11.08.11
22:36
Здравейте!
Приемам съвети за един добър стак за период качване на маса ПАРИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ.
Да отбележа, че креатин или креатинови матрици няма да ползвам тъй като ме надуват като плондер ( тялото ми няма нужда от креатин, това го осъзнах с течение на времето).
За сега съм заложил на:
1. Интраболик
2. Протеин от bulk
3. Casein на ON/bulk
4. Витамини - тука може да ми помогнете с избора
5. Ripped Freak (pre- workout)- някой пробвал ли е този продукт? И дали няма да стане много натоварване с Интрата тъй като и той предлага маскимална енергия и интензивност?
Храната ще си я поддържам както до сега, но наистина ще продължа с хранителните си навици които бяха през последните 5 месеца
само с мако повече въглехидрати.
11.08.11
23:02
Щом парите нямат значение ти препоръчвам ето това нещо :)
fitness1.bg/muscle-pharm-muscle-mass-stack/
Витамини Orange Triad или ON Opti-men:)
В тоя стак има протеин Combat има предтренировъчен продукт Assault,след тренировка Recon,тестостерон бустер Battle fuel и за добавка може да си вземеш или казеина или е тва fitness1.bg/bullet-proof/.Това също видях че искаш да чистиш
fitness1.bg/muscle-pharm-shred-matrix/
Мнението беше редактирано от Gordon Gekko на 11.08.11 23:05.
11.08.11
23:15
Ох не споменавай думата “зима”.
казано от Gordon Gekko на 11.08.11, 23:02:
Щом парите нямат значение ти препоръчвам ето това нещо :)
fitness1.bg/muscle-pharm-muscle-mass-stack/
Витамини Orange Triad или ON Opti-men:)
В тоя стак има протеин Combat има предтренировъчен продукт Assault,след тренировка Recon,тестостерон бустер Battle fuel и за добавка може да си вземеш или казеина или е тва fitness1.bg/bullet-proof/.Това също видях че искаш да чистиш
fitness1.bg/muscle-pharm-shred-matrix/
Благодаря за идеята, но наистина този път искам да пробвам един цикъл с Интраболик
а протеина твърдо от bulk. За другите суплименти се чудя и мая какво да е, за това се допитвам до хора ползвали различни суплементи :)
До колкот за чистенето то ще е за по натам ( до сега не съм ползвал бърнер ) и добре се справях, дори и с доста зор.
Но следващият път задължително се присъства такъв суплимент.
Още един път благодаря.
Останаха само амините и се чудя :
мислите ли че е добре приема на 1 доза Purple Wraath преди тренировка, а по време на тренировка Intrabolic?
До преди приемах PW по време, но сега мисля да е преди или след. Как мислите е по-добре?
Приемам съвети и за други амини.
Днеска пристигнаха и Витамини Orange Triad х 2.
Останаха само амините. Утре ще направя първа тренировка, но 1 сецмица ще е цялото тяло и само с протеин
а другите добавки ще започна след 10на дена.
Сега отивам да заредя хладилника с пилешко, риба и яйца.
13.09.11
17:35
Не каза какви на какви амино държиш? Комплексни или BCAA?
казано от head_hunter на 13.09.11, 17:35:
Не каза какви на какви амино държиш? Комплексни или BCAA?
До сега съм приемал само комплексни. Твърдо съм решен този сезон да кача колкото е възможно чист мускул.
Съвети за амини са добре дошли, смисъл кой от какво е доволен за период маса.
14.09.11
01:06
Комплексни ще ти препоръчам:
Gaspari aminomax 8000
Ultimate super whey amino 2000
Ultimate amino gold
п.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.09.11 01:10.
казано от head_hunter на 14.09.11, 01:06:
Gaspari aminomax 8000
Ultimate amino goldп.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Благодаря за отговора,
Gaspari aminomax 8000 х 2 кутии са вече на път :)
Четох, но не ми стана ясно в нетренировъчен ден същата доза се приема както в тренировъчен и кога ? Гледам някои го приемат само 4 хапчета преди лягане ( в нетренировъчен)
Мнението беше редактирано от Blahzay на 14.09.11 13:49.
14.09.11
20:28
казано от Blahzay на 14.09.11, 13:47:
Gaspari aminomax 8000
Ultimate amino goldп.п. Гледам, че имаш интра продукти в стака, та според мен ВСАА отпадат ;)
Благодаря за отговора,
Четох, но не ми стана ясно в нетренировъчен ден същата доза се приема както в тренировъчен и кога ? Гледам някои го приемат само 4 хапчета преди лягане ( в нетренировъчен)
Варианти много - преди закуска, м/у храненията. Преди лягане аз лично не виждам полза от амино, за този момент са матриците /за предпочитане/ или казеин.
казано от head_hunter на 14.09.11, 20:28:
казано от Blahzay на 14.09.11, 13:47:
Gaspari aminomax 8000
Благодаря за отговора,
Варианти много - преди закуска, м/у храненията. Преди лягане аз лично не виждам полза от амино, за този момент са матриците /за предпочитане/ или казеин.
Аз за преди лягане си имам казеин, просто четох но явно няма да е така.
А сутрин като приемам протеина заедно с овеса, амините преди това ли да ги пия. На доста места казват преди ядене, мисълта ми беше преди протеин.
Също и въпросче за след тернировката: протеин->амини или обратното?
Благодаря за отделеното време.
15.09.11
00:00
Сутрин преди закуска аминото 20-30 мин. след това закуската.
След тренировка - амино и 20-30 мин. протеин.
Измисли си и въглехидрат за след тренировка с аминото.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.09.11 00:01.