Лаф моабет - том пети

Темата е заключена.
Прескочи до:

13.09.11
15:20

REGEDIT
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318]

HKEY_LOCAL_MACHINE
\SYSTEM
\CurrentControlSet
\Control
\Class
\{4D36E972-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Търсиш  Key network address. В него има числа- пишеш мак-адреса без спейсове - и т.н Само числата.

SP

13.09.11
15:27

Хора, къде на модема пише WLAN код, с който мога да се свържа с телефона си в интернет ? Гледам има доста голями кодове, въвеждах ги и не става. Другите пък са къси и тях въобще не ги приема. И друго, когато съм навън примерно в някое барче, ми лови интернет от много места и не ми иска код, но като дам да се свърже ми дава някаква грешка и не знам как да го оправя. Идеи ?

13.09.11
15:36

казано от SportFreak на 13.09.11, 15:27:

Хора, къде на модема пише WLAN код, с който мога да се свържа с телефона си в интернет ? Гледам има доста голями кодове, въвеждах ги и не става. Другите пък са къси и тях въобще не ги приема. И друго, когато съм навън примерно в някое барче, ми лови интернет от много места и не ми иска код, но като дам да се свърже ми дава някаква грешка и не знам как да го оправя. Идеи ?

С какъв телефон си? Предполагам модема е на БТК- тоя с антенките. Ако е така казвай, ако не да не разтягам излишно :)

13.09.11
19:35

казано от SportFreak на 13.09.11, 15:27:

Хора, къде на модема пише WLAN код, с който мога да се свържа с телефона си в интернет ? Гледам има доста голями кодове, въвеждах ги и не става. Другите пък са къси и тях въобще не ги приема.....

Ти да не ги търсиш на лепенката, на гърба на модема?!?

Мнението беше редактирано от x_3_mar на 13.09.11 19:36.

SP

13.09.11
21:10

Телефона е nokia E71. Модема е на моторола. Търся кода отдолу на модема. Бях слушал един човек да говори за тея неща, но не ми стана много ясно. Все пак, как да махна тоя код, да не ми го иска ? И после ако не стане, ще ви кажа какво пише :)

13.09.11
21:38

Химна на АМЕРИКА !

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 13.09.11 21:39.

13.09.11
21:57

казано от SportFreak на 13.09.11, 21:10:

Телефона е nokia E71. Модема е на моторола. Търся кода отдолу на модема. Бях слушал един човек да говори за тея неща, но не ми стана много ясно. Все пак, как да махна тоя код, да не ми го иска ? И после ако не стане, ще ви кажа какво пише :)

незнам точния модел на модема ама пробвай нещо такова.
192.168.1.1 Влизаш в този адрес . http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html тука си намираш на моторола- user & password.
Влизаш. Отиваш в раздела Wireless и оглеждаш- ако има някакви кодове/защити или ги изключваш или ги сменяш :)

SP

13.09.11
22:19

казано от Ramon Dekkers на 13.09.11, 21:57:

казано от SportFreak на 13.09.11, 21:10:

незнам точния модел на модема ама пробвай нещо такова.
192.168.1.1 Влизаш в този адрес . http://www.phenoelit-us.org/dpl/dpl.html тука си намираш на моторола- user & password.
Влизаш. Отиваш в раздела Wireless и оглеждаш- ако има някакви кодове/защити или ги изключваш или ги сменяш :)

Не те разбрах много добре, но  модела е SB5101E Като влезна в сайта, който даде никъде не може да се натиска. Където и да пробвам, а пък мотороли намерих 2-3 и не бяха тези, които търсих.

казано от brusakch на 13.09.11, 11:23:

Предпоследен ден в родния град,предпоследна трернировка в заличката и последна вечер вкъщи с родителите... :|

В УНСС ли влезе? Успех :)Аз чак октомври почвам :)

SP

13.09.11
22:27

Пише ми(на телефона)

WLAN

unable to connect

WLAN network not found

Така го видях поне, но е нещо подобно. Пробвах да настроя телефона, но не съм сигурен дали съм направил всичко, както трябва.

13.09.11
23:15

Влизаш в 192.168.1.1 със Internet Explorer- най добре! После отиваш на Wireless няма начин да няма такъв раздел :).

Убеждават Азис да се научи да кара кола:
- Не искам, изглежда ми скучно.
- В колата има 3 педала.
- Кога започвам курса?

http://www.youtube.com/watch?v=wU1Lp7YXpqc

14.09.11
11:31

Щипете ли си латисмуса? Аз си го щипа и ме боли, и гъделичка.Ацкото напрежение имам там и се чувствам много мазохистично :P

Мнението беше редактирано от Нежния на 14.09.11 11:34.

14.09.11
11:32

Мамоооо лопатките ме късат :X :X :X :X

14.09.11
11:33

Страданието е пътят към изцелението... та страдай :D Аз па имам мускулна на бедрата- вече 5ти ден... не вече- втори месец :D

Нищо ви няма, ревльовци! :D

Мен трети ден мъдрец ми такова таковата...снощи не съм спал. Ако до 1 седмица не намери естествения си изход, ще трябва да ходя на зъболекар, а отида ли на зъболекар....;(

Какво се плашиш.. взе диплома за завършено Висше образование - безсмъртен си ! :D

Не мога да си отварям устата, едвам преглъщам, ям на изключително малки залчета, но въпреки това ми е трудно да дъвча, венеца ми започва да се подува и всичко това е акомпанирано от леко главоболие.

