Чисто разхищение на ресурс. 2 лъжици мед в протеин след тренировъчно и си 100 лв по-богат ;)
18.11.10
21:43
Как и по колко ,и кога?!? Hot blood + Crea bomb . Благодаря предварително !
05.12.10
17:27
Анимал Пъмп Пак Стак + Суроватка за почивките и сутрин + казеин преди лягане (предимно предпочитам изварата) + Креа Бомб за не тренировъчни дни както каза вместо монохидрата (искам колкото се може по-силен креатинов ефект ) + Глутамин
Кога, как и по колко !?
09.12.10
16:27
Какво мислите за креатина на ФИТМАКС?
05.01.11
15:30
Доста почетах темата но исках да видя как се пие точно глутамин + бцаа
тренирам сутрин около 7 и 30 и пия по 4 бцаа преди тренеровка и след тренеровка пак 4 бцаа + 5 гр.глутамин + 30 гр съповатъчен протейн а вечер преди лягане още 5 гр Глутамин.Искам да попитам правилно ли ги пия тези неща за да имат максимално афект :) Глутамина + БЦАА са на Scitec Nutrition а Протеина е на Ferflex Nutrition Instant Whey
16.01.11
18:25
Момчета, някой да помогне, имам няколко въпроса за протеин. Протеина е 100% Whey Professional на SCITEC Nutrition. Първо пише че една доза е 30гр. (1 LEVEL SCOOP =30gr.), вътре в кутията има мерителна лъжичка, та въпросната лъжичка е доста голямшка, и отвътре има нещо като две резки, и сега се чудя до къде са 30 грама? До ръба на лъжичката или до резката :?
И втори въпрос. В момента пия протеина 1 доза преди тренировка (г/д половин час) и една доза след тренировката. Правилно ли е това?
Благодаря предварително за отговорите!
Мнението беше редактирано от Alexandar Dimitrov на 16.01.11 19:15.
казано от Dimo Dimitrov на 05.01.11, 15:30:
Доста почетах темата но исках да видя как се пие точно глутамин + бцаа
тренирам сутрин около 7 и 30 и пия по 4 бцаа преди тренеровка и след тренеровка пак 4 бцаа + 5 гр.глутамин + 30 гр съповатъчен протейн а вечер преди лягане още 5 гр Глутамин.Искам да попитам правилно ли ги пия тези неща за да имат максимално афект :) Глутамина + БЦАА са на Scitec Nutrition а Протеина е на Ferflex Nutrition Instant Whey
За бцаа незнам, но глутамина се пие на гладен стомах ( 1 час след хранене ) преди тренировка и след лягане е най - добре, защото преди тренка като го земеш ше се е усвоил и след тренировка макс полза, също така е добре да се пие с бърз въглехидрат, слагаш си в устата 5 грама глутамин, държиш 5-10 сек и преглъщаш с водица с медец примерно
а относно глутамина на Scitec какво ще ми кажеш ? взех си разфасовка от 300 гр от силабг но още не съм отварял кутията, чувства ли се или :?
07.02.11
11:54
Ще използвам темата за моя въпрос.
Днес ще ми е първи ден, в който ще взема протеин, креатинова матрица и азотен бустър.
Искам да попитам бустера(jack3d) трябва да се вземе 30-45 минути преди тренировка (миналата зима взимах no explode) та него трябваше да го взимам на гладно (последното ми ядене трябваше да е 2-3 часа преди да взема бъстура) а за jack3d не виждам да пише подобно нещо - пише само 30-45 мин преди тренировка.
Как да го взимам, на гладно ли ?
Примерно 12 часа ядене, 14 часа протеин (он 100% гс) 15 : 30 jack3d 16 : 00 тренировка - по време на тренировка взимам сайз он макс перформанс, след тренировката протеин
Сайз-а в колко вода трябваше да го смеся ?
Мнението беше редактирано от Yanislav на 07.02.11 11:54.
07.02.11
12:23
казано от Yanislav на 07.02.11, 11:54:
...за jack3d не виждам да пише подобно нещо - пише само 30-45 мин преди тренировка.
Как да го взимам, на гладно ли?
30-45 минути преди тренировка няма как да не е на гладно. ;)
Би следвало да е минал поне час и половина от последното ти хранене (ако е било основно - и повече).
казано от Yanislav на 07.02.11, 11:54:
Сайз-а в колко вода трябваше да го смеся ?
Вариант 1 - четеш етикета на опаковката.
Вариант 2 - gasparinutrition.com -> The Products -> SizeOn Max Performance -> How to use
07.02.11
14:29
Последно хапнах в 13 : 00, да речем в 14 : 30 ще изпия един протеинов шейк, в 16 : 00 ще приема jack3d и в 16 : 30 отивам на тренировка.
