Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

11.09.11
01:57

казано от martinski на 11.09.11, 01:14:

Когато стигнете и частица от нивото им, тогава ги оплювайте ;)

ПП.  Във филма има много верни неща и много смисъл. Не го гледайте само заради бойните сцени, а слушайте диалозите.

1. Кое ниво? За качество на човек ли говорим, или че имат кинти?
2. Какъв смисъл (просветлен ли си като го гледаш или к’во)?

В интерес на истината, само бойните сцени биха ми били интересни в тоя филм. Поне като се млатят не говорят глупости.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.09.11 01:58.

11.09.11
11:42

казано от martinski на 11.09.11, 01:14:

Когато стигнете и частица от нивото им, тогава ги оплювайте ;)

ПП.  Във филма има много верни неща и много смисъл. Не го гледайте само заради бойните сцени, а слушайте диалозите.

Като цяло в първия филм , по мога да склоня ,че има нещо нали там смислено. Във втората част- нищо... за кво дават  на оня майка му как станала стриптизьорка, че няма нищо общо с боя в клетка? И още много примери

В първия филм това, което са опитали да внушат е, че всеки има нещо, с което трябва да се справи (Всеки има своята велика битка).Другото, което е малко по-елементарно внушено, е че повечето трябва да тренират бойно изкуство, не за да пребиват навън, а точно обратното - за да може извън залата да са сдържани и търпеливи. 
Във втория филм според мен чрез боищата показват, че не всичко е заради боя сам по себе си. Единия се бие, за да спечели пари и майка му да не работи като стриптизьорка, другия - за да докаже, че е мъж, въпреки че баща му е педерас, третия - за друго и т.н. Всеки си има мотив и цел и се опитва да я достигне. Тренирайки тялото в залите, те тренират и духа си и по този начин се учат да се справят с трудностите в живота.

И двете части главно се стремят да накарат хората да не се предават и да се борят за това, което искат, защото в края на краищата то им принадлежи. Нищо не се постига лесно и сценаристите по много американски начин доказват това :)

казано от Ramon Dekkers на 11.09.11, 11:42:

Във втората част- нищо... за кво дават  на оня майка му как станала стриптизьорка, че няма нищо общо с боя в клетка? И още много примери

има има. майката е съществото най-силно свързано с човека ;)

11.09.11
14:06

Ма сериозно ли не може да вникнете в смисъла на филма? Ми сорка, ама сте се побъркали ;). Аз за да го обесня ми трябват 20 минути, няма кой да се занимава, пуснете си го пак и мислете.

11.09.11
14:10

И аз да имах бизнес, и аз щях да внушавам на хората, че продавам нещо специално. Сори, ама тоя филм е плитко развлечение за мен. Ако вас ви кефи e fine by me.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 11.09.11 14:12.

11.09.11
14:12

Една приятелка си купи лаптоп от Шумен (технополис), обаче сега и правил някакви проблеми. Чудя се тия от технополис признават ли гаранцията за магазините им в  цялата страна? Т.е както е в случая в момента биха ли и го оправили в технополиса в Пловдив?
@Мишо недей говори против кеча ей :D
@Тез педали от бтв не го даваха вчера и днес няма да дават кеча, що така? :S

Мнението беше редактирано от Riko на 11.09.11 14:35.

Абе как може да става и дума за някакъв смисъл във филми като Never Surrender, Never Back Down, Wrong side of town и т.н.... просто такава тъпня, все едно гледаш кеча и моментния любимец на феновете да се прави на месия и да ръси мъдрости... аман от тези тъпи клишета “вярвай в себе си”, “не се предавай” и т.н. толкова тъпи филми са това, че направо....

11.09.11
15:42

Само кеча недеи го намесва!!

11.09.11
19:36

Утре чакаме 60кг преден клек поне 1-ца 2-ка

SP

11.09.11
20:33

казано от Миsh0 на 11.09.11, 14:32:

Абе как може да става и дума за някакъв смисъл във филми като Never Surrender, Never Back Down, Wrong side of town и т.н.... просто такава тъпня, все едно гледаш кеча и моментния любимец на феновете да се прави на месия и да ръси мъдрости... аман от тези тъпи клишета “вярвай в себе си”, “не се предавай” и т.н. толкова тъпи филми са това, че направо....

Не може да очакваме всички филми да са като “Изкуплението шоушенк”. Филмите с кечисти е нормално да са с много битки и целта е да се харесат на феновете на кеча, затова са и тези актьори. Всъщност те и когато се бият(на ринга), са актьори. Все пак съм гледал филм с Дейв Батиста мисля, че беше и имаше известен смисъл, т.е. не беше пълен с боеве, а и него го биха доста. Мисля, че се казваше нещо от сорта на “Къщата на изгряващото слънце” или нещо такова.

