Allegra на 29

Темата е заключена.
Прескочи до:

02.09.11
12:33

Силно религиозна ли си, ако въобще си?

02.09.11
18:30

Не съм, защо? :)

02.09.11
18:36

казано от Allegra на 31.08.11, 08:17:

http://www.wix.com/argirova_gergana/gergana :)

честита да ти е :D

02.09.11
20:33

Защото не мога по друг начин да си обясня константното убиване от тренировки и недостатъчно храна, като по мои наблюдения не са единични тия случаи. Не ме разбирай грешно- не се заяждам- дори ми е точно обратната целта : ) Премисли добре нещата- нещо някъде куца...

02.09.11
21:04

Здрастиии!
циклично.....по-скоро ГЛАД!
Не знам какво и колко си изчела за цикличното, но това твоето е режима, на който са много хора...бачкат цял ден и вечерта вечерят....при теб е същото ...ти само вечеряш, не си набавяш всичките калории за деня. ОК, представи си го така...събираш на куп всичката храна от закуската обяда и вечерята и ги ядеш вечер...Тренировките също...не знам какво очакваш от толкова много бъхтене....ако спазваш правилата на ЦХ, даже може и да не тренираш и да постигнеш...резултатите, които, предполагам, искаш (малък процент подкожни мазнини, плочици, ала бала ) Това е общо взето...

02.09.11
21:14

казано от valerious на 02.09.11, 21:04:

ОК, представи си го така...събираш на куп всичката храна от закуската обяда и вечерята и ги ядеш вечер...

Не знам, ама това на мен ми се вижда като сигурен път към разширен стомах... (wasntme)

02.09.11
21:20

Ами....не мога да кажа обратното, може би е така....ако яде люцерни, овес и т.н. може да се разшири..ако изядете 20 яйца, месце и масло ще ударите 3-4 к калории без подут стомах, от 6 до 11 вечер.....така че ако момичето иска да е на циклично трябва да положи малко усилия...но това си е глад, не е циклично....Според мен даже, по-този начин и с тези тренировки е възможно да трупа мазнини, защото тялото ще се опитва да трупа възможно поече резерви за да оцелее, един вид метаболизма ще се забави....това си го съчиних...може и да не е така.

02.09.11
23:12

Искам да направя едно уточнение: моля всички които решат да пишат тук с цел градивна критика и помощ, да бъдат по-прецизни в мненията си и да дават специфични примери и/или препоръки! В противен случай, вместо да ми помагат, тези мнения ме объркват още повече! И ме объркват защото от една страна аз съм много дисциплинирана, и от друга - защото уважавам повечето хора в този сайт и се опитвам да се всушвам в съветите им.

Скота, знам че не се заяждаш :) Но ще съм ти благодарна ако обясниш кое по-точно в храната и тренировките не ти се струва добре. Иначе аз съм ги мислила ( и все още ги мисля и премислям) нещата и дотам! Това за многото тренировки и малкото храна не е нищо ново за мен! Чувала съм го и преди, но ми се иска да чуя и примери/препоръки как точно да направя промяната!

Valerious, калориите които са ми необходими са около 1500-1700 и не е много трудно да си ги набавя като добавя повече мазнини. Проблемът е, че ми се приспива след храненето и ми се подува стомаха. Представи си, че искам да изляза примерно на клуб след обилната вечеря...Едно, че ми се спи и друго, стомаха ми е подут и изглеждам малко бременна. :)
За тренировките, харесва ми да тренирам тежко (не че от тези тренировки си личи), НО се обърквам. Защо не предложиш някоя схема която мислиш че ще е подходяща в случая?
И м/у другото, не съм от тези които ядат овес и люцерна :) Харесвам палеото като модел на хранене. Също така, говориш за усилия които да положа ако искам да съм на циклично. И да, ще ги положа усилията ако знам точно за какво става на въпрос.

Момчета и момичета на циклично, чета ви дневниците и също така книгата. Но имам нужда от примери, съвети и препоръки! Може и на лична, ако на някой не му се пише тук!

Мнението беше редактирано от Allegra на 02.09.11 23:12.

