в летния сезон и жегите... хмм