02.09.11
13:58
Здр.Значи интересува ме да ми кажете как да тренирам.По скоро как да комбинирам упражненията.Значи преди около 2-3 месеца си направих лост и от тоава тренирам всеки ден без събота и неделя.Правех от началото 4x2 с всички сили вече съм на 10x7 пак е зле но все пак си е резултат сега си направих също и успоредка както и уред за коремни преси(в смисал дето се подпираш и си вдигаш краката.Нз точно как се нарича.).А скоро и лежанката ще е готова та въпроса ми е как да ги комбинирам и колко често .Мерси предварително
Тренирай през ден, за да може тялото ти да почива. Мускулите растат когато почиваш. Като за начало може да правиш по 1 упражнение за мускулна група и така цялото тяло след което да разделиш мускулните групи.
02.09.11
14:23
Което ще реч че ? 1 ден успоредка и лост 2-ри ден корем 3-ти ден успоредка и лост и т.н.
Голяма мускулна група+малка мускулна група или 2 малки на една тренировка!
Големи-крака, гърди, гръб
Малки-бицепс, трицепс, рамо, предмишница, прасец
Корема може и 2-3 пъти седмично!(както и предмишницата)
02.09.11
14:27
Идея си нямам кое какво тренира за това ако може направо да ми напишете как да ги комбинирам.написах с какво разполагам :)
02.09.11
15:42
Ще ти измисля 1 програмка:
Клек с щанга - 2-3 серии
Набирания и гребане с щангата - по 2 серии
Лежанка и кофи - по 2 серии
Раменна преса - 2-3 серии
Сгъване с щанга за бицепс - 1-2 серии
Френско разгъване или лег с тесен хват за трицепс - 1-2 серии
И за финал малко корем. Опитай от това. 3 пъти седмично. Наблягай на правилна техника на изпълненията.