08.08.06
00:44
добър вечер на всички фитнес маняци,ходя на фитнес вече три месеца и имам един проблем с които немога да се справя,незнам дали ще мога да го обясня много добре но ще опитам.Искам да изчистя тотално едни мазнини които стоят точно отстрани на тялото нензам как се казват маика ми им вика паласки но незнам дали наистина се наричат така,та много ме дразнят и искам да ги махна но незнам с какви упражнения,ако някои знае нещо моля да ми каже,благодаря.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 19.09.11 11:08.
08.08.06
03:23
Дам , паласки се наричат, можеш да правиш наклания с дъмбел встрани, за да стегнеш мускулатурата, както и коремни преси настрани, но само с подходяща диета можеш да заличиш проблема напълно. За повече информация виж раздела “Хранителни режими за понижаване на тегло”, както и статиите в сайта.
Успех
08.08.06
14:27
Благодаря ти много ще те послушам,от днес почвам :)
09.08.06
13:38
“Любовните дръжки” само диета ги лекува. Упражнения без диета няма да стане, особено за паласките...
Трябва яко тичане. И аз общо взето имам същия проблем, но по този начин започнах да го отстранявам!
17.08.06
23:19
взимаш един от онези женските лостове(по-късите и леките) слагаш си го на врата все едно за клек,разкрачваш краката настрани(полушпагат) и започваш да се накланяш наляво надясно като води главата-по 50-100 бройки на страна(тежко е ама на другия ден повярвай ми няма такава треска много ще ти хареса болката :twisted: )
може да сложиш възглавничка на лоста да не те убива
без диета изключитлно трудно, да не кажа невазможно. бягането сутрин на гладно помага адски много.
Определено ти трябва кардио и хранителен режим. С коремни преси нищо не става! Ако можеш тичай сутрин на гладно по 40мин през ден. При положение, че не си тичал досега почни с нещо от сорта на 25 мин, като плавно ги увеличиш до 40 евентуално ;) . В случей, че тичането те мъчи пробвай колелцето във фитнеса. Айде успех!
19.09.11
11:08
nikola shopov, Piro_VD, все си мисля, че за изминалите 5 (словом - пет!) години питащият е намерил някакво (добро или лошо) решение. В този смисъл темата е загубила своята актуалност.