11.06.05
21:44
здравейте
моля ви ще ми помогнете ли да направя “V - образна” форма на тялото си.Аз съм на 14 :oops: години, тежа 50кг. имам горе долу нормално тяло, тренирам често, обаче формата ми е тясна.
може ли да ми напишете някви упражнения за перки, широки рамена, широк гръб и ако трябват и други :roll:
1) 50кг, а колко си висок?
2) на 14 години има доста да растеж, ако си изиграеш правилно картите. ПРави лицеви опори на серии с повечко повторения. НАбирай се отвреме на време -сеии на лост. След 2 годи, ако засилиш натоварването, ще съумееш да “принудиш” тялото си да се оформя в В-е образна форма. А тази форма на мъжкото тяло “се диктува” до огромна степен от хормоните. Тестостерон и т.н., а на 14 години има още доста докато започнат да си се “Адекватизират хормонмите” :lol:
Давай го по-умерено и всичко ще си дойде на мястото с времето.
висок съм 165см горе долу. можеш ли да ми кажеш упражнения за перки, гърди,за широк гръб... абе изобщо нещо което да ме направи да изглеждам поне малко по-широк :(
11.06.05
22:41
Набиранията за гръб с широк надхват са задължителни за V-образен гръб. Също така може би раменни преси и странични разгъвания с дъмбели за рамото. НО....
за да изглеждаш по-широк трябва да отдадеш поне 1-2 години упорити тренировки с добър тренировъчен и хранителен режим. Иначе няма начин. Не може да стане толкова бързо и лесно. ;)