10.06.05
19:40
здравеите
имам въпрос във връзка с отделните категорий предложени тренировки в саита. разделени са на “начинаещи (които за пръв път стъпват в залата или опит до 3 месеца)” ; както и “средно напреднали (от 3 до 9 месеца опит)”. та въпроса ми е аз като имам от миналата година 4 месеца тренировки и след това за по месец няколко пъти до сега към кои тип спадам за да знам каква програма да потърся.
надявам се да ми помогнете...благодаря предварително :D
10.06.05
19:43
Спадаш към начинаещи. Врътни се месец и половина - два с тренировка за начинаещи и след това премини на тренировка за средно напреднали. ;)
разбирам...
имам само още един въпрос.
в момента тежа 94 кг от които е желателно да се освободят поне 10.
интересува ме възможно ли е използваики програмата за начинаещи за качване на мускулна маса и ползването на режим на хранене за понижаване на теглото (пак от раздела) да даде резултат?
имам впредвид че едното има за цел да качваш мускулна маса, а другото да топиш мазнини. възможно ли е едновременно с топенето да се качва маса.....?
ти с тая програма за начинаещи няма да качиш кой знае колко маса,тя е един вид тонизиране и подготвяне на мускулите за сплит-а,ако си на нвд не е проблем
значи използването на НВД диетата и програмата “Тридневен сплит за покачване на маса (за начинаещи)” ще даде желания ефект?