Прочел съм, но е в унции. Ще се поровя да видя в мл, мерси за отговора
07.02.11
14:38
казано от Yanislav на 07.02.11, 14:29:
Последно хапнах в 13:00, да речем в 14:30 ще изпия един протеинов шейк, в 16:00 ще приема jack3d и в 16:30 отивам на тренировка.
Идеално!
казано от Yanislav на 07.02.11, 14:29:
Прочел съм, но е в унции. Ще се поровя да видя в мл, мерси за отговора
Не им се плаши на унциите, стига да знаеш кого и как да попиташ - oz to ml или направо тук. ;)
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.02.11 14:39.
07.02.11
15:44
Ок, така ще взимам протеина и бустъра (като ще вкарам и протеин и след залата).
Мерси и за мер.ед. :)
Пия бета аланин,кре-алкалин и БЦАА.Сутринта ставам в 8,ям в 8 и 30,в 9 часа пия 3гр бета аланин,доза кре-алкалин и доза БЦАА и тренировката ми започва в 9 и 30.Искам да знам дали това е правилно,дали бета аланина и кре-алкалина може да се пият след ядене (за БЦАА прочетох в статията,че се пият след ядене).
10.02.11
19:35
Ще пиша тука да не отварям нова тема
така от понеделник започнах прием на jack3d, size on max perf, on 100 % днес бях малко настинал (отпадналост, лека хрема) но пак ги взех и сега се чувствам по-добре.
Въпроса ми е ако тази вечер взема прахче (max cold) дали може да ми стане нещо при положение че взимам добавки.
Притеснявам се да не се разболея и парите за добавки да отидат на вятъра ...
23.02.11
22:14
Хм Jack3D и Амино (на хапове) може ли да се приемат заедно ?
Мнението беше редактирано от Георги Христов на 17.04.11 10:51.
Пия креатин на SCITEC имам и аминокиселини на SCITEC модел: ULTRA AMINO
Ето снимка на амино на 15г. съм 60кг.
На капсули са ама лошото е, че немога да гълтам капсулите :( още от малък имам проблем със тях.
Мога ли да ги стривам или някак да мога да ги приемам без да ми вредят.. :)
И как да ги приемам каква доза трябва да пия :)
Благодаря
Здравейте, значи купих си гейнер Universal Gain Fast 3100 5,1 lbs, но като гледам по рецептата, която пише на опаковката - по 6 лъжици на ден.Така няма ли да свърши много бързо, защото аз искам да го ползвам по дълго.Ако някой го е ползвал този гейнер ще може ли да ми каже как го е приемал?
26.05.11
22:50
Както е написал производителя на опаковката - тези упътвания не са там за красота.
Здавейте и от мен,след доста дълго прекъсване пак се решихме да потренираме,че започнах да не мога да се гледам :).Знам че има много изписано по-темата четох доста,но искам да попитам конкретно за моя случай,а той е : сега започвам тренировките и разполагам с Протейн на ASN - American Whey и Креатин на NOW - Monohydrate,какъв да е приемат на 2та суплемента,по-колко и кога?Да правя ли зареждаща доза с Креатина и ако да как?
Как бихте ме посъветвали първо 1 седмица общи тренировки и след това да почна да взимам или може веднага от 1вия ден.
Мерси предварително. ;)
14.06.11
22:37
казано от CaLiVcHo на 14.06.11, 17:09:
Здавейте и от мен,след доста дълго прекъсване пак се решихме да потренираме,че започнах да не мога да се гледам :).Знам че има много изписано по-темата четох доста,но искам да попитам конкретно за моя случай,а той е : сега започвам тренировките и разполагам с Протейн на ASN - American Whey и Креатин на NOW - Monohydrate,какъв да е приемат на 2та суплемента,по-колко и кога?Да правя ли зареждаща доза с Креатина и ако да как?
Как бихте ме посъветвали първо 1 седмица общи тренировки и след това да почна да взимам или може веднага от 1вия ден.Мерси предварително. ;)
Взимай ги направо от преди тренировките, може и без да тренираш, хранителен режим също не ти трябва и следващото лято пак те чакаме да ти дадеме съвет как да станеш здрав за плажа.
Calivcho, уважавай труда на колегите от форума. Две теми под тази emzo е подбрал изчерпателна информация. Темата е маркирана като ВАЖНА!!!! Успех!!!
01.07.11
20:14
Добър вечер на всички!
Имам няколко въпроса и реших да ги задам тук, понеже знам, че ще получа адекватен и бърз отговор :D
Днес си купих креатин монохидрат на Pro Nutrition и протеин на Trec Nutrition с въглехидрати. Целта ми както виждате е покачване на мускулна маса, независимо дали ще се омазня. Това при мен не е голям проблем, тъй като съм с бърз метаболизъм.