02.09.11
23:57

Ти калориите си ги смяташ и знаеш кое колко и как, същото и за тренировките, но ми се струва, че вътрешно си казваш “Абе аз май хапвам много/тренирам малко” и някак си регулираш нещата заобикаляйки собствения си разум... конкретика искаш- добре. Нека станат пак няколко дни, за да има свежа база за сравнение и ще се напиша, но това от поста, който визирах беше малко храна, а на базата на предишни пъти, когато е имало случаи да ядеш малко направих коментара си. За тренировките същото, но пък там аз не съм разбирач просто ми се струва много. Ще пиша пак- иначе ти към колко калории се стремиш да поемеш?

на мен ми се струва че тренировките са ти ОК. храната ти можеби е малко като количество, но не разбирам защо си избрала циклично хранене, при положение че не обичаш да ядеш много вечер, не обичаш да ядеш много наведнъж и тренировките ти са по-скоро ...неоптималния тип който да отива на ЦХ? може и да пише 2-3 страници назад, но чукча не читател.

03.09.11
08:00

Аха....и аз не съм читател, като Цецо..така че се извинявам ако тона ми в предния пост ти се е сторил груб или критичен, не знаех че така стоят нещата. Ок, щом нямаш идея как да започнеш, ще се опитам да ти дам малко съвети, като самия аз не съм образец нито за тренировки, нито за циклично...е за цикличното може и да съм...иска ми се да помислиш върху тези варианти и да изберем подходящ или пък просто да предложа...пък ти си решаваш :)
ЗНачи за силовите тренировки няма нищо сложно...хващаш лоста и започваш с техника на Тяга, Клек, лежанка, хай-пулл и раменна преса.. 3-5 повторения, като разделяш клека и тягата в различни дни....според мен този тип тренировки пасват на цикличното...тренирай на гладно...ако ще ходиш вечер на диско, пропусни закуската, хапни на обяд стабилно, след 6-7 часа тренирай после хапни пак и отивай на диско :) Много хубаво се отразяват 2-3 часа глад след тренировка..тогава се горят най-много мазнини...сикличното няма строги правила...като ти се яде - ядеш...но трябва да пребориш емоционалния глад и да си сигурна кога найстина си гладна и кога просто го правиш от лакомия...В допълнение на тези силови движения може да добавиш лицеви, кофички, набирания...и така нататък...виж Дневниците на Карпи, Карфичка ( по буквен ред съм ги писал, нямам преференции :Д ) ето нещо такоа тр са ти тренировките.....Но общо взето трябва да си похапваш вечер....аз ям сериозно...в момента съм си приготвил 450 грама пил. дробчета, 6 яйца, масло...и нямам проблеми с шкембенцето след ядене, на другата сутрин съм с плочки.. :Д за разширен стомах нз...със сигурност съм си увеличил капацитета, но аз ям основно мазнини - 9 килокалории от 1 грам....много по компактно от 4 ККАЛ за 1 грам въглени....един вид мога да поемам двойно поече калории с еднакъв обем храна в стомаха с мазнините :) Ок, пиши какво мислиш и ще образуваме диалог...че така само да пиша не става :)

03.09.11
08:40

02/09/2011 22 часа
Чай
Чисто кафе
15 min. тренировка
6:30 зелена салата + зехтин; пилешко + зехтин + пъпеш; кокосов крем с цели ядки (кокосова мака, рожков, лен, 50 гр. сурово кашу)
9:30 пилешко,зеленчуци, фъстъчен крем

Тренировката:
50-40-30-20-10-10-20-30-40-50
1. Клек с пудовка (12 кг.)
2. Американски суинг (12 кг.)
3. Янда преси
4. Лицеви
5. Тръстерс (2х6 кг.)
6. Тръстерс (2х6кг.)
7. Лицеви
8. Янда преси
9. Американски суинг (12 кг.)
10. Клек с пудовка (12 кг.)

Асистирани набирания 10,10,6

Скота, BMR - 1650 ккал.
        OКБ (при 1.375) - 1763 ккал.
Не само ти се струва, а наистина си мисля (само понякога!) такива неща!

ts.vassilev- не съм се изразила правилно! Нямам проблем с многото яденето вечер, но проблема се появява когато искам да изляза примерно след вечеря! Решението засега е едно- компромис с количеството храна или “количеството” социални контакти. Проблем и с многото ядене наведнъж нямам...Харесвам ЦХ защото ми пасва идеално на ежедневието, подобрява ми фокуса, чувствам много необременена с мисли за кога и в колко да ям, какво да ям, и ми е много леко през деня. Вече не мога да си представя тренировка на пълен стомах.
Кой според теб е оптималния тип тренировки който да отива на ЦХ?

