Плочки (abs) и как да ги разкрия на моята възраст

09.09.11
16:27

Здрасти ,значи висок съм приблизително 1,80 см - 72,5 кг  и съм на 14. Тва лято доста напълнях ,бях стигнал до 76 кг но после тренирах здраво и ги смъкнах. Но и преди  и сега нямам плочки.Първия ред едва лекичко така се показва ,ама е замазан втория хептен го няма...Не ходя на фитнес ,всичко си го върша у дома ,но ако трябва ще тръгна.Чувал съм за НВД ,обаче са ми казвали ,че на моята възраст тялото расте и не трябва да се спазват никакви диети ,затуй да ви попитам аз ,как да го искарам тоз фаянс.

Темата беше редактирана от Georgi Ivanov на 09.09.11 16:31.

Като стопиш мазнините. Пробвай с тичане и да намалиш приема на мазнини (като под това не разбирай задължително строга диета). Принципно ще трябва да почнеш да ходиш, ако не на фитнес, то поне на успоредки и лостове. Само с коремни преси няма да стане.

Мнението беше редактирано от Веселин Блажев на 09.09.11 16:32.

09.09.11
16:34

По колко часа на ден? И на какво разстояние ? ( за тичането)

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 09.09.11 16:35.

09.09.11
16:36

казано от Веселин Блажев на 09.09.11, 16:29:

Като стопиш мазнините. Пробвай с тичане и да намалиш приема на мазнини (като под това не разбирай задължително строга диета)

Защо даваш съвети за неща от, които си нямаш и грам понятие?

ПП А ако аз ти кажа, че трябва да направи точно обратното и трябва да увеличи мазнините?

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.09.11 16:37.

Ами зависи. Едно 1,5-2 км. Принципно е добре да го комбинираш с набирания, лицеви опори и коремни преси. По-добрия вариант е в залата с тежести, де. Целта е да си стимулираш метаболизна, да изгориш излишните мазнини, за да се покажат плочките. И намали мазните банички и пици, замени ги с нещо по-полезно.

казано от Valdis на 09.09.11, 16:36:

казано от Веселин Блажев на 09.09.11, 16:29:

Като стопиш мазнините. Пробвай с тичане и да намалиш приема на мазнини (като под това не разбирай задължително строга диета)

Защо даваш съвети за неща от, които си нямаш и грам понятие?

ПП А ако аз ти кажа, че трябва да направи точно обратното и трябва да увеличи мазнините?

Както кажеш - всеки си има начини за постигане. Аз лично знам, че за да се покажат плочките трябва да се изчистят мазнините от корема.

09.09.11
16:49

Ами честно казано бих искал да сваля възможно най-малко маса.Нека да чуя и твоя вариант Valdis. :)

Мнението беше редактирано от Georgi Ivanov на 09.09.11 16:49.

09.09.11
16:50

Човече, ти го съветваш да намали ПРИЕМА на мазнини и като намали въглехдратите, които са основната причина за натрупване на мазнини с какво ще покрива енергийните нужди на организма си? Не давай съвети когато не си сигурен в тях.

ПП Вариантите са много добре описани тук

Мнението беше редактирано от Valdis на 09.09.11 16:51.

09.09.11
17:20

казано от Georgi Ivanov на 09.09.11, 16:27:

1,80 см - 72,5 кг  и съм на 14….. Но и преди  и сега нямам плочки....Не ходя на фитнес ...да ви попитам аз ,как да го искарам тоз фаянс.

На тази възраст проблема ти е не че имаш мазнини или диетата ти е неправилна, а това, че все още нямаш добре развита мускулатура, така че, според мен, захващай се здраво да тренираш, защото в противен случаай със съветите, които получаваш за изчистване най-много ребра да покажеш :D

09.09.11
19:05

Ми те ребрата се виждат вече ахахахх...Абе имам връстници дето имат плочки ,ама те повечето гълтат някви супер скъпи анаболни глупости ,дето въобще не искам да се занимавам. :)

HE

09.09.11
21:58

Те понеже плочките са в пряка зависимост от “супер скъпите анаболни глупости”?
Ех ако е така - няма да имам хубаво тяло никога! Егати ще взема да се натъпча със “супер скъпите анаболни глупости”, пък дано и аз направя тяло някога ;(
Защо всяка втора тема в последните месеци е от хора чели единствено надписите върху тоалетна хартия и любимия им спорт е джобен тенис? Да не би да е модерно вече, да си кух, като родопска гайда, да чакаш на готово някой да ти сдъвче нещо и да ти го поднесе в леглото, докато практикуваш любимия си спорт? При толкова много информация в сайта и форума - някой може ли да ми каже какъв човек трябва да си, че да задаваш подобни въпроси и да правиш подобни констатации? Аз се сещам за няколко епитета, но никой не е толкова силен, че да приляга точно на това, което чета!
Колегата за какво ти даде линк, да дрънкаш простотии за “супер анаболни глупости”?

09.09.11
23:52

Извинявай че ти обидих зоб-а head_hunter. :))

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1