20.09.11
14:51
Здравейте, искам да ви попитам какво мога да взимам като добавка главно за сваляне на корем. До сега бях на L-Carnetine комбиниран с Зелен Чай... , но ми се струва, че беше някак си слабо и не се концетрира само за корема. И съответно ако може и да ми препоръчате някаква тренировка за корем. Имам време да отделям за фитнес по 3 пъти седмично. Тренирам редовно вече от 3 години, по 3 пъти седмично.
20.09.11
15:40
Здрасти,
Комбинацията от л-карнитин и зелен чай не е слаба, но дали ще отслабваш и с каква скорост ще става това зависи главно от хранителния ти режим и колко калории приемаш. Последните определят дали ще отслабваш, а л-карнитина и зеления чай подпомагат целия процес. Тренировъчната програма също не е за пренебрегване. Само с упражнения за корем няма да стане.
Отделно, че не можеш да накараш някоя добавка да съсредоточи ефекта си в точно определена част от тялото ти. Всичко става равномерно и общо взето тялото само решава от къде по колко да свали. При мъжете корема най-лесно се омазнява, а най-трудно се “чисти”.
Щом вече си ползвал известно време л-карнитин и зелен чай, то тялото ти е привикнало и ще ти трябва почивка от тях. Продукт от по-лекия клас, който можеш да опиташ е NOW Foods Calcium pyruvate. За него можеш да прочетеш статията от изданието.
Вече от по-тежката категория са термогениците. От тях можеш да се спреш на някой от следните:
BSN Atro-Phex
Gaspari Nutrition Cytolean v2
Syntrax Fyre
USP Labs Oxyelite pro
Има и още, които можеш да разгледаш тук.
Относно тренировките можеш да разгледаш за програма в раздела за фитнес програми.
Поздрави!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 20.09.11 15:43.