Дневник на coolice. Цел покачване на ММ!

Темата е заключена.

15.09.11
15:38

Здравейте,
искам да споделя с вас следващите 4 месеца  през които основната ми цел ще бъде покачване на ММ и както всеки пише “с възможно най-малко мазно”. Аз съм на 33г висок 185см с тегло в момента 76кг. Ще се опитам след 4 месеца да съм с поне 10кг “по-голям”, което при мен се оказва труден процес. Във фитнес залата съм от повече от 3 години. Март 2011 си оперирах тежко възпален апандисит и за 10 дена в болница свалих 8кг. Тази операция ме изкара от залата за около 4 месеца. През този период натоварването беше разходки в парка които преминаха в лек крос с времето. В момента съм в отлична форма от месец и половина съм в залата и постепенно се връщам към работните си килограми.
Опита ми показа, че трудно качвам килограми затова реших да инвестирам известна сума в добавки с които да подпомогна процеса. Вземах N.O. Xplode AVPT, CellMass AVPT, Syntha 6, BCAA Xpress на SCITEC и Super Enzymes на NOW. Приемът е според етикетите единственно CellMass приемам след тренировка 1 доза и 6ч по-рано друга доза (тренировките ми са след 18.00). BCAA 5г преди и 5 след тренировка.

Режим на хранене от 01.09.2011.
6.30 - ставане от сън + доза Whey Shake( имам останал) + 30-тина грама стафиди
7.30 - 150г ориз( в сварено състояние) + 3белтъка + 2 цели яйца
10.30 - 150г обезм. извара + 1суп. л. ленено семе + 30-тина грама бадеми
12.00-12.30 - пилешка пържола (около150г) + 150г ориз + салата
14.00- CellMass
16.00 - пилешка пържола (около150г) + 2 ф хляб Вита + ако имам плод под ръка
18.00 - тренировка
19.30 - След трен. CellMass и 30 мин по-късно Syntha 6
20.30 - пилешка пържола (около150г) + 150г ориз + салата
23.00 - 150г обезм. извара + 1суп. л. ленено семе + 30-тина грама бадеми

Един ден от седмицата(сряда) ми е нисковъглехидратен с около 40г въглехидрати за деня.

Тренирам 4 дни в седмицата като след всяка тренировка( без крака) имам 10-тина мин обиколки на стадиона:
понеделник - Гърди+ бицепс
вторник - крака+ предмишница
сряда - почивка
четвъртък - рамо + трицепс
петък - гръб+ корем
Събота, Неделя - почивка

Това е за сега. Не мисля да ви отекчавам като ви описвам еднотипното си хранене и тренировки всеки ден. Ще споделям с вас промените ми във физическото и ментално състояние и разчитам на Вашите коментари с които да подобря режима си!

Поздрави!

15.09.11
16:20

Успех колега . . . . . . . . :)

15.09.11
16:42

Честито. И един съвет- яж яйцата цели няма да ти навреди :) Освен ако мазнините не ти идват в повече

16.09.11
08:59

Ще ви споделя първите си наблюдения от моя режим. Минаха 15 дена от началото му (дневника ми е 15 дена след началото) с посочения по горе режим съм качил някакви си 400-500 грама , половин кило. Обаче! Това което виждам в огледалото ми харесва. Изглеждам по-изчистен и по-плътен ,явно добавките си казват думата :D !

През следващите тренировъчни дни ще ви запозная с моята програма. Вчера, четвъртък, ден за рамо и трицепс.  Килограмите са нещо относително ( за едни много за други малко) затова няма да посочвам.Тренировката е следната.

Раменна преса с лост пред врат - 1x12, 1x10, 1x8, 1x6
Раменна пресса с дъмбел        - 1x6, 1x8, 1x10
Разстваряне в страни с дъмбел  - 1x8, 1x8, 1x10
Разстваряне в страни от наклон напред  - 1x8, 1x8, 1x10

Избутване на лост с тесен хват  - 1x10, 1x10, 1x8, 1x6, 1x6
КОфички на пейка              - 3x10 (с тежест)
Френска преса от седнало положение - 1x6, 1x8, 1x10
Разгъване на горен скрипец          - 1x8, 1x10, 1x10

Акцентите тук са върху странично рамо, целта е по-широки и плътни рамене.

16.09.11
09:05

Пиши килограмите не за да се фукаш, че вдигаш тежко или да се притесняваш че са малко, а за да следиш имаш ли прогрес. Според мен няма как да прогресираш без да качваш тежестите. Успех в постигането на целите ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1