2месечен цикъл за сила

09.06.05
10:00

някой случаино да има 2месечен цикъл за сила?по едно време го имаше на саита и днес го търсих ама не можах да го намеря...ако някои го има или знае от къде да го намеря да ми каже плс :shock:

09.06.05
10:25

Следващия път търси по-добре: http://www.bb-team.org/training/000597.php

09.06.05
10:40

пич много мерси щот много ми трябваше :D а иначе не знам къде съм гледал.. :oops: :wink:

09.06.05
21:38

аз го разгледах по внимателно тоя 2месечен цикъл и само едно не ми е ясно.значи сеиите за гърди са 4 от лег
2x15(загрявка)
1x6
1x4
6x2
1x9
после на полулег 1x6 и  4x3

въпроса ми може да изглежда малко тъп ама да питам :wink: значи и за другите мускулни групи  са подобни серии.първите 3 серии са ми ясни с колко килограма да ги правя ама после следват 6 серии с по 2 повторения и накрая 1x9.тях не знам с колко да ги правя ама като гледам с тежестите с които правя серията 1x4 с тях ли да правя и 6 по 2 или да кача? и последната 1 по 9 трябва на дамаля килограмите нали?

PS

12.06.05
11:52

Аз като го гледам тоя цикъл е и за хипертрофия и за сила едновременно. Прав ли съм?

Много са му сериите да е само за сила, а и сила се тренира с движения, не с мускулни групи.

12.06.05
21:38

ми аз тоя цикъл се отказах да го правя сега и ще го правя по нататък. а иначе смятам да намаля малко сериите и да ги правя като дроп серии(така мисля че се казваха.ако бъркам поправете ме :) )мерси за помоща

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1