Тренировъчна програма за ''средно напреднали''..

07.09.11
15:09

Здравейте на всички любители на фитнеса,

имам една дилема пред себе си,която не мога да разгадая. От утре мисля да тръгвам на фитнес,отново! Защо отново? Ами защото имам зад гърба си около 1г. и половина пауза през която не тренирах,а преди това съм тренирал 6 месеца нон стоп.
Нерекох заглавието ‘’средно напреднали’‘,защото имам известен опит със уредите и обстановката като цяло в фитнес залата.

Въпросът,и то по скоро молбата ми е, да ми препоръчате някоя програма за постигане на релеф(т.е да съм оформен,а не като някой ‘’толуб’’ да ходя ) и малко мускулна маса.На 18г.,висок съм 176см., тежа 66кг. и имам по 4 до 5 дена в седмицата време да ходя на фитнес.

Много ще съм благодарен, ако някой се отзове на молбата ми.

Поздрави

07.09.11
15:24

Не съм много сигурен без да видя снимки, но при ръст от 176см и тегло 66кг не знам дали това което търсиш е програма за релеф! По скоро имаш нужда от програма за начинаещи, която цели да увеличи мускулната ти маса и чак след това да помислиш за намаляване на мазнините!

Мнението беше редактирано от Георги на 07.09.11 15:27.

07.09.11
16:42

Хм.. ами ето ти моя снимка.Този от дясно съм аз. Не искам друго,просто да съм си оформен и да имам някаква сила. Смисъл, да ми се виждат мускулите,но да е не е пресилено. С една дума да си имам оформено тяло,а не да съм някой плужек,както сега.

каква програма за средно напреднали бе ти си тренирал 6месеца просто си спрял за два пъти по дълго време... започвай от А и Б на фитнеса ;) като ти гледам познанията хич не си за средно напреднал... щом на 66кг и такъв ръст търсиш релеф и още повече търсиш програма за релеф... а всеки средно напреднал знае, че програма за релеф няма...

07.09.11
17:03

За това съм го сложил в кавички ;) Но както и да е.. беше ирония. Добре,тогава ми дайте за маса, аз ги гледах ама не знам с коя да започна.. Мерси!

Фитнес -> Фитнес програми -> Фитнес програми за начинаещи... не е трудно нали ...

08.09.11
07:48

казано от Lubicha на 07.09.11, 16:42:

Хм.. ами ето ти моя снимка.Този от дясно съм аз. Не искам друго,просто да съм си оформен и да имам някаква сила. Смисъл, да ми се виждат мускулите,но да е не е пресилено. С една дума да си имам оформено тяло,а не да съм някой плужек,както сега.

След като ти видях и снимката вече съм 100% сигурен в това което съм ти написал! Имаш нужда от сериозни тренировки с една единствена цел: Покачване на мускулната маса. И не се притеснявай няма да стане “пресилено”. Ако беше толкова лесно всички щяха да изглеждат така. Успех!

Мнението беше редактирано от Георги на 08.09.11 07:52.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1