Въпроса ми като цяло се свежда до самия прием. От утре смятам да ги почна, но не знам точно как да ги комбинирам. Ясно ми е, че креатина трябва да го пия със зареждащи дози 4x5 гр на ден. Моля дайте някакви съвети и мнения как точно да комбинирам пиенето на креатина с протеина. Кога да ги пия.
Правя тренировки по обедно време, ако това ще ви помогне и имам 4 хранения на ден.
Имам година стаж във фитнеса и преди също съм вземал креатин, но без зареждащи дози, направо всеки ден по 5гр. Помагайте.
Мнението беше редактирано от BobbyB на 01.07.11 20:21.
03.07.11
14:22
казано от Aleks Boyadzhiyan на 01.07.11, 20:14:
Днес си купих креатин монохидрат на Pro Nutrition и протеин на Trec Nutrition с въглехидрати. Целта ми както виждате е покачване на мускулна маса, независимо дали ще се омазня. Това при мен не е голям проблем, тъй като съм с бърз метаболизъм.
Въпроса ми като цяло се свежда до самия прием. От утре смятам да ги почна, но не знам точно как да ги комбинирам. Ясно ми е, че креатина трябва да го пия със зареждащи дози 4x5 гр на ден. Моля дайте някакви съвети и мнения как точно да комбинирам пиенето на креатина с протеина. Кога да ги пия.
Правя тренировки по обедно време, ако това ще ви помогне и имам 4 хранения на ден.
Имам година стаж във фитнеса и преди също съм вземал креатин, но без зареждащи дози, направо всеки ден по 5гр. Помагайте.
Май никой няма да ми отговори :D
10.09.11
10:14
Как да пия jack3d и green magnitudе ? И двете се пият 30-40 минути преди тренировка, така ли да ги пия и двете ?
08.10.11
13:10
Имам въпрос за протеина MGN pure isolate в тренировъчен и нетренировъчен ден как да го пия?
казано от Борис Атанасов на 08.10.11, 13:10:
Имам въпрос за протеина MGN pure isolate в тренировъчен и нетренировъчен ден как да го пия?
Така, че да задоволиш дневния си нужди от протеин спрямо сметките за различните нутриенти приети от храната, които щом си тръгнал да взимаш протеин се предполага, че вече си направил.
27.11.11
15:21
Здравейте на всички! Нов съм в сайта и искам да задам въпрос свързан няколко добакви, които си взех преди 2 дена. Та върпсът ми как да ги пия, в коя част от деня, кое да пия? Взех си Optimum nutrition 100% whey gold standard, Optimum nutrition Bcaa 1000mg mega size new, Peak Testo stack, Usp labs Jack3d. Суроватъчен протеин, амино BCAA, трибестан и азотен бустер. Благодаря предварително!
09.12.11
17:32
казано от Лъчезар Тилев на 27.11.11, 15:21:
Здравейте на всички! Нов съм в сайта и искам да задам въпрос свързан няколко добакви, които си взех преди 2 дена. Та върпсът ми как да ги пия, в коя част от деня, кое да пия? Взех си Optimum nutrition 100% whey gold standard, Optimum nutrition Bcaa 1000mg mega size new, Peak Testo stack, Usp labs Jack3d. Суроватъчен протеин, амино BCAA, трибестан и азотен бустер. Благодаря предварително!
Протеина - Сутрин касто станеш и след тренировка
BCAA - Преди и След тренировка (в нетренировъчни можеш сутрин или вечер)
Jack3d - Само преди тренировка (30-40 минути на гладно)
Как да приемам следните продукти (Green Magnitude + Assault + Xtend+Syntha 6+Opti-men + Natrol Omega 3 ).
Syntha - Сутрин и след трен.
Xtend - 2 дози по време на трен. (само в тренировъчни дни)
Аssault - Преди тренировка 30 минути на празен стомах
Green Magnitude - в нетренировъчни дни сутрин, а в тренировъчни кога ? Ако го пия с асаулт да не би да си пречат или да пия асаулт преди тренировка а грийн след трен.
Opti-men - Сутрин
Natrol Omega 3 - Вечер
и се чудя за НЕтренировъчни дни да добавя ли някакъв друг възстановителен продукт глутамин например ?
01.01.12
20:04
Здр, мисля да си взема синта 6, селл масс, и НО експлоуд на БСН, селлмаса доколкото знам се приема след трен и преди лягане, протеина след трен и сутрин, а НО преди трен и сутрин, въпроса ми е като стана НО да го взимам с протеина ли или да има някакъв интервал от време между двете добавки, надявам се разбирате въпроса ми :)
За да не отварям нова тема искам да попитам тук:
Значи ще си взема креатин скоро. Мисля да направя 3-4 дена зареждаща по 15-20гр на ден и после по 2х5гр на ден. Проблема обаче идва ,че се храня циклично, а до колкото знам киселинноста в стомаха пречи на креатина. Ще е проблем ли ако го приемам на гладно? Монохидрат е. Също така искам да попитам една такава лъжица дали е 5 гр ? http://www.srebro.bg/202-263-large/srebarna-lajichka.jpg
Също така по колко вода да пия 3-4 литра достатъчно ли е?