В интерес на истината, днес отворих прозореца първо с пресни зеленчуци, после минах на месо с малко плод и накрая имаше домашно приготвен кокосов десерт. Наблюдавах се през цялото време, и въпреки многото храна НЕ се подух, НЕ ми стана тежко, НЕ преядох, НЕ ми се доспа! Настроението ми се повиши, наравно с чувство на задоволство и щастие. Мисля, че неразположенията които споделих са плод на неправилна комбинация на храни (и от там инсулинова реакция и хоп, приспива ми се!). Това са само наблюдения от днес, може и да си въобразявам но ще продължавам да се следя и ще докладвам реакции. :)

Мнението беше редактирано от Allegra на 03.09.11 08:47.

03.09.11
08:56

казано от valerious на 03.09.11, 08:00:

ЗНачи за силовите тренировки няма нищо сложно...хващаш лоста и започваш с техника на Тяга, Клек, лежанка, хай-пулл и раменна преса.. 3-5 повторения, като разделяш клека и тягата в различни дни....според мен този тип тренировки пасват на цикличното...тренирай на гладно...ако ще ходиш вечер на диско, пропусни закуската, хапни на обяд стабилно, след 6-7 часа тренирай после хапни пак и отивай на диско :) Много хубаво се отразяват 2-3 часа глад след тренировка..тогава се горят най-много мазнини...сикличното няма строги правила...като ти се яде - ядеш...но трябва да пребориш емоционалния глад и да си сигурна кога найстина си гладна и кога просто го правиш от лакомия...В допълнение на тези силови движения може да добавиш лицеви, кофички, набирания...и така нататък...виж Дневниците на Карпи, Карфичка ( по буквен ред съм ги писал, нямам преференции :Д ) ето нещо такоа тр са ти тренировките.....Но общо взето трябва да си похапваш вечер....аз ям сериозно...в момента съм си приготвил 450 грама пил. дробчета, 6 яйца, масло...и нямам проблеми с шкембенцето след ядене, на другата сутрин съм с плочки.. :Д за разширен стомах нз...със сигурност съм си увеличил капацитета, но аз ям основно мазнини - 9 килокалории от 1 грам....много по компактно от 4 ККАЛ за 1 грам въглени....един вид мога да поемам двойно поече калории с еднакъв обем храна в стомаха с мазнините :) Ок, пиши какво мислиш и ще образуваме диалог...че така само да пиша не става :)

Мъртва тяга, клек, лежанка и раменна преса правя от доста време, но не съм много сигурна какво е хай-пул. Те и сега са ми в тренировките само че са разделини в дни. Ти как предлагаш да са разделени в седмицата?
Тренирам на гладно. Това за 2-3 часа глад след тренировка не го знаех. Емоционалният глад + въглехидратния такъв се бори с повишен прием на мазнини (поне при мен).
Това за шкембето след ядене, май открих къде е проблема но не мога да правя изводи от един път.

03.09.11
09:09

Докато си на циклично дефицита на калории не е необходимо да е голям, дори гледай да си близо до необходимите ти по сметките калории. Щом имаш предположение от какво идва подуването наблюдавай се и проблемът е решен- ще знаеш как да го предотвратиш. И още нещо тръгнах да пиша, но забравих :D

казано от Allegra на 03.09.11, 08:40:

ts.vassilev- не съм се изразила правилно! Нямам проблем с многото яденето вечер, но проблема се появява когато искам да изляза примерно след вечеря!

хубаво е да се наблюдаваш :)
ако приемем че последното ти хранене трябва да е преди да легнеш да спиш, това значи че след леката вечеря отиваш на диско/клуб/каквото и като се прибереш пак хапваш, лягаш и финито.

