11.08.11
22:36
Здравейте!
Приемам съвети за един добър стак за период качване на маса ПАРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ.
Да отбележа, че креатин или креатинови матрици няма да ползвам тъй като ме надуват като плондер ( тялото ми няма нужда от креатин, това го осъзнах с течение на времето).
За сега съм заложил на:
1. Интраболик
2. Протеин от bulk
3. Casein на ON/bulk
4. Витамини - тука може да ми помогнете с избора
5. Ripped Freak (pre- workout)- някой пробвал ли е този продукт? И дали няма да стане много натоварване с Интрата тъй като и той предлага маскимална енергия и интензивност?
Храната ще си я поддържам както до сега, но наистина ще продължа с хранителните си навици които бяха през последните 5 месеца
само с мако повече въглехидрати.
11.08.11
23:02
Щом парите нямат значение ти препоръчвам ето това нещо :)
fitness1.bg/muscle-pharm-muscle-mass-stack/
Витамини Orange Triad или ON Opti-men:)
В тоя стак има протеин Combat има предтренировъчен продукт Assault,след тренировка Recon,тестостерон бустер Battle fuel и за добавка може да си вземеш или казеина или е тва fitness1.bg/bullet-proof/.Това също видях че искаш да чистиш
fitness1.bg/muscle-pharm-shred-matrix/
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 11.08.11 23:05.
11.08.11
23:15
Ох не споменавай думата “зима”.
Щом парите нямат значение ти препоръчвам ето това нещо :)
fitness1.bg/muscle-pharm-muscle-mass-stack/
Витамини Orange Triad или ON Opti-men:)
В тоя стак има протеин Combat има предтренировъчен продукт Assault,след тренировка Recon,тестостерон бустер Battle fuel и за добавка може да си вземеш или казеина или е тва fitness1.bg/bullet-proof/.Това също видях че искаш да чистиш
fitness1.bg/muscle-pharm-shred-matrix/
Благодаря за идеята, но наистина този път искам да пробвам един цикъл с Интраболик
а протеина твърдо от bulk. За другите суплименти се чудя и мая какво да е, за това се допитвам до хора ползвали различни суплементи :)
До колкот за чистенето то ще е за по натам ( до сега не съм ползвал бърнер ) и добре се справях, дори и с доста зор.
Но следващият път задължително се присъства такъв суплимент.
Още един път благодаря.
Останаха само амините и се чудя :
мислите ли че е добре приема на 1 доза Purple Wraath преди тренировка, а по време на тренировка Intrabolic?
До преди приемах PW по време, но сега мисля да е преди или след. Как мислите е по-добре?
Приемам съвети и за други амини.
Днеска пристигнаха и Витамини Orange Triad х 2.
Останаха само амините. Утре ще направя първа тренировка, но 1 сецмица ще е цялото тяло и само с протеин
а другите добавки ще започна след 10на дена.
Сега отивам да заредя хладилника с пилешко, риба и яйца.
13.09.11
17:35
Не каза какви на какви амино държиш? Комплексни или BCAA?
Не каза какви на какви амино държиш? Комплексни или BCAA?
До сега съм приемал само комплексни. Твърдо съм решен този сезон да кача колкото е възможно чист мускул.
Съвети за амини са добре дошли, смисъл кой от какво е доволен за период маса.
14.09.11
01:06
Комплексни ще ти препоръчам:
Gaspari aminomax 8000
Ultimate super whey amino 2000
Ultimate amino gold
п.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.09.11 01:10.
Gaspari aminomax 8000
Ultimate amino goldп.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Благодаря за отговора,
Gaspari aminomax 8000 х 2 кутии са вече на път :)
Четох, но не ми стана ясно в нетренировъчен ден същата доза се приема както в тренировъчен и кога ? Гледам някои го приемат само 4 хапчета преди лягане ( в нетренировъчен)
Мнението беше редактирано от Blahzay на 14.09.11 13:49.
14.09.11
20:28
Gaspari aminomax 8000
Ultimate amino goldп.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Благодаря за отговора,
Четох, но не ми стана ясно в нетренировъчен ден същата доза се приема както в тренировъчен и кога ? Гледам някои го приемат само 4 хапчета преди лягане ( в нетренировъчен)
Варианти много - преди закуска, м/у храненията. Преди лягане аз лично не виждам полза от амино, за този момент са матриците /за предпочитане/ или казеин.
Gaspari aminomax 8000
Благодаря за отговора,
Варианти много - преди закуска, м/у храненията. Преди лягане аз лично не виждам полза от амино, за този момент са матриците /за предпочитане/ или казеин.
Аз за преди лягане си имам казеин, просто четох но явно няма да е така.
А сутрин като приемам протеина заедно с овеса, амините преди това ли да ги пия. На доста места казват преди ядене, мисълта ми беше преди протеин.
Също и въпросче за след тернировката: протеин->амини или обратното?
Благодаря за отделеното време.
15.09.11
00:00
Сутрин преди закуска аминото 20-30 мин. след това закуската.
След тренировка - амино и 20-30 мин. протеин.
Измисли си и въглехидрат за след тренировка с аминото.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.09.11 00:01.