18.09.11
15:40
Здравейте! Всички знаем за тези сайтове, в които се говори за програми, даващи резултати за 4-5 месеца или нещо от сорта get fast. Аз съм доста скептичен към тези сайтове, но днеска попаднах на още един - https://sixpackshortcuts.com/ . Изчетох всичко все пак внимателно, изслушах и видеото и ми се стори, че от тази програма наистина има ефект. Прочетох и малко статии из нета за този сайт и нямаше оплаквания даже напротив. Все пак бих искал и да чуя вашето мнение по въпроса, защото все пак това нещо струва 97$.
Аз и без това предпочитам да дам тези пари за някоя добра добавка отколкото за програма, която даже не е сигурно, че работи.
България разполага с много добри, квалифицирани и успели треньори и фитнес инструктори. Ако решиш да си купиш програма насочи се към някой от тях.
Ти изместваш темата. Вече от програма минаваш на добавка. Яденето също е не по-малко важно. Не го пренебрегвай.
Мнението беше редактирано от Fallen на 18.09.11 15:57.
Честно казано, нямах нерви да го изслушам до край, понеже е направено по дразнещия комерсиален мозъчно-промиващ начин :D , но като цяло - метода на тренировки работи, но съвсем не е измислен от този господин. За пръв път се запознах с този начин на трениране от Jade Teta от неговия блог. От около две години тренирам по подобен начин: комбинация от тежести, кардио, упражнения със собствено тегло, интервали, без почивки (или почивки само при отказ), “хибридни” многоставни упражнения, кратки (до 40 мин) тренировки. Та, за това време, в което го ползвам, метода все още работи добре при мен. :)
18.09.11
16:13
(Абстрахирам се от горния сайт)
Съществува софтуерен механизъм, по който такива сайтове с прилежащите към тях агитации / агитатори се правят почти автоматично. Всеки е свободен да си направи изводите защо такива (софтуерни) програми са създавани.
18.09.11
16:22
Леле, ако на тоя сайт пък се вържеш трябва да си голям балък, такива сайтове с една такава страница са най-големите фейкове, създавани софтуерно, не се лъжи!
Предлагат към 30 тренировъчни програми, 20 и нещо упражнения със собствено тегло, убийствено кардио. +е-mail и друг съпорт и бла-бла-бла.
Също и да научите ПРИНЦИПИТЕ на покачване на мускулна маса и загуба на мазнини.
Навсякъде е подчертано, че е дало резултат на хора с ГОДИНИ безупешно, откъм six pack, трениране и хранене.
Написано е на какви условия трябва да отговаряш за да работи, онова нещо което е толкова общо, че има всички изгледи да работи. :)
Да обобщя:
Ако си почти културист с коремче, от което искаш да се отървеш - поръчвай, макар че едва ли се нуждаеш от това. Защото са неща, които вече знаеш.
Ако не си, научи се да четеш.
Дори не бих казал, че този сайт е измама. Рекламите на абс суинг и другите мега-уреди са доста по-заблуждаващи от това, което има на сайта.
18.09.11
18:40
Та 5 месеца са си половин година. Защо веднага нападате сайта и казвате, че е поредната лъжа ? За половин година човек може да качи 20 килограма и да ги свали... Може да се направи от 15 на 5% мазнини и в същото време да запази мускулите. Абе, много неща са възможни. Ето това не ми харесва в този форум, че винаги гледате как да се заядете с някой или в случая със сайта, който даже не сте прегледали. Айде женичките да си бият инжекцията в дупето и да траят.
Крайно ти е изказването. Сайта е уловка, уловка за тези, които много искат, но по-малко четат. И пак, не става и само с четене.
То много неща МОГАТ да се направят при определени условия, но при подходящо поднасяне на информацията, много рибки могат да се хванат на въдицата и да останат гладни. В същото време ти ГАРАНТИРАТ резултати, обещават ти връщане на пари и т.н.
Реално, услугата която предоставят, не е точно това, което купуващия си мисли че купува.
И това е проблем на купувача в случая, защото е слушал повече приказките, които му се иска да чуе.
Вероятността за 100%-това измама, плащаш и получаваш нищо, също не е за отхвърляне.
Мнението беше редактирано от 6th на 18.09.11 18:53.