13.09.11
20:04
Това упражнения смятам да го включа в тренировката ми за гръб, видях в нета, че било уж забравено, искам да попитам добро ли е, влиза ли добре в гърба, да го правя ли според вас ?
13.09.11
20:19
едно от най-добрите упражнения за гръден кош ;)
13.09.11
20:26
Ако го правиш с правилна техника, ще ти “влезе в гърба” много ясно, но е трудно да свикнеш с нея. Няма да стане от първия път.
13.09.11
20:31
Axa добре, защото се чудех за гърди или за гръб е, ставало и за двете, но искам да свикна с техниката.
13.09.11
20:50
може да се прави с суперсерия с клекове дори ;) Митко то зависи как ще застанеш, аплитудата и прочие... аз мога да го направя тъй че тежеста да я усетя в гърдите а не само в гърба... връзката мозък-мускул е един от най-важните фактори всички упражнения действат просто ако неможеш да контролираш серията... затова може да не усещаш даденото упражнение в нарочения мускул ;) Иначе и аз си го правя с гръб
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.09.11 20:52.
Много особенно упражнение някои го правят с гръб други с гърди а трети с клек. Аз го правех с гърди и после усещах мускулна треска на корема (dull) предполагам от преразтягане в долна точка.