Тренировки на открито София: 8 септември 2011

07.09.11
20:43

От 18.30 в училището в Младост.
Ще посуингваме малко, някои направо като Предизвикателство, други просто за да работят върху техниката си. Ако теренът, времето и публиката позволяват може да учим и hip thrust. Ако ли не - поне по едно от Предизвикателствата ще отметнем като правено (или подобрено време за някои).
Като цяло лежерна работа с акцент на аеробната издържливост и екзплозивността на таза след като вторник чупихме рекорди.

Днес разпуснахме с по едно Предизвикателство. Преди това Надя поработи малко по суинга си, след което се разделихме на съдия и изпълняващ и отхвърлихме по едно от 6-те (засега) Предизвикателства.
Поздравления за всички: имаше подобрения в резултатите при тези, които правеха отново дадено Предизвикателство. Само Надя и Павел пробваха ново (6-тото), а Gips не издържа и направи две, като и на двете беше по-добре от предните пъти.
Утре почивен ден, след което събота и неделя отново :)

Вече съм пробвал 6-тото, но след събота е неделя натоварващи хвата, а и то самото не го щади :D
Моето -17:35:70 и времето на Илиян М - 16:13:89 на 5-тото предизвикателство, като първата половина бяха на фат бар, което доста качи времето.

08.09.11
22:56

Бих казал само едно: бонус кросфит тренировки, бонус прогрес! Прогресът е видим с всяка тренировка, както и днес, за първи път от стойка на ръце успях да пипна рамото си с една ръка и то неведнъж, а цели шест пъти.

Мнението беше редактирано от Kalin Georgiev на 08.09.11 22:56.

08.09.11
22:57

Безкрайни благодарности, че въпреки процедурите които си изтърпял днес, дойде и проведе тренировката!

Явно е било яко трениране.
И аз мисля, скоро да си пусна някой от първите комплекси които правих на откритите тренировки в гр. Бургас за да видя дали съм прогресирал или деградирал :).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1