Препоръчайте ми по-слаб фет-бърнър/л-карнитин

12.09.11
23:31

Здравейте, искам да попитам за подходящ продукт за изчистване на мазнини пролетта. Написал съм по-слаб, защото не искам да свалям 6-7 килограма а просто да се орелефя :) Четох на един колега цикъла за релеф, имаше и снимки от започването и свършването и резултатите бяха супер, а продуктите които използваше бяха Genomyx H.E.A.T и Genomyx Slin-Sane , какво ще кажете за тази комбинация ? Ако има и други мнения ще се радвам да ги чуя :) Също някой който е пил следните продукти да каже дали са големи капсулите защото имам проблем с гълтането :D

SP

12.09.11
23:37

Навсякъде пишеш някакви неща, все едно си на пружини, т.е. повтаряш едно и също, което е , че на тая възраст няма нужда от такива боклуци(твои думи), всичко били естествено и организма има достатъчно хормони, за да направи чудеса с тялото. Как твоите постижения били уникални(в много теми пишеш за 10000000 набирания в серия) и т.н. И в същото време имаш над 10 теми с уникално тъпи въпроси. Купуваш си качествен продукт и като се изчистиш, го спираш. Въпроса е от тъп, по-тъп.

ПП: Вземи пусни някакви снимки да видиме за какъв звяр става дума :)

12.09.11
23:43

И къде съм казал че съм “звяр” или че правя по 10000 набирания в серия ? И да, на моята възраст нямам нужда от добавки но това аз си го решавам все пак !!!
Ако нямаш какво да кажеш по темата - просто си замълчи !

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 12.09.11 23:44.

SP

12.09.11
23:44

Не бе, виж сега. “Звяр” аз го написах, а за набиранията - метафора брат. Все пак си писал в много теми колко набирания правиш, какъв ефект имаш без нищо и т.н., а в същото време всеки ден отваряш нови теми, все по-тъпи.

12.09.11
23:56

казано от SportFreak на 12.09.11, 23:44:

Все пак си писал в много теми колко набирания правиш, какъв ефект имаш .

Тооолкова много, ЦЕЛИ 2 теми :О

13.09.11
11:34

Една мацка беше пуснала наскоро тема,която не мога да намеря.Беше си направила стак от продукти на Prima Force за чистене и беше доволна от резултата.ALCAR + Yohimbine + Synephrine може да добавиш и Lean Green зелен чай.
Тук също четох и мнение за продукта на ThermoLife Stizm и като цяло излиза ,че е лек бърнър-енергетик ,който е перфектен за кардио.

13.09.11
12:18

Ако питаш мене вече е късно за орелефяване! В училище няма да те гледат толкова, пък и скоро ще се носят дълги ръкави.От други теми знам че си на 13-14.. - Не прави моята грешка- на 14 джасках по 5 кафета на ден.. А сега- кръвното ми е 100/50 почти редовно и пия 2-ни дози кафе ... Ако все пак си земеш нещо- аз давам глас за DS Lean Xtream или USP LABS-ReCreate- . Това са 2 много добри избора- фетбърнъри без стимуланти. Ако толкова искаш нещо да те втриса- пиеш 1 кафе и си готов.

13.09.11
14:30

Благодаря и на двамата.
Ramon, прочети първото изречение в първия пост и ще видиш, че няма да релефя сега а пролетта ;) Иначе ще ги видя тези продукти :) И кафета не пия :D

П.П Thermolife stizm 90 caps.
Stizm™ е най - мощният и легален стимулант, който може да закупите с пари
егати описанието, не знаех :D:D:D

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 13.09.11 14:31.

13.09.11
15:08

казано от dorianyates Borisov на 13.09.11, 14:30:

Благодаря и на двамата.
Ramon, прочети първото изречение в първия пост и ще видиш, че няма да релефя сега а пролетта ;) Иначе ще ги видя тези продукти :) И кафета не пия :D

П.П Thermolife stizm 90 caps.
Stizm™ е най - мощният и легален стимулант, който може да закупите с пари
егати описанието, не знаех :D:D:D

Още по-зле.Ако вземеж Стизим-а може и да трябва на 1/2 сървинг да го караш- казал съм по-отгоре защо :). Аз за Март месец съм си измислил стака де .. :)

13.09.11
16:09

Не съм податлив на кофеин и енергийни напитки ;) Кафе примерно никога не ме разсънва ;д пия много рядко 3-4 пъти в месеца. НО експлоуд и хот блууд не ги усетих въобще, така че не виждам проблем да си пия цяла доза :)

Мнението беше редактирано от dorianyates Borisov на 13.09.11 16:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1