Ивет Лалова

Темата е заключена.

12.06.05
08:16

Бях преди няколко дни на гости в едни познати и видях по новините да коментират нещо за Ивет Лалова.Може ли някой да каже какво е спечелила пак доколкото видях(невиждам много добре) е подобрила световен рекорд, но не съм сигурен затова ви питам.Явно има още една Българка с която да се гордеем.

12.06.05
11:00

майче второ време в света е дала

12.06.05
13:18

[quote author=“The_scouser”]майче второ време в света е дала

Не беше ли първо за сезона?

хехе никой незнае аз и аз затова питам ама .. :oops:

12.06.05
14:29

А пита ли Гугъл ,а ?:)))
http://www.dnes.bg/article.php?cat=9&id=8519

12.06.05
15:01

ееее, биогейм я направиха спортистка :wink:

12.06.05
15:07

Еййй!Не говори така !Тази жена е достойна за възхищение !!
“Биогейм” я били направили спортистка.. ,ти май не осъзнаваш каква уникална глупост си написал !

12.06.05
15:11

[quote author=“tigra”]Еййй!Не говори така !Тази жена е достойна за възхищение !!
“Биогейм” я били направили спортистка.. ,ти май не осъзнаваш каква уникална глупост си написал !

ти май нямаш абсолютно никакво чувство за хумор

12.06.05
15:15

:)))Напротив ,имам огромно :)
Ама направо полудявам от такива изказвания :))
Така си го написал,че ми причерня ,щом е било шега  си връщам думичките назад :)

12.06.05
15:17

[quote author=“tigra”]
Така си го написал,че ми причерня ,щом е било шега  си връщам думичките назад :)

е как,има едно намигване,не стига ли :? съжалвяам че си разбрала погрешно,уважавам абсолютно всеки български спортист без значение от постиженията

12.06.05
15:23

Аз просто съм луда  на тази тема ,готова съм да избода очите на всеки,който посмее да се подиграва,неуважава и неоценява труда на спортистите,затова така реагирах :)Добре,че не ми беше наблизо,че незнам какво щях да ти направя :))

12.06.05
15:30

[quote author=“tigra”]Аз просто съм луда  на тази тема ,готова съм да избода очите на всеки,който посмее да се подиграва,неуважава и неоценява труда на спортистите,затова така реагирах :)Добре,че не ми беше наблизо,че незнам какво щях да ти направя :))

Нещо си много агресивна, каква ли е причината?  :lol:  :wink:

12.06.05
15:40

:)))Хвърляй заровете и каквото се падне -това е причината ;)

12.06.05
15:45

[quote author=“tigra”]:)))Хвърляй заровете и каквото се падне -това е причината ;)

чисто женска раздразнителност :lol:

Евала на още един добър спортист.Представям си ако си намери истински спонсор какво ще направи ама ....

15.06.05
11:34

много жалко за контузията й,дано не повлияе по никакъв начин на по-нататъшната й кариера

[quote author=“freakster”]много жалко за контузията й,дано не повлияе по никакъв начин на по-нататъшната й кариера

Да ве чух че си е счупила крака ... вярно ли е  :cry:  :cry:

15.06.05
15:55

[quote author=“manson”][quote author=“freakster”]много жалко за контузията й,дано не повлияе по никакъв начин на по-нататъшната й кариера

Да ве чух че си е счупила крака ... вярно ли е  :cry:  :cry:

Мдаа....жалко. Над коляното.
Поне операцията, която са и направили гърците е приключила с успех. :)
http://dnes.dir.bg/LISTS/BASICPLACE-DNES/news_676444.php

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1