14.09.11
20:13
Ето едно предложение за интервю.Аз лично от тези четиримата съм научил доста и се надявам и четиримата да имат времето и желанието да отговорят на въпросите ни !
EDIT:Моля модераторите да сложат Марин Маринов и Веселин Блажев към анкетата,за да не останат ощетени. Благодаря в аванс!
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 15.09.11 00:09.
14.09.11
20:22
За Solomon Kane съм съгласен, за Тихомир също, но за другите не особено. Може би Valdis може да каже нещо интересно, но другия не е активен и просто няма как да се довериме само на теб. Към тях може да се добавят още доста... junkhead, Величко(иронфрийк), някой на моите години(но пък няма какво толкова да се научи от нас) и т.н... Вмомента не мога да се сетя никовете им, но има доста. АА, да, със Сашо Маринов ако се съгласи ще се получи добро интервю. Някой ще кажат, че е плажен билдър, но нали всеки има своята цел, а той има и доста знания.
Марин Маринов (Freelancer) ! и FlashTerran :D
Мнението беше редактирано от Valleri на 14.09.11 20:44.
14.09.11
20:26
много неприятно че може само за един човек да се гласува.
14.09.11
20:40
Solomon Kane ако не се лъжа беше отказал. На мен би ми било безкрайно интересно ревю с него, но нека да уважим отказа му и да не го притискаме с подобни гласувания. Все пак не пречи да го попитат, дали би си променил мнението. :)
Антов 12 ми е много интересен потребител и ако се съгласи ще е много интересно интервю.
С Valdis също много ми се иска да има интервю, а Тишо май е единствения човек от екипа с, който не е правено интервю.
Списъка е доста добър, та ме бройте, че съм гласувал за всичките ;)
Жалко ,че немога да гласувам за всички ...
Иначе Валдис и Марин- Freelancer-a
На мен ще ми е интересно да прочета интервю с Цветан Василев, ама не е включен в анкетата, пък имам впечатление че има какво да каже :)
Мнението беше редактирано от Margi на 14.09.11 20:46.
Е, анкетата не може да обхване целия форум, но какво пречи да даваме предложения? Ако има кой да ги подкрепи, ще се види и ще е индикатор за всенароден интерес...
14.09.11
20:48
Madboy,Freelancer.
14.09.11
20:50
казано от SportFreak на 14.09.11, 20:22:
За Solomon Kane съм съгласен, за Тихомир също, но за другите не особено. Може би Valdis може да каже нещо интересно, но другия не е активен и просто няма как да се довериме само на теб. Към тях може да се добавят още доста... junkhead, Величко(иронфрийк), някой на моите години(но пък няма какво толкова да се научи от нас) и т.н... Вмомента не мога да се сетя никовете им, но има доста. АА, да, със Сашо Маринов ако се съгласи ще се получи добро интервю. Някой ще кажат, че е плажен билдър, но нали всеки има своята цел, а той има и доста знания.
Антов12 има доста стаж в залата и знания в областта на добавките.Ако не те мързи прочети какво е писал до сега в историята му
14.09.11
20:51
От горните съм за Solomon Kane и Valdis.
Иначе ще ми е интересно да прочета интервю с G33K и ts.vassilev!
С G33K вече има интервю, ето го:
http://www.bb-team.org/articles/2782_intervyu-s-ivo-stefanov-g33k#axzz1XwhyiIGX
То е вехто вече малко, ама другите и такова нямат.
П.П. Аз искам интервюта с хората, които съм добавил като приятели. Ако допуснем, че и с другите е така, мисля, че не е лоша идея да се направят интервюта с популярните в Успехометрията, които още не са интервюирани.
Мнението беше редактирано от ЛюбенК на 14.09.11 21:12.
Hahahahha, добре че му написах в скайпа че щеше да стане мазало тука...
Още хора за интервюта: Greyknight..Цветан Василев дге
Самки: Mayasy, Miyu..ако качи клека и тягата...Има и други ама те не са много активни ся...
Мнението беше редактирано от Valleri на 14.09.11 21:05.
14.09.11
21:40
Е то е ясно - с мене!!! :D
14.09.11
21:43
Човека със стрийт фитнеса предлагам аз. Мариан мисля се казваше.. дето си изтри дневника.
14.09.11
22:08
айде Шефчееее !!!
14.09.11
22:15
Преди да сте направили някоя глупост и по някаква перверзна случайност да сте ме избрали, искам да благодаря, че ме има в списъка, но бих искал да се самоизключа.
Живот и здраве - по-натам, когато понатрупам повечко опит за споделяне. :)
Поздрави!
14.09.11
22:17
не го слушайте той е ПИЯН ... не е изтрезнял от празнуването покрай завършването !
От посочените е трудно да се избере, щом Solomon Kane е отказал, съгласна съм, че трябва да се уважи отказът му. Би ми било много интересно интервю с Valdis.
Иначе - интервю с Инис чакам от мноооооооооооооооооооооого, мноооооооооооооого време. Много съм научила от нея, страшно много, смятам, че интервю с нея би било чудесно. Интересно би ми било и интервю с Madboy.
14.09.11
23:07
То ако почнете да правите интервю с Цецо ще трябва да има 1,2,3,4,5 и 6та част... направете го сега защото след 10години ще знае още повече и вече ще затруднява екипа на бб-тийм !
15.09.11
00:08
Позволявам си да архивирам тази тема и да създам нова такава, в която да сме по-ефективни при предлагането на съфорумници за интервю.
Моля да я погледнете и да споделите своите предложения или да гласувате за вече изложените такива.