Какво мислите за този сплит ?

Н

11.07.11
18:17

1-Гърди,Крака
2-Гръб,трапец,корем
3-Рамо,Трицепс,Бицепс

Искам мнение за комбинацията ,защото много започнаха да ми oспорват 1-вия ден ,че не трябвало крака с гърди нямало енергия и бла бла :D

пп Да ви кажа че бях прекъснал за 1 месец и от 2-3 месеца съм редовен пак , откакто съм по тази програма от 70 на 100-110 лег
и от 90 на 140 клек ;)

Темата беше редактирана от Никола Николов на 11.07.11 18:27.

HE

11.07.11
18:36

Защото обикновено се правят голяма-малка мускулна група ;)
Чисто физическата умора, комбинирана с недостатъчното възстановяване може да не даде резултат.
Обяснявам си покачването на работните тежести с прекъсването, което си направил.

11.07.11
18:37

Бе, аз гръб с крака съм тренирал и енергия си имах, както и качествено натоварване. Само, че не бих препоръчал. Голяма-малка мускулна група си е най-добрата комбинация.

Мнението беше редактирано от Гордан на 11.07.11 18:39.

Н

11.07.11
18:38

казано от head_hunter на 11.07.11, 18:36:

Защото обикновено се правят голяма-малка мускулна група ;)
Чисто физическата умора, комбинирана с недостатъчното възстановяване може да не даде резултат.
Обяснявам си покачването на работните тежести с прекъсването, което си направил.

Но ако правя всичко на 6 та да се въстановя (не че го правя) нали не е проблем :)

HE

11.07.11
18:43

Ами съмнявам се, но все пак при всеки е индивидуално.
Зависи от много неща, като работни килограми, серии, брой повторения, цели и т.н., но пробвай 1-2 месеца и си следи напредъка на работните тежести, как и колко успяваш да възстановиш след подобна тренировка и реши дали това е вариант за теб.
Аз лично съм с толкова натоварено ежедневие, че не бих си позволил такъв сплит ;)

Н

11.07.11
18:43

казано от Гордан Ненковски на 11.07.11, 18:37:

Бе, аз гръб с крака съм тренирал и енергия си имах, както и качествено натоварване. Само, че не бих препоръчал. Голяма-малка мускулна група си е най-добрата комбинация.

Аз заради кръста първо крака ,че иначе се натоварва бая от мъртвата и ако правя крака след мъртвата и еректорите не издържат :(

я снимай клека да видим дали Работните килограми растът или Амплитудата намалява :)

Н

11.07.11
19:01

казано от head_hunter на 11.07.11, 18:43:

Ами съмнявам се, но все пак при всеки е индивидуално.
Зависи от много неща, като работни килограми, серии, брой повторения, цели и т.н., но пробвай 1-2 месеца и си следи напредъка на работните тежести, как и колко успяваш да възстановиш след подобна тренировка и реши дали това е вариант за теб.
Аз лично съм с толкова натоварено ежедневие, че не бих си позволил такъв сплит ;)

Целта - маса и сила едновременно , но главно сила :)
Принципно набавям достатачно протеин на ден според мен , гледам на ядене към 30 грама протеин да съдържа минимум 15 гр 5-6-7 ядения по 300 калории !

пп.Крис знам разликата между пълен и полу клек ;) 1 повторение с 140 кг ПЪЛЕН КЛЕК ДО ДОЛО ! за сега следващата предполагам 2-3-4 .

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 11.07.11 19:03.

12.07.11
15:32

За мен бицепс,трицепс и рамо в една тренировка не е удачно.Поне аз съм го пробвал и нямам силици за рамото накрая.А пък да напомпиш рамото преди бицепса и трицепса е немислимо!

Н

12.07.11
17:58

А пък да напомпиш рамото преди бицепса и трицепса е немислимо!

Що ? :D

13.07.11
23:32

Рамене с ръце не е проблем, ръцете са малки мускули и не изморяват цялостно. Но първо раменете, за да имаш сили за раменните преси, и после ръцете.
Правил съм гърди с крака, но на мен и двете са ми развити мускули и не съм наблягал на тях, т.е., ако исках да наблягам на тях, нямаше да ги тренирам заедно. Макар че реално не си пречат взаимно, зависи от обема и интензивността на тренировката.

19.07.11
14:45

казано от Никола  Николов на 12.07.11, 17:58:

....ми щото аз лично след тренировка за рамо,нито мога да правя кофички,нито тесен хват от лег,нито френско...все основни упражнения.Впрочем изпитвам болка от изтощение дори когато надигам бутилката с вода към устата си.
А като се замисля,бицепса спокойно може да се товари след рамо!

Мнението беше редактирано от Jikata на 19.07.11 15:43.

AD

19.07.11
15:29

Не е зле сплита. Пробвай 2-3 месеца така и виж дали ще продължаваш да подобряваш резултатите.

Н

08.09.11
22:16

казано от Jikata на 19.07.11, 14:45:

казано от Никола  Николов на 12.07.11, 17:58:

....ми щото аз лично след тренировка за рамо,нито мога да правя кофички,нито тесен хват от лег,нито френско...все основни упражнения.Впрочем изпитвам болка от изтощение дори когато надигам бутилката с вода към устата си.
А като се замисля,бицепса спокойно може да се товари след рамо!

Глуости на търкалета :D :D :D
Кофички са за гърди рамо и трицепс , сега дали на гърди или на трицепс наблягаш зависи от хвата , но и в двата случая правиш и рамо! Хората правят кофи за долни гърди принципно ...
Демек след рамо като правиш отново рамо естесвено ,че ще е трудно :D :D За френското не виждам причина да ти е трудно след рамото ... Аз лично го права и е идеално !
А отностно сплита - продължавам по него и съм адски доволен :)

Мнението беше редактирано от Никола Николов на 08.09.11 22:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1