Пиене-вода

Прескочи до:

12.06.05
08:22

Виж,незнам когато човек има някакви здравословни проблеми колко вода трябва да пие:)Нали си говорим за здрави,активно трениращи хора съответно нещата са доста различни.Аз тренирам много .Сега правя по 2 аеробни и една силова тренировка дневно и имам нужда от тези огромни количества вода.Незная дали има някакво правило за точното количество вода,от което се нуждае тялото дневно,верочтно има..Когато пия малко вода ,първо-не се чувствам комфортно и отделно кожата ми става адски суха ,мускулите ми не са така свежи и т.н.Наблюдавам се адски детайлно и понеже спазвам стриктен режим на хранене никак не ми е трудно да преценя кое как ми се отразява:)
Хубав ден :)))

13.06.05
09:10

Тигра, не ми се убиждай :) Просто ме попита дали съм пила и аз ти отговарям. Просто когато пиех толкова вода, се налагаше, не че ми се пиеше, т.е. независимо от обстоятелствата - да, опитвала съм да пия. Иначе и аз говоря за здрави, активно трениращи хора. Аз лично съм напълно здрава и доста активно тренираща. Но не ми се пие вода. Не, че не пия никаква, просто ми е интересно, ако някои все пак може да даде отговори (ако не, здраве да е!) Активно трениращ не означава директно подготвящ се за състезания, където спазването на воден режим си е задължителен. Всеки пише тук колко много се наливал с вода, но никoй не обяснява защо! Не отричам положителните ефекти от водата, но при какви количества тези ефекти са положителни и кога те преминават в отрицателни? Все пак не правиме състезание за надпиване с вода!
Прекрасен ден
:P :P :P

13.06.05
16:12

SSG, ако започнеш да се наливаш (буквално) с вода в един момент ще ти се подуе стомахът. Е там някъде е индивидуалното количество, според мен (малко преди това де). Не мен лично и при над 20лт не ми се подува (освен ако не пия много след хранене). Нито съм състезател, нито тренирам много, по-скоро се занимавам кондиционно. А мога и до 40лт да стигна  :shock: Колкото има, толкова пия, това е положението :lol:  А между другото, това което Чукундур спомена за по-добрите обменни процеси в хиперхидратираната клетка не важи само за активните спортисти.

M.

13.06.05
17:09

ПИЙТЕ ВОДА !!! ОНА Е ПОЛЕЗНА!!! ЯЗЕКА НОО Я ОБИЧАМ!!! ОНА Е СУПЕР!!! А ВИЕ ТАЧИТЕ ЛИ Я?

22.06.05
10:04

Хора, не ми се отваря нова тема...
Какво мислите за дестилираната вода? Добре ли е да се пие ежедневно?

:P :P :P

22.06.05
10:14

Не, не е. Имаше тема по въпроса.

Дестилираната си е направо вредна.
А ако от вода някой от вас получи разширен стомах, ще е първият. Водата не седи за преработка 45 минути в стомаха. Единственият вариант е да ви изпълняват някакво наказание с цистерна и така да ви надуят стомаха :lol:

:lol:  :lol:  :lol: /Мартин/

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1