12.06.05
08:16
Бях преди няколко дни на гости в едни познати и видях по новините да коментират нещо за Ивет Лалова.Може ли някой да каже какво е спечелила пак доколкото видях(невиждам много добре) е подобрила световен рекорд, но не съм сигурен затова ви питам.Явно има още една Българка с която да се гордеем.
12.06.05
11:00
майче второ време в света е дала
[quote author=“The_scouser”]майче второ време в света е дала
Не беше ли първо за сезона?
12.06.05
13:53
хехе никой незнае аз и аз затова питам ама .. :oops:
Еййй!Не говори така !Тази жена е достойна за възхищение !!
“Биогейм” я били направили спортистка.. ,ти май не осъзнаваш каква уникална глупост си написал !
[quote author=“tigra”]Еййй!Не говори така !Тази жена е достойна за възхищение !!
“Биогейм” я били направили спортистка.. ,ти май не осъзнаваш каква уникална глупост си написал !
ти май нямаш абсолютно никакво чувство за хумор
:)))Напротив ,имам огромно :)
Ама направо полудявам от такива изказвания :))
Така си го написал,че ми причерня ,щом е било шега си връщам думичките назад :)
[quote author=“tigra”]
Така си го написал,че ми причерня ,щом е било шега си връщам думичките назад :)
е как,има едно намигване,не стига ли :? съжалвяам че си разбрала погрешно,уважавам абсолютно всеки български спортист без значение от постиженията
Аз просто съм луда на тази тема ,готова съм да избода очите на всеки,който посмее да се подиграва,неуважава и неоценява труда на спортистите,затова така реагирах :)Добре,че не ми беше наблизо,че незнам какво щях да ти направя :))
[quote author=“tigra”]Аз просто съм луда на тази тема ,готова съм да избода очите на всеки,който посмее да се подиграва,неуважава и неоценява труда на спортистите,затова така реагирах :)Добре,че не ми беше наблизо,че незнам какво щях да ти направя :))
Нещо си много агресивна, каква ли е причината? :lol: :wink:
[quote author=“tigra”]:)))Хвърляй заровете и каквото се падне -това е причината ;)
чисто женска раздразнителност :lol:
13.06.05
07:53
Евала на още един добър спортист.Представям си ако си намери истински спонсор какво ще направи ама ....
много жалко за контузията й,дано не повлияе по никакъв начин на по-нататъшната й кариера
15.06.05
15:53
Да ве чух че си е счупила крака ... вярно ли е :cry: :cry:
15.06.05
15:55
Да ве чух че си е счупила крака ... вярно ли е :cry: :cry:
Мдаа....жалко. Над коляното.
Поне операцията, която са и направили гърците е приключила с успех. :)
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_676444.php