Съвет за програма за мускулна маса

11.09.11
16:22

Здравейте!
Аз съм на 15 години висок 180см и съм 66 килограма.Тренирал съм на лостове 2 години.Ходя на фитнес от 5 месеца.Във фитнеса не тренирам за корем и крака защото имам добре оформени плочки и крака и във вкъщи си ги поддържам.Изпробвал съм няколко
различни програми но не ми допаднаха.В момента си измислям моя програма

Сряда,Събота и Неделя Почивка

Понеделник:Гърди
Повдигане на щанга от хоризонталeн лег:4x8
Повдигане на щанга от полулег:4x8
Повдигане на дъмбели от полулег:4x8
Флайс:4x8
Кросоувър:4x10
Пек-дек:4x8 (ако не съм се изморил много)

Вторник:Ръце
Кофички за трицепс:4x10
Подвигане на щанга с тесен хват:4x8
Трицепсово разгъване на горен скрипец:4x8
Трицепсово разгъване с дъмбел зад глава:4x8
Бицепсово сгъване с щанга:4x8-10
Бицепсово сгъване на долен скрипец:4x8
Скотово сгъване:4x8
Двойно бицепсово сгъване на портален скрипец:3 серии до отказ

Четвъртък:Гръб и Предмишница

Петък:Рамена и Трапец

Ако може да ми препоръчате какви упражнения да правя в четвъртък и петък и ако може без мъртва тяга или гребане. (wasntme)

11.09.11
16:33

Прави крака няма значение колко са ти развити , намали упражненията за ръце , а дори и при гърдите може да махнеш поне едното упражнение. Ако имаш проблеми с гърба виж това http://www.bb-team.org/workout/3196_bezopasna-trenirovka-za-garba#axzz1XeOH5sfx .

Мнението беше редактирано от dr jack на 11.09.11 16:34.

11.09.11
17:16

Не може да очакваш прогрес без 90% от базовите упражнения по-добре не си губи времето  във залата.

11.09.11
17:16

Личното ми мнение е че упражненията са ти много имайки в предвид годините и стажа ти , но ако държиш на тази програма опитай и сам прецени как ти действа :)

Поздрави !!!

11.09.11
19:16

90% от базовите за мъртва тяга и гребане??? иии нямам проблеми с кръста просто съм чувал че се остава нисък от тях.

Мнението беше редактирано от black jack на 11.09.11 19:17.

11.09.11
21:00

казано от black jack на 11.09.11, 16:22:

Здравейте!
Аз съм на 15 години висок 180см и съм 66 килограма.Тренирал съм на лостове 2 години.Ходя на фитнес от 5 месеца.
В момента си измислям моя програма

Сряда,Събота и Неделя Почивка

Понеделник:Гърди
Флайс:4x8
Кросоувър:4x10
Пек-дек:4x8 (ако не съм се изморил много)

Вторник:Ръце
Бицепсово сгъване с щанга:4x8-10
Бицепсово сгъване на долен скрипец:4x8
Скотово сгъване:4x8
Двойно бицепсово сгъване на портален скрипец:3 серии до отказ
(wasntme)

Бреей,тоя бицепс ще гръмне като спукана гума. С тези 4 упражнения 40 см бицепс не ти мърдат. А гърдите ще станат като на Памела Андерсън :D Флайс,кросоувър,пекдек.Дали има още изолиращи упражнения за гърди? :)

11.09.11
23:31

90% са Клек,Мъртва тяга,Раменни преси и гребане.Ти си 180 см на 15г. и какви са тези глупости че се остава нисък.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1