Упражнения за корем

11.06.05
22:11

Моля някой да ми обясни как по лесно мога да искарам тоя корем че направо незнам вече.Тренирам го 4 пъти в седмицата по 30 мин някаде и почти няма никакъв ефект.А опражненията които правя са коремни преси и на един друг уред на които само повдигаш краката.Благодаря предварително и се надявам че няма да ви затрудня  :lol: .

11.06.05
22:20

колкото и упражнения да правиш докато не свалиш мазнините(ако имаш такива)няма да се появят плочките.по добре прави кардио и мини на НВД а пак си прави коремни преси че като се изчистиш да има какво да показваш :)

11.06.05
22:22

Еми аз съм 63 кила.Първите 2 реда съм ги изкарал горе доло става въпрос като стегна де.Но искам да ги изкарам всичките та ако може и без да стегам да си седят  :wink: .

11.06.05
22:30

[quote author=“FiBitch”]Еми аз съм 63 кила.Първите 2 реда съм ги изкарал горе доло става въпрос като стегна де.Но искам да ги изкарам всичките та ако може и без да стегам да си седят  :wink: .

Викаш, направо както си стоиш на компа да ти стъчи един напомпан 40см бицепс... няма да е лошо. :wink:

Колко си висок на тези кг? Явно имаш мазнини. Мини на Нисковъглехидратна диета. Пречети другите теми за НВД, кардио, и методики за корем.

Успех.

11.06.05
22:35

Еми висок съм към 180.

11.06.05
22:42

[quote author=“FiBitch”]Еми висок съм към 180.

М? Брат, ти изби рибата. И казваш, че не си личи фаянса?  :?

Ами, най-добре прочети вече написаните теми за корем, упражнения, да видиш къде е проблема.

Да не претренираш... знам ли 30 минс корем са си бая време. На серии ли го правиш? До отказ? С тежести?

11.06.05
22:49

Еми правя го до отказ без тежести.Може и аз нещо да не съм добре или незнам  :lol:  но просто не съм доволен.Кат стегна се виждат първите два реда и малко от 3тия ама нещо не като хората.

11.06.05
23:04

[quote author=“FiBitch”]Еми правя го до отказ без тежести.Може и аз нещо да не съм добре или незнам  :lol:  но просто не съм доволен.Кат стегна се виждат първите два реда и малко от 3тия ама нещо не като хората.

Виж специално упражненията за долна част на корем, май си наблегнал яко само на горната а другата е изостанала

11.06.05
23:05

Аз бих ти препоръчал да правиш всеки ден, като си лягаш, да легнеш на леглото си, да се хванеш за задната част на леглото и да започнеш да си вдигаш краката до главата, правейки дъговидно движение и краката ти трябва да бъдат изправени. Правиш 2-3 серии до отказ с почивка около 5-6 мин. и ти гарантирам че ще направиш 3-тия ред плочки. :wink:

11.06.05
23:14

Мерси ще изпробвам !  :lol:

12.06.05
11:27

[quote author=“Pesho89”]Аз бих ти препоръчал да правиш всеки ден, като си лягаш, да легнеш на леглото си, да се хванеш за задната част на леглото и да започнеш да си вдигаш краката до главата, правейки дъговидно движение и краката ти трябва да бъдат изправени. Правиш 2-3 серии до отказ с почивка около 5-6 мин. и ти гарантирам че ще направиш 3-тия ред плочки. :wink:

И после може да бутне 150 от лежанка, пак преди да си ллегне... ей така за тонус  :lol:  :lol:

BO

12.06.05
11:39

63кг на 180 см? А как са останалите мускули? При тия кила май теракота е най-малкия проблем или?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1