Също така има ли какво да направя , за по-малка водна задръжка?
Мнението беше редактирано от Абазаба на 01.01.12 20:38.
02.01.12
09:21
някой ще ми помогне ли ?
02.01.12
10:22
казано от Ramon Dekkers на 01.01.12, 20:36:
За да не отварям нова тема искам да попитам тук:
Значи ще си взема креатин скоро. Мисля да направя 3-4 дена зареждаща по 15-20гр на ден и после по 2х5гр на ден. Проблема обаче идва ,че се храня циклично, а до колкото знам киселинноста в стомаха пречи на креатина. Ще е проблем ли ако го приемам на гладно? Монохидрат е. Също така искам да попитам една такава лъжица дали е 5 гр ? http://www.srebro.bg/202-263-large/srebarna-lajichka.jpg
Също така по колко вода да пия 3-4 литра достатъчно ли е?
Също така има ли какво да направя , за по-малка водна задръжка?
Зареждащата фаза ти е ненужна.
Монохидрата се приема с въглехидрат и за това на гладно не е добър вариант.
Тази лъжичка, която си дал ми изглежда, като за кафе.
За това, колко вода да пиеш - индивидуално е.
Ако си предразположен към водна задръжка от монохидрата, на носа си да се изправиш - все тая.
Това е чаена лъжичка:
Хед ще те оспоря пък аз :D Моното се усвоява достатъчно добре И на гладно. Чел съм и изследвания, защото ме вълнуваше точно въпроса с приема на гладно миналата година- тука пак я има тая особеност с индивидуалността де, защото аз нямах проблеми, но бях чел че хората получават стомашни ядове. Пробва се и се вижда. С другото съм съгласен. Експеримент му е майката. Въобще за креатина моното съм го пил по различни начини- не мога да определя, кога е най-ефективно, но винаги след около 10-15 дни почвам да усищам разликата : )
02.01.12
10:30
казано от Скота на 02.01.12, 10:27:
Хед ще те оспоря пък аз :D Моното се усвоява достатъчно добре И на гладно. Чел съм и изследвания, защото ме вълнуваше точно въпроса с приема на гладно миналата година- тука пак я има тая особеност с индивидуалността де, защото аз нямах проблеми, но бях чел че хората получават стомашни ядове. Пробва се и се вижда. С другото съм съгласен. Експеримент му е майката. Въобще за креатина моното съм го пил по различни начини- не мога да определя, кога е най-ефективно, но винаги след около 10-15 дни почвам да усищам разликата : )
То стомашни ядове можеш да имаш и без да го приемаш на гладно. При мен освен с водната задръжка се бъзика и със стомаха. На гладно не знам до колко е добре за стомаха и дали няма да си докара проблеми.
Ми не знам- никакви ядове нямах, а аз освен това и водна задръжка нямам :D Не виждам как ще има негативен ефект върху стомаха. Трябва човек да усети собствения си толеранс и зона на комфорт каквото и да прави, та се иска да се пробват повечето неща, за да изпита върху себе си ефектите и да си направи по-пълни изводи, а не сляпо да вървят по сценария на етикета...
Еми значи ще пусна 3-4 дена 3 приема по 5 грама. Значи трябва да е чаена лъжичка , а не кафена? Ок ще го оправим. Ако нямам някви проблеми ще продължавам, ако не ще ям само 1 път на гладно преди трен и после у нас.
02.01.12
20:11
здр, реших да си взема сериоус масс на ОН, Селлмасс на БСН и НО експлоуд на БСН, как да приемам НО експлоуда в тренировъчен и нетренировъчен ден, ще ходя на фитнес 3 или 4 дена в седмицата, НО експлоуда като стана сутрин и след час някъде закуската или първо закуската и след 2 часа НО експлоуда ?
15.02.12
20:38
Но Експлоуд е азотен бустер, и като такъв се приема само в тренировъчни дни 45 минути преди тренировка и един час преди приема му не трябва да си ял за максимален ефект . Ти хубаво си взел все качествени добавки, но защо ми се струва, че не си запознат много добре какво представляват ?
20.02.12
22:08
Здравейте, ще бъда много благодарен ако ме посъветвате, как да приемам този продукт http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=24#product
сутрин, вечер, преди или след тренировка ? (аз лично мисля, че след тренировка или преди лягане е добре, но дайте и вие мнение) :)
Мнението беше редактирано от Kiro Kirilov на 20.02.12 22:08.