HE

11.09.11
21:52

казано от SportFreak на 11.09.11, 20:33:

Все пак съм гледал филм с Дейв Батиста мисля, че беше и имаше известен смисъл, т.е. не беше пълен с боеве, а и него го биха доста. Мисля, че се казваше нещо от сорта на “Къщата на изгряващото слънце” или нещо такова.

Точно на тази бозица й трябваше баничка! Заспивах три пъти на този филм, но в пристъп на мазохизъм го изгледах до край (puke)
Явно филма се харесва на феновете му - на всичките 10 :D :D :D

11.09.11
22:24

Няма ли кой да организира една тренировка на открито в Пловдив??

12.09.11
00:02

А какво стана с интервюто на Иво? Да не се е отказал?

12.09.11
06:40

Ко стаа, манЯци ;-)))

Мнението беше редактирано от korpusito на 12.09.11 06:40.

12.09.11
08:31

Ти се сети да пишеш : )

12.09.11
10:45

WTFOMGBBQ какви са тез свещиици ве?

12.09.11
10:47

казано от korpusito на 12.09.11, 06:40:

Ко стаа, манЯци ;-)))

о машино-бог
къде се изгуби :Д

Здравейте Компанията ! :D

12.09.11
14:38

Прекомерно нацепен станах, та не исках да насаждам завист и злоба :D К’во ново из форОма =)))

:D :D :D

12.09.11
16:17

няма ли да има торта за рождения ден на бб теам? Или поне по 2кг фрии уей изолат :D

12.09.11
18:43

#include

using namespace std;
void main()
{
cout << "Hello World!" << endl; cout << "Welcome to C++ Programming" << endl; }

Да си дойдем на думата...

айдееее

12.09.11
23:30

казано от korpusito на 12.09.11, 14:38:

Прекомерно нацепен станах, та не исках да насаждам завист и злоба :D К’во ново из форОма =)))

Аааайде бе, къде се затри?! :)

казано от korpusito на 12.09.11, 14:38:

Да не си се дехидратирал от прекомерна употреба на алкохол :D

Я се отчети в темата за футболния отбор, има голямо раздвижване, с тия темпове за сезон 2017-2018 сме на линия...

до сезон 2017-2018 няма да има дори фиктивно футбол в България :D

13.09.11
00:10

Джокович яко мачка Надал.

13.09.11
00:53

Момчет признайте си сега колко пъти сте минавали на червено :D и в двата смисъла ‘’на червено’’ :D

13.09.11
11:23

Предпоследен ден в родния град,предпоследна трернировка в заличката и последна вечер вкъщи с родителите... :|

13.09.11
11:36

казано от Скота на 13.09.11, 00:53:

Може и по-кратко :P

Може , ама тъкмо навлизам у С++-то та ми е малко мътно :D За сега само Хело Уърлд :D

казано от brusakch на 13.09.11, 11:23:

Предпоследен ден в родния град,предпоследна трернировка в заличката и последна вечер вкъщи с родителите... :|

на война ли отиваш?

13.09.11
11:51

Ще се пусне от мама и тате просто...

ПП Днес ще бъде убийствено дълъг ден... и скучен... да идва 5 часа вече...

13.09.11
12:12

Искам да ви разкрия най-голямата тайна на културистите.
http://www.vbox7.com/play:0fc0eb86

13.09.11
12:43

Мнението беше редактирано от ~ DN на 13.09.11 12:44.

13.09.11
13:07

Зов за помощ:

Не мога да намеря МАК адреса на картата ми. Ползвам Уин7, пробвам с ipconfig/ all - нули, getmac - същото. Пробвах disabling tcpip6, същото. Компа е офлайн, мога да приложа снимки... моля ви, дайте акъл :) Status на Local Area Connection е неактивна опция.

Предлагам първо да отидеш в Device Manager и да провериш дали лан картата не е disabled. Ако е - направи го enable и опитай пак с ipconfig /all

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.09.11 13:23.

13.09.11
13:26

Enabled си е... проклетата. Скъсах си нервите вече, четвърти час никакъв успех.

Ъпдейт: Използвах опцията roll back driver и командата проработи :)

Мнението беше редактирано от junkhead на 13.09.11 13:30.

Метни му с някоя флашка ето това - http://zamunda.net/details.php?id=191839&hit=1 и виж дали ще ти покаже нещо.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1