04.09.11
05:24

03/09/2011   22 часа
Чисто кафе
2:50-3:50 тренировка
7:30 домат + зелена салата; 800-900 гр. кайма на кюфтета, боровинки + малини
(клуб)
3:00 2 кюфтета, телешко + зелен фасул и домати

Тренировката:
2х4х15 палоф преса
4х15 страничен планк
3х8 горен скирпец
3х8 долен
3х8 вертикален
3х8 ръце настрани
3х8 ръце напред
20 мин. Кростренажор (10 мин. HIIT)
1х 7,9,5 асистирани набирания

Днес отново отворих прозореца със зелентии и не се подух така че май открих решението на проблема! Вчера храната беше доста и днес съм пълна с енергия!
От няколко дни пия спирулиа сутрин и ми действа учудващо добре на перисталтиката и коремчето! Тренировката днес ме ИЗНЕРВИ много! Това е една стара програма която преди съм правила...Чудя се как съм минавала през 10293874 упражнения преди! Днес спрях на 5-тото, защото нерви не ми останаха. За първи път се почувствах като онези момиченца които нямат точна идея какво правят и затова минават през всички машини в залата! Отврат!
Правят ми се комплекси, но нямам много налични. Някой да предложи идеи?

Скота, щом почна и да забравяш вече работата е ясна- остаряваш :P Иначе поседните няколко дни не броя калории...
Василев, днес ще пробвам схемата която си предложил за храненето и излизанията. Мисля, че ще станат нещата. :)

Хора, много сте мили и услужливи! Благодаря! (sun)

П.С. Искам да разуча техниката на power clean, clean jerk и front squat. Valerious, тук мисля че си специалист...

Мнението беше редактирано от Allegra на 04.09.11 12:28.

аз комплекси имам, и от опита да имам не знам защо ще искаш и ти да имаш...

04.09.11
12:29

казано от ts.vassilev на 04.09.11, 09:48:

аз комплекси имам, и от опита да имам не знам защо ще искаш и ти да имаш...

Кой според теб е най-подходящия тренировъчен подход при ЦХ?

05.09.11
20:47

04/09/2011 17 часа

Чай
Чисто кафе
2:30-6:00 колело
8:00 зелена салата+ оцет+ зехтин; домат + босилек;  4 яйца + масло+ фета
(Клуб)
2:00 500 гр. кюфтета, телешко със зелен фасул, пъпеш, боровинки, сирене, кокосов десерт (кокосова мака, рожков, мед, сурови орехи)

* голяма агресия тези дни, снощи щях да се сбия с един лигльо.

Мнението беше редактирано от Allegra на 06.09.11 00:27.

06.09.11
07:44

05/09/2011 19.5 часа
Чай
Чисто кафе
1:45-3:10 тренировка
9:30 зелена салата, свинско + сос от сушени домати и кедрови семки + фета, домашен кокосов крем (кокосово масло, рожков, мед, лен, сурови бадеми, морска сол ==>приказка!!!!), ябълка

Трнировка:
3х8 лег тесен хват
3х12 кик бек
3х12 трицепс скрипец
3х8 бицепс от стоеж
3х12 концентрично
3х12 бицепс скрипец
45 мин. Кростренажор
1х10,7,5 асистирани набирания

* Много силна тренировка! За моя изненада двигнах работните килограми на всичко!
** Апетита наистина идва с яденето! Нямах особено желание в началото но към края за яденето (особено кокосовия десерт!) всичко се нормализира!
*** Няма подувания вече!

П.С. Много моля някой да ми прати Microsoft Word защото тук не мога да я изтегля и не съм в състояние да отворя български сайтове за торенти! allegrargirov@gmail.com (смилете се мили хора, защото трябва да довърша тезата!)

Мнението беше редактирано от Allegra на 06.09.11 08:32.

06.09.11
08:43

Офиса е голям за поща. Свали от тука тоя пакет, същия като този на Майкрософт, но е с безплатен лиценз http://www.openoffice.org/

според мен Оупън офиса има повече възможности от Майкрософтския и има съвсем малко неща които да са по-трудни за обикновения потребител.

06.09.11
11:55

off
Може- на робота сме с безплатния, но пък и функциите, които съм ползвал са базови. Редмънския в университета сме задълбавали повече, а и все още е по-разпространен ми се струва, но е най-вече въпрос на навик... как да е и уърдпад ще и свърши работа в случая....
/off

Google docs също е добра алтернатива.

