Проблем с гърдите

ПГ

19.03.11
08:06

Значи тренирам от 6 месеца,но имам мазно в долната част на гърдите и ми изостават мн е грозно,защото другите мускули са ми добре развити.Ако тренирам гърди 2 пъти седмично по 5 упр. на тренировка проблем ли ще е?сега тренирам 1 път седмично по 6 упр. но никъв ефект.

19.03.11
08:21

Просто са ти много упражненията според мен и ако режима ти не е подходящ- ПРЕТРЕНИРАШ! Може да тренираш за гърди така:
1)Горен Лег с дъмбели- 3 серии
2)Лег с дъмбели- 3 серии
3)Кофи- 3 серии
4)Кросоувър- 3 серии

ПГ

19.03.11
08:44

еми 3 месеца правих същите упражнения,но отново никъв ефект....2 пъти седмично по 4 упр. проблем ли е?

Нека уточним: какъв ефект търсим? Ако е какъвто и да е - пробай с татуировка, или се намажи с блажна боя - веднага ще има ефект. Но ако търсим намаляване на мазнините в долната част на гърдите и покачване на мускулна маса в тях, то това, което трябва да гледаме, не е само как се тренират гърдите, а и останалите групи и, разбира се, храненето ;)

ПГ

19.03.11
09:08

еми да искам намаляване на мазнините в долната част и покачване ма ММ,останалите мускулни групи си ги тренирам мн добре,хранителния режим е на ниво-около 150 гр. белтъчини на ден.Пия No Explode,Cellmass,100 % Whey protein.1-2 пъти седмично си позволявам пържена или мазна храна,но в тези дни правя яко кардио,за да изгоря излишните калории.

ПГ

19.03.11
09:08

какво да направя?2 пъти седмично ли да ги тренирам?

Дай една снимка, да видим какво е положението.

ПГ

19.03.11
09:24

ем имам снимка на телефона,но нямам кабел,за да ги кача на компютъра.Просто не са ми стегнати,особено долната част.След като тренирам са си супер,но на следващия ден...същата история.Не знам как точно да се изразя,но когато ми стане студено например и зърната ми настръхнат гърдите ми седят оформени,дори стегнати,но по принцип когато не са ‘’настръхнали’’ е много лоша картината на фона на останалите много добре развити мускули.

ПГ

19.03.11
09:56

2 пъти седмично проблем ли ще е? или да увелича повторенията на около 15?

19.03.11
10:19

Дали е проблем не знам, но няма да помогне. Нито увеличаването на повторенията.

ПГ

19.03.11
10:29

какво ще помогне? някакъв съвет ако може...мисля да тренирам така:
1.Лег-4 серии
2.Полулег-4 серии
3.Обратен лег-4 серии
4.Обратен лег с дъмбели-3 серии(мисля да правя по 2 упр.за долни гърди..не мога кофички)
5.Крос оувър
6.Флайс с дъмбели и/или флайс на машина

Пробвай на смит машина с обратен наклон ..

19.03.11
10:58

Това с зърната говори за мастни образувания,получени от дисбаланс в половите хормони.На английски е puffy niples.Доколкото знам с тренировки/диета за сваляне не могат да се махнат , а след време с нормализиране на нивата на хормоните изчезват!

19.03.11
11:05

казано от Иван Манолов на 19.03.11, 10:58:

Това с зърната говори за мастни образувания,получени от дисбаланс в половите хормони.На английски е puffy niples.Доколкото знам с тренировки/диета за сваляне не могат да се махнат , а след време с нормализиране на нивата на хормоните изчезват!

Напълно е възможно да се касае за puffy niples или казано на друг език - гинекомастия, както е описан проблема със студеното най-вероятно става въпрос именно за това. И трябва да се вземат по-специални мерки от тренировъчния план, най-добре да се посети  ендокринолог. Защото вероятно става въпрос за хормонално заболяване, и ние докато не видим снимки няма как да знаем това.

19.03.11
11:21

Да, по описанието ми прилича на Гинекомастия.
Наистина, намери начин да качиш снимка за да може да се изкажем  с по-голяма сигурност.
Ако е гинекомастия, само упражнения няма да ти помогнат. Ще трябва да си регулираш и хормоните, а за да го направиш това ще трябва подробно да прегледаш храненето си, защото проблемите почти винаги са там.

ПГ

19.03.11
11:22

до утре ще кача снимка,но нямам гинекомастия виждал съм хора с това заболяване моите гърди са далеч от това не са ми някакви отвратителни просто имам отпусната долна част,а иначе горните и средните са ми добре,просто зърната са ми някакви меки,и се втвърдяват и настръхват както трябва да са по принцип и както са на повечето хора само когато ми е студено...иначе не са ми големи зърната и т.н. съвсем нормални размери са...дано ме разбрахте

Мнението беше редактирано от Петър Георгиев на 19.03.11 11:23.

19.03.11
12:38

То това не е гинекомастия,по -скоро много лека форма на гинекомастия и доколкото съм чел изчезва с излизането от пубертета,много малко хора остават с такива зърна.

ПГ

19.03.11
13:08

ето снимка

DE

19.03.11
22:24

На пръв поглед,смятам,че трябва да качиш масичка :P

ама не рибарска масичка ами мускулна масичка :D

BR

19.03.11
22:32

Ако се изчистиш още и ще останат само кокали.За режима нищо не каза,само протеина,който е 1/3 от цялата картинка.А тренировките ти са без коментар,явно някой ти е казал поговорката’’ колкото повече,толкова повече’‘,която във фитнеса не важи.

DE

19.03.11
22:37

Като за начало разгледай в секцията Хранителни режими за покачване на тегло,първата тема на ProXxX.След това виж тренировъчна програма за твоя стаж.5 упражнения за 6 месеца стаж са прекалено много!Достатъчно ти е полулег,лег и флайс или кофи.Ама гледай да не се уливаш с по 5-6 серии :D Чети малко нищо няма да ти стане :P

ПГ

20.03.11
00:00

eми да,но гърдите ми изостават искам да ги стегна и затова...че са ми леко отпуснати.Значи да забравя за 15 повторения и два пъти седмично гърди така ли? Ок тогава така добре ли е:
1.Лег
2.Полулег
3.Обратен Лег
4.Флайс или крос оувър (ПО ТАЗИ ПРОГРАМА ТРЕНИРАХ 4 МЕСЕЦА,НО БЕЗ ЕФЕКТ)

Исках 2 пъти седмично и с по 15 повторения,защото не искам толкова маса,колкото да ги постегна малко,че са ми отпуснати.

Мнението беше редактирано от Петър Георгиев на 20.03.11 00:03.

ПГ

20.03.11
00:07

сега какво да правя какви упражнения по колко повторения,искам да ги стегна и оформя тези гърди...

20.03.11
09:04

Модерация: нарушена точка 1.0 от условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 25.03.11 17:15.

Хора според вас това гинекомастия ли е? Много съм се притеснил и искам мнения от ваша страна. http://imageshack.us/photo/my-images/6/dsc03504bj.jpg , http://imageshack.us/photo/my-images/843/dsc03505f.jpg От 3 години насам имам този проблем. Дали е възможно да отшуми ако е гинекомастия?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1