Да ти кажа....доста смъртен си се чувствам! (headbang)

14.09.11
11:58

Тихомирe, гадна работа е това. В магазина до нас не останаха кисели млека, като ми растеше и на мен мъдрец.

Аз болката ще изтърпя, само за едно се моля - да не се стига до операции и вадене на мъдреца, че изпитвам ужас от зъболекари...буквално! Бих избрал да ме бият с дрянови пръчки през краката, отколкото да отида на зъболекар.

казано от Тихомир Велев на 14.09.11, 11:47:

Нищо ви няма, ревльовци! :D

Мен трети ден мъдрец ми такова таковата...снощи не съм спал. Ако до 1 седмица не намери естествения си изход, ще трябва да ходя на зъболекар, а отида ли на зъболекар....;(

тиква, отиди на зъболекар. 1 инжекция, 1 срез и си готов. ако се подува на мястото и боли - ОК, но ако ти се надува цялата буза, не е ли по-добре да идеш на зъболекар, поне да си каже мнението дали трябва някаква намеса или не?

Засега боли само на мястото, че и гърлото от страната на мъдреца. Бузата още не се е надула...затова и отлагам на макс.

Не се оплаквайте и четирите ми мъдреци растат перпендикулярно на другите зъби. Просто изчакваме да пораснат още малко и влизам на операция :) Лошото е, че времето на изчакване почти свърши. В момента не ме боли, но по принцип като реши да ме боли - не ме боли 1диния, а 4-тирите. Така че - не се оплаквайте :)

Георги, бива те да успокояваш хората! ;)

14.09.11
12:19

Като стане дума за зъболекар ме напуска всякакъв разум и не ща и да чувам. Преди няколко години си записах час, така и не отидох. :)
Сигурно защото от малък все попадам на некадърници, то е нормално да не изгарям от желание да ходя.

Аз може би от 9 годишен съм тръгнал по зъболекари. А последните 2-3 години давам по 200-300лв всяка година. Уж отивам на профилактика - оп 2 -3 зъба да оправим, уж 2-3 - те стават 5 и понеже тея пломби по здравна каса не ми харесват (черни са) си правя уж “най-добрите”, а до следващата година пак ми намират около 3-4 развалени зъба.

да то някой зъболекъри малко оправят някой път зъби на които нищо им няма... как може младо момче да има по 3-4зъба за оправяне като се има в предвид, че Георги не е наркоман, нито алкохолик нито каквото и да е .... живее що годе здравословен начин на живот и да има такива поражения ?!

14.09.11
12:38

С тия зъби е лудница- и аз много разправии съм имал... та Тишо не отлагай.

kristiancho, изключено е да ми оправят зъби, които са здрави. Всичките години съм ходил само при познати зъболекари. Като малък ядях доста сладко (може и от това да е), но аз си мисля, че е възможно и да съм го наследил от баща ми, защото майка ми е на 40 години и няма нито една пломба в устата си, а баща ми точно като мен е почнал още от 10 годишен да спонсорира зъболекарите.

14.09.11
12:53

мале утре ее 15 септември :(((((((((((((((((

14.09.11
13:20

:Д Утре ми е последния  15 септември,писна ми от това училище..

Мнението беше редактирано от Riko на 14.09.11 13:22.

Абе кефете се, бе как ми се ходи на даскало на мен...... кой както си го направи де....

Мале храната ми е скандал :D:D Вярно протеин бол, ама вчера имам 3 големи дюнера, 3 кроасана, и много домашни сиренаци (като 2 кроасана бяха преди лягане хаха). Днес закуската ми е 5 яйца + цяло шоколадово руло някакво много яко :D

14.09.11
13:38

‎- Do you speak English ?
- Yes!
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
... - Three to five times a week.
- No, no… I mean male or female?
- Yes, male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn`t that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast.

14.09.11
13:52

казано от Rikoo на 14.09.11, 13:20:

:Д Утре ми е последния  15 септември,писна ми от това училище..

Моя последен 15ти също е утре, но се чудя дали да отида. Последно ходих на 15ти на училище, като бях 4ти клас. :D

Мнението беше редактирано от TheRunawy на 14.09.11 13:52.

Георги - има нещо вярно в това което казваш

Рамоне - утре ще е денят просто... :D :D :D аз тръпна в очакване !!

Днеска имам имен ден... поне едно 200кила тяга да ми бяхте пожелали... :(

казано от kristiancho на 14.09.11, 14:37:

Днеска имам имен ден... поне едно 200кила тяга да ми бяхте пожелали... :(

(beer) (party)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 14.09.11 15:34.

14.09.11
16:41

И мен ме мъчи зъб..счупи ми се пломба и ...невърмайнд,не ми се говори ;д
Кристиянчо,честит имен ден ! Изпросеното пожелание за поне 200 кг тяга го имаш от мен ! :D

Абе , да се сещате за една песен на която клипа беше .. с някакви японски мотиви .Песента беше бавна,спокойна. Пич и пичка на няк’ва площадка със беседка и цъфнали дървета череши/вишни.Всичко спокойно,2-та lovey-dovey и изведнъж се появява някакъв “демон”(мязаше на нещо като наш’те кукери )...пич-а защитава пичката...нещо такова :D

14.09.11
16:57

казано от kristiancho на 14.09.11, 13:57:

Георги - има нещо вярно в това което казваш

Рамоне - утре ще е денят просто... :D :D :D аз тръпна в очакване !!

Аз съм си изтръпнал по рождение :D
бтв честит имен ден и всичко най и 210 тяга без колан и фитили

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1