06.09.11
19:18

Ама много се мили! Благодаря (sun)

07.09.11
07:21

06/09/2011   22.5 часа
Чай
12-1:00 хата йога
1:10-2:10 тренировка
3:00 чисто кафе
8:00 зелена салата, супа, телешко + зеленчуци + фъстъчен сос, свинско + сос от сушени домати и кедрови ядки, сирене + ябълка

Тренировка:
4х12 мъртва тяга
1х10,10,7 асистирани набирания (докато чаках за клека)
4х10 клек
4х15 напади с щанга
4х15 абдуктор
4х15 адуктор
4х15 прасец
10 мин. Кростренажор интервали 2:1

* Oтново силна тренировка! Вдигам клека бавно...засега съм на 40 кг.

Мнението беше редактирано от Allegra на 07.09.11 07:51.

08.09.11
06:46

07/09/2011   22.5 часа
Чай
Чисто кафе
5:30-6:30 тренировка
8:00 зелена салата; свинско 50 гр. + масло; 2 кюфтета 100 гр. + 1 с.л. сос от сушени домати + кедрови ядки; синьо сирене + кефир; домашен кокосов крем (кокосово масло + рожков + мед+ ленено семе+ сурови бадеми); протеинова палачинка + масло от сурово кашу и мед

Тренировка:
4х8 повдигне на щанга от наклонен лег
4х10 дъмбели от наклонен лег
4х12 пек-дек
4х12 кросовър
2х3х15 палоф преса
1х3 мин. Централен планк с 11 кг. Диск на гърба
1х1 мин. Странични планкове
10 мин. Спининг интервали

* Страхотна мускулна на г*за и краката от вчерашната тренировка. Днес беше добре, но като че ли бях леко изморена.
** Храната днес беше обиране на останки от разни кутии...
*** Чувствам се прекрасно; глад не чувствам въобще и ако не седна да ям мога да си откарам няколко дни без храна. Засега цялата храна е на един прием че не ми се занимава.
**** Дясната половина на гърба (някъде към средата) ме наболява и то доста особено на палоф пресата днес. Получих болките след като правих мъртва тяга онзи ден. Ще е добре някой да пусне едно клипче на добра техника на тягата и палоф пресата. :)
Гледах техниката на суинга в дневника на Вероника и се поправих. Много дълбок клек съм правила преди! Сега го чувствам много добре!

09.09.11
06:00

08/09/2011 22 часа
2 чисти кафета
6:00-7:00 колело
8:00-9:00 зелена салата, 3 кюфтета + синьо сирене, оризови пръчици, 2-3 хапки фокача, 8 малки малки сладки, кокосов крем (кокосово масло, рожков, мед, ленено семе, сурови бадеми)

*Дано съм събрала 1500 ккал. Храната е въглехидратно преобладаваща заради тресящият ме ПМС.
** Ходих да ме изпукат днес. Какво пукане падна....много съм се одървила от щангите. Главно заради прищипания нерв на гърба отидох и дано мине сега.

Мнението беше редактирано от Allegra на 09.09.11 06:06.

09.09.11
12:46

Алегра, от колко време си на циклично ? Имаш ли резултати вече ?

09.09.11
13:16

3 мин. централен планк само по себе си е много добро постижение, а с 11 кг на гърба - нямам думи :) Браво!
Пиши и работните кг. на другите упражнения!!

09.09.11
18:38

казано от Vessi на 09.09.11, 12:46:

Алегра, от колко време си на циклично ? Имаш ли резултати вече ?

Веси, на сериозно циклично съм от началото на Септември. Преди незнаех принципите и реда на храните които се приемат и доста се ограничавах в калориите. Резултати-чувствам се страхотно, оформям се бързо и свалям мазнини или поне така ми се струва. Целите ми леко се промениха през годините и сега предпочитам да съм здрава, оформена и в добро разположение на духа. И ми се струва ЦХ е правилният път за мен!

09.09.11
18:40

казано от Atom на 09.09.11, 13:16:

3 мин. централен планк само по себе си е много добро постижение, а с 11 кг на гърба - нямам думи :) Браво!
Пиши и работните кг. на другите упражнения!!

Атом, благодаря! Ще вписвам повечко...иначе тези 3 мин. не бяха на едно. Мисля че съм утоянила че беше 3х1мин. с 30 сек. почивка м.у сериите!

10.09.11
06:47

09/09/2011 21 часа
чисто кафе
10:40-12:00 тренировка
чисто кафе
6:30-9:30 зелена салата, авокадо ролс, мийт лоф + зеленчуци, солена палачинка с фета и спанак, фокача+ синьо сирене

Тренировка:
4х8 раменна (2х9кг.)
3х12 ръце напред (2х6кг.)
3х12 ръце настрани (2х6кг.)
4х15 трапецово повдигане на щанга от стоеж (40 кг.)
3х1 мин. централен планк с 11 кг. диск на гръб
1х40,30,30 сек. централен планкс с 15 кг. диск на гръб
3х40 сек. странични планкове с 5кг. диск в ръка
45 мин. кростренажор умерено

11.09.11
21:49

10/09/2011 23 часа
Чисто кафе х2
6:10-7:00 тренировка
8:30 зелена салата, кисели краставички, 2 яйца + масло, сурови ядки микс

Тренировка:
4х8 гребане с щанга (36кг.)
4х10 лицеви
3х12 гребане на машина (50 кг.)
3х12 горен скрипец (55 кг.)
3х20 супермен

50-40-30-20-10-10-20-30-40-50:
1. Клек с пудовка 12 кг.
2. Американски суинг с 12 кг.
3. Крънч
4. 4. Лицеви
5. Тръстери (2х6кг.)
6. Тръстери (2х6кг.)
7. Лицеви
8. Крънч
9. Американски суинг (12 кг.)
10. Клек (12 кг.)

20 мин. Кростренажор интервали 15/15

*Малко храна. По план трябваше да ям след като се прибрах от диско, но забравих :)

12.09.11
05:44

11/09/2011   22 часа
Чисто кафе
5:30-8:30 авокадо ролс, стейк + зеленчуци, пълнозърнеста филия хляб, сладолед, сирене

Тренировка няма.

12.09.11
10:44

здравей:)
не пиша често,но редовно чета по-интересните дневници като твоя
интересно ми е как става така, че се справяш с 55кг на горен скрипец(браво!)-което предполага добре развита сила в горната част
а гребането да речем е почти наполовина  като кг или пък раменните преси са само с 9кг
предполагах че ги правиш с поне с15кг
просто ми е интересно разпределението на силата при здраво трениращите момичета в този форум
и тъй като съм привърженик на честото хранене(&огладняване:) през 2-3ч-как се справяш с глада?
или като свикне организмът с този режим -няма проблеми?

12.09.11
18:10

Здравей кобра:) По-принцип гърба ми винаги е бил по-силен, но в последната една година дръпна доста. От друга страна раменете и китките са ми слаби и това е било винаги. Китките при асистирани набирания ме болят доста и това е защото съм пианист и имам тендовагинит и на двете ръце.
Глад не чувствам. Ако почувствам че ми трябва гориво, то е определно след 18-тия час и просто ям :)
Незнам как тренираш ти, но аз вече не си представям тренировки на пълен стомах!
Поздрави! :)

казано от Allegra на 12.09.11, 18:10:

и това е защото съм пианист и имам тендовагинит и на двете ръце.

няма страшно, от това не се умирало.

12.09.11
19:23

Алегри ще те следя (както винаги де), интересно ми е това с цикличното хранене и резултатите, които ще даде при теб.

13.09.11
06:48

12/09/2011 24 часа
Чисто кафе
Чай
4:10-4:50 тренировка I
5-6:00 тренировка II
8:30-9:30 зелена салата, кюфтета + сос от сушени домати+ кедрови ядки, зелен фасул, сирене, кедрови ядки, кокосов крем (кокосова мака, рожков, мед, ленено семе, сурови ядки, морска сол)

Тренировка:
3х30 римско
3х30 извивки с лост
3х15 хиперекстензии
2х30 тяга
2х30 клек
2х30 кърл

Тренировка II: cardio class

*Cardio class-a беше много тъп.

Анди, (sun) никога не ми е било по-лесно да спазвам режим отколкото сега.

Някой да знае как се разтапя кокосова мака? Времето се застудява и моята се е втвърдила. Опитах на водна баня, на котлон, в микровълнова....нищо не помага!

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1